http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-12-16/seikon-no-qwaser-gets-2nd-tv-anime-seasonThe February issue of Akita Shoten's Champion RED magazine is announcing on Saturday that production on the second television anime season of Seikon no Qwaser has been green-lit. Director Hiraku Kaneko, series script supervisor Makoto Uezu, and other staff members will reprise their respective roles from the first season.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Qwaser of Stigmata / Seikon no Qwaser
Started By
Erisadesu
, May 12 2010 20:26
32 replies to this topic
Posted 16 December 2010 - 12:43
Και τα μεμε συνεχιζονται
Posted 16 December 2010 - 19:27
Λες και δεν ήταν αρκετά χάλια η πρώτη
πραγματικά απορώ γιατί το βλέπω
μήπως τελικά ειμαι λεσβία και δεν το ξέρω;
πραγματικά απορώ γιατί το βλέπω
μήπως τελικά ειμαι λεσβία και δεν το ξέρω;
Posted 16 December 2010 - 19:45
τι λες τωρα!
η σειρα αυτη ειναι επικη, ολο το μεγαλειο της παλαβωμαρας των Ιαπωνων.
ασε που οπως εχω ξαναγραψει το 2ο οπ το λενε οι αγαπημενοι μου Yousei Teikoku!
we want more, we want more!
η σειρα αυτη ειναι επικη, ολο το μεγαλειο της παλαβωμαρας των Ιαπωνων.
ασε που οπως εχω ξαναγραψει το 2ο οπ το λενε οι αγαπημενοι μου Yousei Teikoku!
we want more, we want more!

i aku the shape-shifting master of darkness...