Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#871 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 21:38

Μετά από ομόφωνη αναγνώριση για την επικότητα του Karias(τον οποίον τον αγαπώ και λατρεύω),πρέπει να βγάλω κάτι από μέσα μου...

Spoiler:

Δεν τον αντέχω τον τύπο. Είναι αφόρητος και κουραστικός με τη σνομπαρία του. Επίτελους έκανα channeling το raving μου με το μαλάχα που έχουμε μπλέξει!

Συγγνώμη για τα ισπανικά μου στο τέλος, αλλά καταλαβαίνετε :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#872 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2013 - 22:07

Ρε Nightwizardseal, ρε αγόρι μου, τι να πω; Εκφράζεις την οργή όλων μας. Εκτός από την επικότητα του Karias, όλοι φαντάζομαι χαρήκαμε για τη άτσα που έκανε κι ο αχώνευτος. Συμφωνώ με όλο το παραπάνω post, ειδικά τα ισπανικά σου. Σ'ευχαριστώ που το εξέφρασες για μένα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#873 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2013 - 08:35

και κατι που δεν αναφέρατε...Λέτε να πρόβλεψε ο Frankenstein ότι η παρέα του Dr. Crombel θα εκανε την κίνηση της λόγο της απουσίας τους και έτσι αφησε τον Karias πίσω για να ελεγχει τη κατάσταση;

#874 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2013 - 07:30

http://mngacow.com/noblesse/305/?all

Spoiler:

#875 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2013 - 15:59

No no no no guys?Τι έχουμε πει; Αν είσαι κακός, δεν κάνεις τον Frankenstein να γελάσει. Μεά την έχεις βάψει...πφφ, καλά να πάθει ό,τι κι αν πάθι. Του αξίζει του σιχαμερού.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#876 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2013 - 15:18

Λοιπον σχεδον τελειωσα το Noblesse!(15 chapters μου μενουνε).
Οτι και να πω ειναι λιγο, ειναι χαλαρα το καλυτερο manga που εχω διαβασει!
Αγαπημενοι χαρακτηρες ειναι φυσικα οι
Cadis Etrama Di Raizel (full name για να γουσταρεις), Frankenstein και Karias!
Bloodfield γατακιαααα!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#877 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 19:47

KALA DAKSI!

#878 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 20:49

Spoiler:

#879 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 21:20

καθε φορα που μπαινω σε αυτο το θεμα χαιρομαι ...τελικα δεν ηταν μια φουσκα και μαρεσει πολυ το μανγκα ακομα και αν δεν εχω τοσες επαφες με αυτο

καλα αυτο το τσαπτερου ηταν πορωση..!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#880 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 23:30

CADIS ETRAMA DI RAIZEL MOTHERFUCKERS!
Παιζει να ειναι απο τις πιο πορωτηκες σκηνες που εχει δειξει μεχρι τωρα.
Σορρυ κιολας αλλα η μ*****κισμενη η Ignes χρειαζεται ενα καλο σκοτωμα.Οχι απλο, γρηγορο σκοτωμα, βιαιο με ολη την εννοια της λεξης :P
Αντε γεια Ignes http://mangafox.me/manga/noblesse/v06/c307/18.html Γυαλακια αποδω και περα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 09 Δεκέμβριος 2013 - 23:31

#881 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2013 - 00:39

Οτι ειπε ο Itachi. Η τριχα καγκελο σηκωθηκε κυριολεκτικα. Ανατριχιασα απλα, δεν μπορω να θυμηθω αν εχω δει αλλη παρομοια σκηνη σε αλλο μανγκα (webtoon, manhwa etc). Ποσο πιο IMBA

#882 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2013 - 00:58

Δεν παίζει να διάβασα πιο γαμ@τοϋπέροχοτέλεια σκηνή σε όλο το manhwa. Ναι ρε. Ναι. Πάρτα μωρή άρρωστη. Έτσι. Και να αργήσει και ο μπαμπάκας να ρθει, να δούμε τι άλλο θα πάθεις. Μωρή. Σ'αρέσει να βασανίζεις--φάτα τώρα! Σκύλα. Χάριβδη! Παλιόπατσαβούρα! Πώς το φχαριστήθηκα...! Όποιος διαβάζει αυτό το manhwa καταλαβαίνει την χαρά μας αυτή τη στιγμή.

Επίσης, πόσο πολύ τα σπάει και ο Frankie; Δηλαδή ρε αγόρι μου, πόσο πιο πολύ να σε αγαπήσω; Πιο fave character πεθαίνεις και το εννοώ μιλάμε, σε λατρεύω. Ε-πι-κος. Ε-πι-κότατος. Δε μπορώ να καταλάβω τι κάνει ο 9th Elder. Ή μάλλον γιατί νόμισε ότι τον είχε; Και η συνειδητοποίηση όταν κατάλαβε ποιος ήταν, ε χε χε χε...παρτα κι εσύ.

Μιλάμε σε ολόκληρο το κεφάλαιο έκανα ήχους που δεν ήταν ανθρώπινοι...σ'ευχαριστώ Lord Leon που μου το θύμισες να το δω.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#883 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2013 - 01:11

χαχα ηρεμία  :P δεν είναι απίστευτο το πως αφιερώνει ένα ολόκληρο πανελ στο γουρλωμένο μάτι της ignes προτού  μας δώσει την μακράν καλύτερη σκηνή του manhwa ? 

Δημοσιευμένη  εικόνα

#884 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2013 - 10:07

Είναι απίστευτη ηθική ικανοποίηση σίγουρα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#885 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2013 - 15:00

Δεν παίζει να διάβασα πιο γαμ@τοϋπέροχοτέλεια σκηνή σε όλο το manhwa. Ναι ρε. Ναι. Πάρτα μωρή άρρωστη. Έτσι. Και να αργήσει και ο μπαμπάκας να ρθει, να δούμε τι άλλο θα πάθεις. Μωρή. Σ'αρέσει να βασανίζεις--φάτα τώρα! Σκύλα. Χάριβδη! Παλιόπατσαβούρα! Πώς το φχαριστήθηκα...! Όποιος διαβάζει αυτό το manhwa καταλαβαίνει την χαρά μας αυτή τη στιγμή.

Επίσης, πόσο πολύ τα σπάει και ο Frankie; Δηλαδή ρε αγόρι μου, πόσο πιο πολύ να σε αγαπήσω; Πιο fave character πεθαίνεις και το εννοώ μιλάμε, σε λατρεύω. Ε-πι-κος. Ε-πι-κότατος. Δε μπορώ να καταλάβω τι κάνει ο 9th Elder. Ή μάλλον γιατί νόμισε ότι τον είχε; Και η συνειδητοποίηση όταν κατάλαβε ποιος ήταν, ε χε χε χε...παρτα κι εσύ.

Μιλάμε σε ολόκληρο το κεφάλαιο έκανα ήχους που δεν ήταν ανθρώπινοι...σ'ευχαριστώ Lord Leon που μου το θύμισες να το δω.

Μωρη παλιο λινατσα Ignes καλυτερα :P
Οκ, παντως και ο Frankenstein ειναι τερμα γαμματος.Ποσο μαρεσει η εκφραση οποιουδηποτε μαθαινει το ονομα του 
Επισης λιστα με μελλοντικους μαλ*κες που πρεπει να ψοφησουν.
Yuri πρωτος και καλυτερος. :deadga6: Αυτον πρεπει να τον σκοτωσει ο Karias.Η μαλλον να σκοτωσει ολοκληρη την Assassin Team, ολοι φλωροι ειναι.
2nd Elder  :deadga6: 
9nth Elder :deadga6: 
Και βλεπουμε μετα.
Γιατι το Noblesse ειναι το μονο manga στο οποιο θελω να ψοφησουν ολοι οι "κακοι"?Συνηθως το αντιθετο συμβαινει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 10 Δεκέμβριος 2013 - 15:00