Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Zura's corner

• Please log in to reply
135 replies to this topic

#91 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 24 June 2011 - 22:28

Πες το και στην Falle_Angel αυτό να χαρεί :) Δικιά της η χαρακτήρας. Χαίρομαι που σου άρεσε.

Οκ τώρα χαίρομαι ακόμη περισσότερο με το icon που έβαλες για τις sigs.

#92 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 June 2011 - 22:43

Black Luster φοβερές και οι δυο(αν και η πρώτη μου αρέσει λίγο περισσότερο επειδή φαίνονται πιο καθαρά τα γράμματα και τα χρώματα είναι φοβερά), Slipknotas με τον Vlad δεν μου άρεσε και τόσο.

#93 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 24 June 2011 - 22:58

Ω ω ω ω ω, χαιρόμαι πολύ didimakia που σ'αρέσαν! xD Α τα έβγαλες κι εδώ Zura! Είναι υπέροχες φοβέρες καταπληκτικές, είσαι θεά~! :blush2::kawaii:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#94 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 25 June 2011 - 00:00

Black Luster φοβερές και οι δυο(αν και η πρώτη μου αρέσει λίγο περισσότερο επειδή φαίνονται πιο καθαρά τα γράμματα και τα χρώματα είναι φοβερά), Slipknotas με τον Vlad δεν μου άρεσε και τόσο.

Ναι, ούτε εμένα μου αρέσει η δεύτερη με miss fortune :P Αλλά την έβαλα.
όσο γι' αυτήν με το vlad, τότε δε θες να δεις τις υπόλοιπες 4 που ήταν ακόμη πιο fail :P

Ω ω ω ω ω, χαιρόμαι πολύ didimakia που σ'αρέσαν! xD Α τα έβγαλες κι εδώ Zura! Είναι υπέροχες φοβέρες καταπληκτικές, είσαι θεά~! :blush2::kawaii:

Χαίρομαι που σου άρεσαν! :)

#95 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 June 2011 - 00:09

Spoiler:

Υπεροχο.

#96 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 01 July 2011 - 13:50

Ευχαριστώ Napster :)

Αφίσα που έκανα για το ελληνικό One piece rpg.

Spoiler:

#97 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 01 July 2011 - 14:24

ωραια αφησα :)
Imagination is the only limit!

#98 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 09 October 2011 - 11:30

Διάφορα σετάκια/sigs:

BB
Spoiler:

Κάποια που έκανα για εμένα XD

Spoiler:

Kamui:
Spoiler:

Requests από το onepiecerpg:

Spoiler:

Για το Onepiecerpg:

Spoiler:

Spoiler:

Σχέδια:

Άκυρο:
Spoiler:

Sona-LeagueofLegends

Spoiler:

Κοπελιές με ουλές (πολύ πρωτότυπο -_-)
Spoiler:

Sket dance:
Spoiler:

Yankee-Kun to Megane-chan
Spoiler:

Χαρακτήρας της αδερφής μου - Kai (τα γράμματα πάνω στο χαρτί είναι δικά της):
Spoiler:

Η τραβεστί του Uta No Prince, ήθελα τόσο να σχεδιάσω αυτές τις μπούκλες, που βγήκαν και fail:

Spoiler:

Lux από League of Legends:
Spoiler:

Ariabert από Tytania:
Spoiler:

#99 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 09 October 2011 - 11:45

Ιt's fa~bulous, the curl! :D

Πολύ ωραία όλα! Βλέπω έβγαλες και τις κοπέλες με τις ουλές και τον Tohru! Oι τριχούλες στον Tohru με τρέλαναν! =3 Γενικότερα, όλα πάρα πολύ καλά και φυσικά αγαπημένα οι: κοπέλες με τις ουλές, ο Ariabert Kyo, o Tohru, και ο τραβεστύ! Επικός/κη! ^^ Και τα sets πάρα πολύ όμορφα! Αυτά από το rpg πολύ καλά ρε συ, τόσο καλά που ειδικά εκεί με τον Mihawk ήμουν: θέλω κι εγώ τώρα!

Τέλεια~!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#100 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 09 October 2011 - 15:51

Switch~!!!!!!! :blingeye2::awww:
Love all of them, με favorite το lollipop <3. O Tohru-chan είναι αυτός από το στόρι που έγραψε η kai με τους θεούς; Οι τριχοφύια και το επικό φρύδι μου γυροφέρνουν πιο πολύ για οντότητα ελληνικής φύσεως XDDDDDDD

Οι sigs είναι τέλειες, δεν με σηκώνει να πω πολλά σε αυτόν το τομέα, με μόνο παράπονο στα γράμματα για το one piece rpg (εκεί ήθελε να drop shadow).
Κeep it up vagge-chan ^O^

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#101 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 09 October 2011 - 15:55

Switch~!!!!!!! :blingeye2::awww:
Love all of them, με favorite το lollipop <3. O Tohru-chan είναι αυτός από το στόρι που έγραψε η kai με τους θεούς; Οι τριχοφύια και το επικό φρύδι μου γυροφέρνουν πιο πολύ για οντότητα ελληνικής φύσεως XDDDDDDD

Οι sigs είναι τέλειες, δεν με σηκώνει να πω πολλά σε αυτόν το τομέα, με μόνο παράπονο στα γράμματα για το one piece rpg (εκεί ήθελε να drop shadow).
Κeep it up vagge-chan ^O^

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!
Ναι, από την ιστορία της είναι. Εντάξει, αυτός κάνει την διαφορά :P Δεν είναι όλοι οι Ιάπωνες ίδιοι άλλωστε.

Ευχαριστώ πολύ!
Δεν κατάλαβα ποια εικόνα εννοείς για το one piece rpg :o

#102 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 09 October 2011 - 16:01

Ιndeed, τα στερεότυπα σκοτώνουν.

Αναφερόμουν σε αυτήν με το κείμενο που καλωσορίζει τα νέα μέλη. Μου αρέσει όταν δίδεται μεγάλη σημασία στην εικόνα, αλλά θα προτιμούσα τα γράμματα να ήταν λίγο πιο φανερά.

Posted Image

#103 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 09 October 2011 - 16:05

Ιndeed, τα στερεότυπα σκοτώνουν.

Αναφερόμουν σε αυτήν με το κείμενο που καλωσορίζει τα νέα μέλη. Μου αρέσει όταν δίδεται μεγάλη σημασία στην εικόνα, αλλά θα προτιμούσα τα γράμματα να ήταν λίγο πιο φανερά.

Δυστυχώς, δεν φαίνεται εδώ στο anime.gr λόγω των ανοιχτών χρωμάτων.
Στο site φαίνεται έτσι:
http://www.onepiecegr-rpg.com/

στην οποία έχω παρατηρήσει τις αφάνταστες απροσεξίες που με κάνουν να φαίνομαι ανορθόγραφη.

#104 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 09 October 2011 - 16:22

α ok, μια χαρά φαίνεται στο μαύρο. Αν έχεις αμφιβολίες σχετικά με την ορθογραφία μπορείς να γράφεις το κείμενο σε κανένα word και μετά να κανεις copy=pasta στο φώτοσοπ ^_^. Κι εγώ το κάνω.

Posted Image

#105 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 09 October 2011 - 16:33

/σπαστικό mode on επειδή σ' αγαπάω

Είναι λάθος αισθητικά τα γράμματα να πέφτουν πάνω στην εικόνα όσο κι αν το σώζει το χρώμα από πίσω. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι το background θα μπορούσε ξαφνικά ν' αλλάξει χρώμα, αν δεν υπήρχε το .psd θα ήθελε φτου κι από την αρχή. Επίσης, επειδή υποτίθεται ότι είναι και διαφήμιση, άνετα θα μπορούσε να μπει μέσα σε ένα πλάσιο με ένα διακριτικό border που να ταιριάζει χρωματικά με το bg, ίσως στο πλάι της εικόνας, κοντά στους κύκλους από το brush. Θα ήταν πιο eye-catching γιατί τώρα είναι λίγο χαμός.

σπαστικό mode off/

:kakaka: Αυτά είναι, όταν έχεις αδερφή που ξέρει να ζωγραφίζει παίρνεις fanarts και λες και πως τα θες, χωρίς πλάκα. Lucky me. Μ' άρεσαν τα credits για τον γραφικό χαρακτήρα.

Εμένα πάλι ο κύριος με τις μπούκλες και το φορεματάκι μ' άρεσε, αλλά το lolipop είναι το καλύτερο.

ySss0UF.jpg