Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Από την τρομερή επέκταση του σεναρίου; Από πού;
Μας έχουν εξηγήσει την ονομασία του μάνγκα με ένα πολύ ωραίο τρόπο. Αν και δεν πολυσυμπαθώ πράγματα επιστημονικής φαντασίας, το συγκεκριμένος μάνχουα έχει κάτι μαγευτικό που δένει όλα τα στοιχεία του ομοιόμορφα.
Κάτι άγνωστο στο παρελθόν, μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις, υπερφυσικές δυνάμεις ανάμεσα σε Είδη Βρικολάκων/ευγενών και
Λυκανθρώπους.
Να σας πω την αλήθεια, δεν το περίμενα κάτι τέτοιο στο σενάριο. Θα μπορούσε κάποιος να πεί ότι είναι άλλη μια κλισέδικη ιστορία. Προσωπικά δεν το είδα καθόλου έτσι και δεν νομίζω ποτέ στα τελευταία κεφάλαια να δημιουργήθηκε το αίσθημα της υπερβολής. Μου φάνηκε πολύ καλό και ήρθε και έδεσε ως νόημα στο σενάριο. Δεν με εκπλήσσει καθόλου.
Ο μικρός πληθυσμός των λυκανθρώπων κατά την "διάρκεια" κυριαρχίας των ανθρώπων, η επιβίωση των "υπερανθρώπων/βρικολάκων" και η τεχνολογική επέκταση.
Επίσης, μου άρεσε πολύ η μικρή αναδρομή στο παρελθόν. Και με το μικρό flashback για τον Φράνκε αλλά και για το ημερολόγιο.
[start of the analysis]
Επίσης, Ο Φράνκε είναι πιό τέλειος και από τέλειος. Πολύ καλός χαρακτήρας και μου θυμίζει, μαλλόν όχι μου θυμίζει, απλά είναι το πλήρες αντίγραφο του Φάουστ. (μυθιστόρημα και θεατρικό έργο του Γιόχαν Βολφγκανγκ Γκαίτε). Ειδικά στις σκηνές που το ρίχνει στους "μονόλογους" είναι η βασική ιδέα του Φάουστ. Ο ίδιος άσβεστος πόθος. Δεν με χάλασε η ιδέα.
[/stop of the analysis]

Τέλος πάντων, τελειώνοντας μου φάνηκε πολύ καλό το θέμα ΔΑ-5. Πολύ γουρούνια η οργάνωση και από όλες τις πλευρές είναι ιδιοτελείς. Κλασσικοί κακοί. Θα μπορούσαν κάποια πράγματα να μην έχουν τόσο μεγάλες εισαγωγές.
Τέλος(really this time

) Αυτή είναι η αδερφή του Τακέο. Σίγουρα. Αλλά ωραίο κόλλημα βρήκε να έχει. Και ωραία αδερφή. Σε βάζει κάτω (με την καλή έννοια

) και σε κάνει πειραματόζωο. Δεν μπορεί να είναι τόσο άβουλος ο Τακέο.
Καλά για τον Φράνκε, τι να πώ έδωσε ρέστα. Όπως και ο Κάντις.