Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Photoshop

• Please log in to reply
173 replies to this topic

#91 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 24 May 2008 - 00:53

μασκ ε??
Ε δν υπαρχει αλλο choice τοτε..

κοιτα εμενα το κροπ μου το βγαζει και τα αλλα 4 που σου λειπουνε
τωρα αμα το χριαζεσαι οπωσδηποτε κρατα το κλικαρισμενο,rotate it εκει που το θες...
αλλα η μασκ θα κανει πιο ευκολη την ζωη σου
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#92 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 28 May 2008 - 23:01

Ρε παίδες,επειδή χρειάζομaι να κόψω...
Το mask πως το χρεισημοποιώ για αυτο το λόγο?
Όταν λέω να κόψω εννοώ κόψιμο μαζί με resize...
Πριν με πιασει κοψιμο.
Spoiler:

#93 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 29 May 2008 - 12:34

Δημιουργείς με το selection tool που σε βολεύει το σχήμα που θες και μετά κάνεις δεξί κλικ στην επιλεγμένη επιφάνεια. Σου εμφανιζει αρκετές επιλογές.

Posted Image

#94 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 posts

Posted 18 June 2008 - 10:44

Ξέρει κανείς επαγγελματικό retouch ; Έχω δει κάμποσα βίντεο .... και μ' ενδιαφέρει πολύ :congrats:
Posted Image

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#95 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 18 June 2008 - 17:40

Βρε παιδιά, μηπως γνωρίζει κάποιος γιατί στο Photoshop {CS3} όταν πας να γράψεις κάτι πάνω σε μια εικόνα ή οτιδήποτε, πας να ορίσεις το μέγεθος της γραμματοσειρας και σου βγάζει μια αριθμητική τιμή 0.01 στ και μετά δε μπορείς να κάνεις κάτι. Ούτε να γράψεις. Τι παίζει?

Posted Image

#96 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 18 June 2008 - 20:02

Δημιουργείς με το selection tool που σε βολεύει το σχήμα που θες και μετά κάνεις δεξί κλικ στην επιλεγμένη επιφάνεια. Σου εμφανιζει αρκετές επιλογές.

Spoiler:

Καμία δεν κάνει την δουλειά μου.

#97 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 18 June 2008 - 20:20

transform selection, layer via cut/copy, *visible only the new layer*, image , trim, transparent pixels. (Αν κατάλαβα καλά και θες να κάνεις κάτι τέτοιο).

Αν δε βολεύεσαι, επανεγκατάσταση.

Posted Image

#98 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 23 June 2008 - 00:22

transform selection, layer via cut/copy, *visible only the new layer*, image , trim, transparent pixels. (Αν κατάλαβα καλά και θες να κάνεις κάτι τέτοιο).

Αν δε βολεύεσαι, επανεγκατάσταση.

Σκατά.
Αυτό ήταν...thnx!

#99 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 posts

Posted 25 June 2008 - 23:03

Βρε παιδιά, μηπως γνωρίζει κάποιος γιατί στο Photoshop {CS3} όταν πας να γράψεις κάτι πάνω σε μια εικόνα ή οτιδήποτε, πας να ορίσεις το μέγεθος της γραμματοσειρας και σου βγάζει μια αριθμητική τιμή 0.01 στ και μετά δε μπορείς να κάνεις κάτι. Ούτε να γράψεις. Τι παίζει?

Βοηθήστε και το παιδί εδώ ρε σεις , εγώ πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την γραφή. ;)
Posted Image

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#100 j00ed

j00ed

Wikinforming the Internet

• Members
  • 1 posts

Posted 17 July 2008 - 16:45

Ξέρει κανείς επαγγελματικό retouch ; Έχω δει κάμποσα βίντεο .... και μ' ενδιαφέρει πολύ :congrats:

Αναλόγως τι θες να κάνεις, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Αν αναφέρεσαι σε απλό make-up, τα smuge, brush με χαμηλό flow/opacity και λοιπά κάνουν αρκετά καλά την δουλειά τους (για μένα τουλάχιστον). Αν αναφέρεσαι σε ειδηκά εφέ τότε θα χρειαστείς περισότερο κόπο και τεχνικές. Σου προτείνω να ψάξεις το internet για tutorial, και κυρίως στο deviantArt (για παραδειγμά, αυτό). Επείσης προτείνω την σειρά Photoshop Top Secret αν είσαι πραγματικά πωρωμένος με το θέμα (και διαθέτεις "πλαστικό χρήμα").

#101 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 17 July 2008 - 23:16

Θελω να ξεκινησω να ασχολουμαι με το Photoshop, αλλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω:. Εχει κανεις να μου προτεινει κτ?

Εχω το CS3

Spoiler:

Posted ImagePosted Image

#102 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 18 July 2008 - 00:06

File->New :P
Πλάκα κάνω...
Νομίζω έχουν πέσει αρκετά τουτόριαλ λινκς εώ μέσα, ψάξε και θα βρεις πράμα. Και πάντα το αγαπημένο μου... πειραματισμός. Χωρίς αυτόν δε γίνεται τίποτα. Ξεκίνα σιγά σιγά να μαθαίνεις τα εργαλεία.

Posted Image

#103 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 31 October 2008 - 18:51

Δε ξέρω εάν είναι το σωστό μέρος να το πω αυτό εδώ, αλλά έχω τεχνικό πρόβλημα με το Photoshop.

Είχα το trial μέχρι που πήγα αναγνωστήριο και αποφάσισα να το ενεργοποιήσω. Είναι το CS 2, το έχω πάρει από γνωστό, ο οποίος μου έδωσε και το key. Το βάζω κι εγώ στη φόρμα λοιπόν και μου βγάζει ότι δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση, error code: 93-8.

Βοήθεια;;;;:Crying2:

Και ξανά, συγγνώμη αν αυτό έπρεπε να το ρωτήσω αλλού...:sadist:

Posted Image

#104 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 31 October 2008 - 19:47

Uninstall and CS4
Posted Image

#105 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 01 November 2008 - 02:05

Και εγω σαν τον ephialtes ...θελω να μαθω signatures οποιως μπορει να help pls 1 pm....
Posted Image