Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

uTorrent trouble
Posted 19 May 2010 - 10:40

Posted 19 May 2010 - 10:54
Πάντως η αλήθεια να λέγεται, με τη νέα έκδοση του μTorrent συμβαίνουν κάθε λογής προβλήματα. Εμένα πχ για να δουλέψει το port forwarding στο νέο μTorrent, θα πρέπει να δώσω αριθμό κατά 1 μεγαλύτερο από αυτόν που έδωσα στις ρυθμίσεις του router. Πχ στο router έχω κάνει forward την port 20000, το μTorrent για να δουλέψει σωστά πρέπει να του δώσω την port 20001... go figure.
Πολλοί το έχουν σιχτιρίσει και έχουν γυρίσει σε παλιές εκδόσεις. Εμένα πάντως δουλεύει προς το παρόν. ;p
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 19 May 2010 - 13:00

Posted 19 May 2010 - 23:45
εγω εχω τη 2.0 ( 17920 ). Το λεω γιατι μου λεει για update.
Posted 19 May 2010 - 23:49
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 24 May 2010 - 12:35
Προτείνω BitTorrent γενικότερα, δεν μου έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 24 May 2010 - 13:11

Posted 10 April 2011 - 17:12
Posted 13 July 2011 - 16:14
Έβαλα το utorrent 3.0 και όταν ανοίγω για να κατεβάσω ένα αρχείο torrent δε μου δίνει την επιλογή για να διαλέξω τι να κατεβάσω και μου τα κατεβάζει ολόκληρα. Από που το αλλάζω αυτό;
Για δοκίμασε να επιλέξεις το torrent, να πας κάτω που έχει κάτι tabs να βάλεις files και δεξί κλικ σε αυτά που δεν θες να κατεβάσεις και don't download. Δεν έχω κατεβάσει το 3 οπότε ελπίζω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Posted 13 July 2011 - 20:04
πρόσεξε όταν ανοίγεις ένα torrent εκτός από τα ok, cancel υπάρχει και στα αριστερά ένα διπλό βελάκι προς τα κάτω (κάτω από το don't show this again).
Αν πατήσεις το βελάκι θα σου δείξει το γνώριμο menu από τα παλιά. Νομίζω μετά την πρώτη φορά θα είναι μόνιμα ανοιχτό.
PS: Το καλό με την έκδοση 3.0 είναι ότι τα περιττά χαζά που έχει μπορείς να μην τα εμφανίζεις και έτσι να επιστρέψει στην γνώριμη, απλή, ελαφριά μορφή του.
Posted 12 February 2012 - 13:41
Γενικά τον τελευταίο καιρό μετά από πολλές ώρες δουλειάς το πισι μου παγώνει την οθόνη του ενώ έχω ανοιχτό winamp και mozilla ,μTorrent ανοιχτό και δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο.Ούτε το Task manager δε μου βγάζει για να κλείσω κανένα πρόγραμμα μπας και επανέλθει.Αυτό συμβαίνει κάποιες φορές και ενώ δεν είναι ανοιχτός πολλές ώρες.Μετά η μονη λύση είναι να κάνω επανεκκίνηση χειροκίνητα αλλά και πάλι μπορεί να ξανακολλάει.
Χθες λοιπόν ήταν μια τέτοια μέρα και εκεί που πάτησα να τσεκάρω πως κατεβαίνουν κτ αρχεία στο τορρεντ και μετά πατάω το mozilla παγώνει μου πετάει ένα "disk overload 100% "κάτω αριστερά στο τορρεντ περιμένω υπομονετικά 15λεπτα και παρακαλώ τη συμπόνια σας,μην πέσει πολύ βρίσιμο κλείνω όλο το πισί από το κεντρικό κουμπί (οχι του τροφοδοτικού από μπροστά)

Σήμερα ανοίγω το τορρεντ έχουν εξαφανιστεί όλα τα αρχεία(!) το προσπερνώ πάω να τα βάλω χειροκίνητα και έχω χάσει τα περισσότερα ratio μου,αλλά μου δείχνουν 0 ενώ είχα 1,5 αλλα 3,5 ενώ είχα 1,5 και τέτοια.(τα περισσότερα 0 όμως

Έχει κανείς καμιά ιδέα-βοήθεια?
Posted 12 February 2012 - 14:04
Ξεκίνησα να θέλω να ρωτήσω για πρόβλημα με το μtorrent αλλά αν μπορεί να μου απαντήσει κανείς και στη δεύτερη ερώτηση...
Γενικά τον τελευταίο καιρό μετά από πολλές ώρες δουλειάς το πισι μου παγώνει την οθόνη του ενώ έχω ανοιχτό winamp και mozilla ,μTorrent ανοιχτό και δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο.Ούτε το Task manager δε μου βγάζει για να κλείσω κανένα πρόγραμμα μπας και επανέλθει.Αυτό συμβαίνει κάποιες φορές και ενώ δεν είναι ανοιχτός πολλές ώρες.Μετά η μονη λύση είναι να κάνω επανεκκίνηση χειροκίνητα αλλά και πάλι μπορεί να ξανακολλάει.
Χθες λοιπόν ήταν μια τέτοια μέρα και εκεί που πάτησα να τσεκάρω πως κατεβαίνουν κτ αρχεία στο τορρεντ και μετά πατάω το mozilla παγώνει μου πετάει ένα "disk overload 100% "κάτω αριστερά στο τορρεντ περιμένω υπομονετικά 15λεπτα και παρακαλώ τη συμπόνια σας,μην πέσει πολύ βρίσιμο κλείνω όλο το πισί από το κεντρικό κουμπί (οχι του τροφοδοτικού από μπροστά)
Σήμερα ανοίγω το τορρεντ έχουν εξαφανιστεί όλα τα αρχεία(!) το προσπερνώ πάω να τα βάλω χειροκίνητα και έχω χάσει τα περισσότερα ratio μου,αλλά μου δείχνουν 0 ενώ είχα 1,5 αλλα 3,5 ενώ είχα 1,5 και τέτοια.(τα περισσότερα 0 όμως![]()
Έχει κανείς καμιά ιδέα-βοήθεια?
ρίξε μια ματιά εδώ σχετικά με το disk overload 100%
όσον αφορά το πάγωμα της οθόνης,ρίξε ένα full scan με το antivirus σου,πριν κάνεις οτιδήποτε γιατί παίζει να έχεις κολλη΄σει καναν ιό.
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on