Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Kami nomi zo Shiru Sekai (World God Only Knows)


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 08 June 2010 - 10:40

神のみぞ知るセカイ
The World God Only Knows

Posted Image


Status: Ongoing
First Published:Apr 23 2008
Volumes: 11
Author:Wakaki Tamiki
Serialization: Weekly Shounen Sunday
Genres: Adventure, Comedy, Ecchi, Fantasy, Harem, Psychological, Romance, School Life, Shoujo, Shounen, Supernatural

Με αφορμή τα νέα για το anime το οποίο πρόκειται να προβληθεί στο άμεσο μέλλον αποφάσισα να κάνω ακόμα ένα thread γι αυτόν τον τίτλο.
Η ιστορία περιπλέκεται γύρω από τον νεαρό Katsuragi Keima γνωστός στο δίκτυο ώς Θεός αφού οι ικαντότητες του στα Sim Dating games είναι αξιοθαύμαστες. Στην πραγματικότητα όμως ο Keima δεν είναι τίποτα άλλο από έναs otomegane. Μίξη των λέξεων οtaku (オタク) και megane (メガネ-"γυαλιά"). Μισεί τα 3D κορίτσια μιάς και από προσωπικής του άποψης δεν συγκρίνονται με την τελειότητα των δισδιάστατων χαρακτήρων που βρίσκονται στα παιχνίδια που παίζει ατελείωτες ώρες και όπου βρεί.
Η υπόθεση αρχίζει όταν ο Keima παραλαμβάνει ένα e-mail του οποίου ο αποστολέας ζητάει την βοήθεια του για να παγιδεύσει κορίτσια. Νομίζοντας πως είναι ακόμα μία δοκιμασία των ικανοτήτων του στα ηλεκτρονικά παιχνιδία δέχεται. Στην πραγματικότητα όμως εμφανίζεται ένας δαίμονας με την αποστολή να παγιδεύσει τα κακά πνεύματα που βρίσκονται στις καρδιές νεαρών κοριτσιών και ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό δεν είναι άλλος από το να ερωτευτούν. Έχοντας ήδη δεχτεί το συμβόλαιο και ανίκανος να ξεφύγει ο Keima πρέπει να ξεχάσει τα κόμπλεξ με τα τρισδιάστατα κορίτσια και να ασκήσει το χάρισμα του πάνω τους...

Μέχρι στιγμής έχουν βγεί 100 μεταφρασμένα κεφάλαια και συνεχίσει ακάθεκτα. Η όλη ιδέα είναι απίστευα ιδιαίτερη αφού κωμικοποιεί τα πάντα σχετικά με Visual Novels.Το σχέδιο είναι πολύ απλό αλλά καλοφτιαγμένο αρκετά και οι δόσεις χιούμορ άπειρες. Βέβαια ακούγοντας την υπόθεση κάποιος θα περιμένει επαναλαμβανόμενες καταστάσεις. Παρόλα αυτά η κάθε ιστορία είναι ιδιαίτερη με το δικό της τρόπο χωρίς να εξαιρέσουμε το γεγονός φυσικά οτι το κύριο αντικείμενο είναι μία κοπέλα. Οι δύο κύριοι χαρακτήρες είναι αξιοθαύμαστοι με κύριο βάρος στον πρωταγωνιστή ο οποίος βλέπει κάθε κατάσταση ως ένα route ή event από Visual Novel και ο τρόπος σκέψης του πραγματικά διαλύει τα πάντα περί του υπερβολικού. Φυσικά μην ξεχνάμε και την χαριτωμένη δαίμονα erushi που τον ανέχεται και έχει μεγάλες ικανότητες στο μαγείρεμα και στο καθάρισμα. Δυστυχώς όμως πέρα από τους 2 κύριους πρωταγωνιστές, όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες δεν έχουν καθόλου βάθος και δεν επικεντρώνεται πολύ στην προσωπικότητα τους. Σαν να μην υπάρχουν.
Αν βαριέστε και θέλετε κάτι ευχάριστο για να περάσει η ώρα σίγουρα αυτός ο τίτλος θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω

Posted Image



#2 ice_hime

ice_hime

    and the livin's (not) easy

  • Moderators
  • 1,396 posts

Posted 15 June 2010 - 23:37

ειναι πολυ ωραια σειρα απο τις αγαπημενες μου ..περιμενω πως και πως τον Οκτωβρη για το anime

#3 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 11 March 2012 - 23:54

ειπα να κανω ενα search για αυτο το manga αλλα απο οτι βλεπω δν υπαρχει κινηση:unlucky:
παντως τωρα ειναι σε καλη φαση
Spoiler:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#4 ice_hime

ice_hime

    and the livin's (not) easy

  • Moderators
  • 1,396 posts

Posted 17 March 2014 - 18:41

http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-03-17/the-world-god-only-knows-manga-to-end-in-next-volume