Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

uTorrent trouble
Posted 12 February 2012 - 14:06
Εμένα το παλιό μου PC πάγωνε έτσι όταν έφτανε τους 100 βαθμούς κελσίου.
Αμα κάτι ξεπερνάει τους 40-50 (ειδικά CPU η GPU μάλλον είναι ώρα για καθάρισμα και αλλαγή πάστας).
Posted 12 February 2012 - 14:37
Για ιο το κοίταξα πρώτο πρώτο γιατί και εγώ αυτό είχα σκεφτεί αλλά έχω κάνει πάρα πολλές φορές με το avg κια hijackthis αλλα δε μου βγάζει κτ. Αν υπάρχει και κάποια άλλη ιδέα ευχαρίστως! Για το overload το κοίταξα αλλά εμένα πλέον δε μου το βγάζει,χθες μόνο το έκανε.
@zennith666
Για τη θερμοκρασία και αυτό το σκέφτηκα αλλά επειδή δεν ξέρω καν πόσο είναι το λογικό το πιο απλό που σκέφτηκα είναι να τοποθετήσω τον πύργο στα πλακάκια μπας και κρυώνει καλύτερα.Τώρα δεν ξερω αν είναι χαζομάρα.
Μπορείς να μου πεις αν είνα οκ?
Μάλλον το HDD0 είναι το partition του πρώτου σκληρού που έχω τα windows,έχω 3 σκληρούς συνολικά.Για την ανασυγκρότηση φοβάμαι να την κάνω τώρα μην κολλήσει και τα χάσω όλα,περιμένω να πάρω ένα φορητό γιατί τα Χριστούγεννα είχα ένα μικρό ατύχημα και δε θα αντέξω 2ο χάσιμο....!
[FONT="][/FONT]
Attached Files
Posted 12 February 2012 - 14:50
Ανασυγκρότηση δίσκου έκανες?
Και κατέβασε avast antivirus.Εμένα το avg μου τα σκάτωσε πριν κάτι μέρες και δεν το εμπιστεύομαι.Στην εσχατη περίπτωση κάνεις και επαναφορά συστήματος.
Posted 12 February 2012 - 15:05
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!

Επαναφορά μεχρι πόσες καιρό πριν γίνεται?
Edit: Φλασιά μόλις,είχα απενεργοποιήσει μια επιλογή δε θυμάμαι πως λέγεται που έκλεινε ο υπολογιστής αν υπήρχε πρόβλημα?Ανέβαζε θερμοκρασία ή κτ τέτοιο γιατί από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα.Μου έκανε restart μόνο του από το πουθενά...
Posted 12 February 2012 - 15:15

Κάνε την ανασυγκρότηση, άσε την επαναφορά και κατέβασε τελευταίο το CCleaner να καθαρίσεις σκληρό και registry.(click here).
Posted 12 February 2012 - 15:29

Θα το προσέξω μέχρι να τελειώσει η εξεταστική για να ασχοληθώ!Καλό απόγευμα!
Posted 12 February 2012 - 15:39
Posted 20 February 2012 - 22:19
Ό,τι και να κάνω το feed δεν επανεμφανίζεται. Πρέπει κάθε φορά να το διαγράφω και να το προσθέτω ξανά. Μετά από αναζήτηση βρήκα ένα νήμα στο φόρουμ της ιστοσελίδας του προγράμματος, όπου και άλλοι χρήστες αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.
Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει λύση.

Posted 20 February 2012 - 22:50
Συμβουλή μου: Μην αναβαθμιστείτε σε 3.x ποτέ. μTorrent 2.2.1 (build 25302) is the way to go.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 February 2012 - 19:33
Πιο πολυ ακουγεται σαν να εκανε καποιο λαθος ο φιλος σου. Προσωπικα μια χαρα μου τα μετεφερε ολα τα torrents.Πρόσφατα φίλος μου (και μέλος του forum) την έπαθε πολύ άσχημα με το μTorrent 3.0, μιας και έχασε από μόνο του στα καλά καθούμενα γύρω στα 3000 torrents που seedαρε, και αναγκάστηκε να τα ξαναπροσθέσει ένα-ένα από την αρχή.
Συμβουλή μου: Μην αναβαθμιστείτε σε 3.x ποτέ. μTorrent 2.2.1 (build 25302) is the way to go.

Posted 27 February 2012 - 19:37
Posted 20 April 2012 - 03:35