Οκ τώρα χαίρομαι ακόμη περισσότερο με το icon που έβαλες για τις sigs.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Zura's corner
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2011 - 22:28
Οκ τώρα χαίρομαι ακόμη περισσότερο με το icon που έβαλες για τις sigs.
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2011 - 22:43
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 00:00
Black Luster φοβερές και οι δυο(αν και η πρώτη μου αρέσει λίγο περισσότερο επειδή φαίνονται πιο καθαρά τα γράμματα και τα χρώματα είναι φοβερά), Slipknotas με τον Vlad δεν μου άρεσε και τόσο.
Ναι, ούτε εμένα μου αρέσει η δεύτερη με miss fortune
όσο γι' αυτήν με το vlad, τότε δε θες να δεις τις υπόλοιπες 4 που ήταν ακόμη πιο fail
Ω ω ω ω ω, χαιρόμαι πολύ didimakia που σ'αρέσαν! xD Α τα έβγαλες κι εδώ Zura! Είναι υπέροχες φοβέρες καταπληκτικές, είσαι θεά~!
Χαίρομαι που σου άρεσαν!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 00:09
Υπεροχο.Spoiler:
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 13:50
Αφίσα που έκανα για το ελληνικό One piece rpg.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 14:24
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 11:30
BB
Κάποια που έκανα για εμένα XD
Kamui:
Requests από το onepiecerpg:
Για το Onepiecerpg:
Σχέδια:
Άκυρο:
Sona-LeagueofLegends
Κοπελιές με ουλές (πολύ πρωτότυπο -_-)
Sket dance:
Yankee-Kun to Megane-chan
Χαρακτήρας της αδερφής μου - Kai (τα γράμματα πάνω στο χαρτί είναι δικά της):
Η τραβεστί του Uta No Prince, ήθελα τόσο να σχεδιάσω αυτές τις μπούκλες, που βγήκαν και fail:
Lux από League of Legends:
Ariabert από Tytania:
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 11:45
Πολύ ωραία όλα! Βλέπω έβγαλες και τις κοπέλες με τις ουλές και τον Tohru! Oι τριχούλες στον Tohru με τρέλαναν! =3 Γενικότερα, όλα πάρα πολύ καλά και φυσικά αγαπημένα οι: κοπέλες με τις ουλές, ο Ariabert Kyo, o Tohru, και ο τραβεστύ! Επικός/κη! ^^ Και τα sets πάρα πολύ όμορφα! Αυτά από το rpg πολύ καλά ρε συ, τόσο καλά που ειδικά εκεί με τον Mihawk ήμουν: θέλω κι εγώ τώρα!
Τέλεια~!
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 15:51
Love all of them, με favorite το lollipop <3. O Tohru-chan είναι αυτός από το στόρι που έγραψε η kai με τους θεούς; Οι τριχοφύια και το επικό φρύδι μου γυροφέρνουν πιο πολύ για οντότητα ελληνικής φύσεως XDDDDDDD
Οι sigs είναι τέλειες, δεν με σηκώνει να πω πολλά σε αυτόν το τομέα, με μόνο παράπονο στα γράμματα για το one piece rpg (εκεί ήθελε να drop shadow).
Κeep it up vagge-chan ^O^

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 15:55
Switch~!!!!!!!
Love all of them, με favorite το lollipop <3. O Tohru-chan είναι αυτός από το στόρι που έγραψε η kai με τους θεούς; Οι τριχοφύια και το επικό φρύδι μου γυροφέρνουν πιο πολύ για οντότητα ελληνικής φύσεως XDDDDDDD
Οι sigs είναι τέλειες, δεν με σηκώνει να πω πολλά σε αυτόν το τομέα, με μόνο παράπονο στα γράμματα για το one piece rpg (εκεί ήθελε να drop shadow).
Κeep it up vagge-chan ^O^
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!
Ναι, από την ιστορία της είναι. Εντάξει, αυτός κάνει την διαφορά
Ευχαριστώ πολύ!
Δεν κατάλαβα ποια εικόνα εννοείς για το one piece rpg
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 16:01
Αναφερόμουν σε αυτήν με το κείμενο που καλωσορίζει τα νέα μέλη. Μου αρέσει όταν δίδεται μεγάλη σημασία στην εικόνα, αλλά θα προτιμούσα τα γράμματα να ήταν λίγο πιο φανερά.

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 16:05
Ιndeed, τα στερεότυπα σκοτώνουν.
Αναφερόμουν σε αυτήν με το κείμενο που καλωσορίζει τα νέα μέλη. Μου αρέσει όταν δίδεται μεγάλη σημασία στην εικόνα, αλλά θα προτιμούσα τα γράμματα να ήταν λίγο πιο φανερά.
Δυστυχώς, δεν φαίνεται εδώ στο anime.gr λόγω των ανοιχτών χρωμάτων.
Στο site φαίνεται έτσι:
http://www.onepiecegr-rpg.com/
στην οποία έχω παρατηρήσει τις αφάνταστες απροσεξίες που με κάνουν να φαίνομαι ανορθόγραφη.
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 16:22

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 16:33
Είναι λάθος αισθητικά τα γράμματα να πέφτουν πάνω στην εικόνα όσο κι αν το σώζει το χρώμα από πίσω. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι το background θα μπορούσε ξαφνικά ν' αλλάξει χρώμα, αν δεν υπήρχε το .psd θα ήθελε φτου κι από την αρχή. Επίσης, επειδή υποτίθεται ότι είναι και διαφήμιση, άνετα θα μπορούσε να μπει μέσα σε ένα πλάσιο με ένα διακριτικό border που να ταιριάζει χρωματικά με το bg, ίσως στο πλάι της εικόνας, κοντά στους κύκλους από το brush. Θα ήταν πιο eye-catching γιατί τώρα είναι λίγο χαμός.
σπαστικό mode off/
Εμένα πάλι ο κύριος με τις μπούκλες και το φορεματάκι μ' άρεσε, αλλά το lolipop είναι το καλύτερο.