Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

NOBLESSE
Posted 25 January 2012 - 19:50

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 25 January 2012 - 19:56

definitely man definitely

Posted 26 January 2012 - 14:04
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 26 January 2012 - 14:21
Nαι.
xD OK, σοβαρά τώρα καμία σχέση δεν έχουν. Απλώς το σχέδιο μοιάζει και είναι και οι δύο ξανθοί με troll χαρακτήρα. Τίποτα παραπάνω.
απο που και ως που εχει ο φρανκεσταιν τρολ χαρακτηρα?? ο φλορος υποτακτικος του ραι ειναι. τιποτα παραπανω.. να το πεις για τον προηγουμενο λορντ ισχυει..
Posted 26 January 2012 - 14:30
Flowers in darkness—
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 26 January 2012 - 15:01
@Ζed, your thinking has merrit άλλα ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι. Αρχικά o Lord αποκαλούσε τον Frankenstein "παγώνι". Αν ήταν δικό του δώρο ή δημιούργημα δε θα αναφερόταν τοιουτοτρόπως νομίζω. Εξάλλου ο ίδιος ο Frankestein μας έχει πει πολλάκις ότι είναι "αυτοδημιούργητος" άρα αποκλείει αυτομάτως να είναι δώρο κάποιου οι δυνάμεις που έχει. Επίσης έχει κάνει λόγο τουλάχιστον δύο φορές για τη "συγκήνιση της ανακάλυψης" και τον ρομαντισμό που εμπεριέχεται σ'αυτό και πως όλα είναι πεζά πλέον επειδή με ένα κλικ βρίσκεις τα πάντα. Άρα έψαξε μόνος του.
Επίσης, ο τρόπος που όλοι οι παλιοί -δες Lord και Gejutel- του συμπεριφέρονται κάνει μπαμ ότι είναι απ'έξω απ'την κάστα τους, outsider τελος πάντων. Διαφορετικά δε θα γινόταν τέτοιος ντόρος στα χρόνια του όπως άφησε να εννοηθεί ο Gaju-nim που απλός άνθρωπος επετράπην είσοδο στην Lukedonia. Ο Rai τον βρήκε, τον μάζεψα και τον έφερε σ'αυτούς και γι αυτό έχουν και τόσο ισχυρό δεσμό, επειδή ήταν ο πρώτος που τον δέχτηκε πιστεύω.
Posted 26 January 2012 - 15:11
Flowers in darkness—
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 26 January 2012 - 15:32
Flowers in darkness—
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 29 January 2012 - 01:10
Το σκουλαρίκι δεν είναι το physical seal? για τις δυνάμεις του? ε για να πολεμήσει τη Raskeira δεν το έβγαλε για να unseal-άρει την δύναμή του? ε άρα κάπου δεν θα χρειαστεί να το ξαναβγάλει ας πούμε τουλάχιστο να πολεμήσει το Mr.1 ??? αν δεν έχει άλλο σκουλαρίκι τί παίζει?
Ποιον Mr 1?Εχω χασει επεισοδια?Anyway.
O Rai λογικα μπορει να τους φαει και χωρις να κανει un-seal.Περιμενουμε να δουμε.
Posted 30 January 2012 - 18:38
@Blacker_than dark, έχεις δίκιο δεν είναι troll ήθελα να πω ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αλλά όχι και φλώρος...
@Ζed, your thinking has merrit άλλα ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι. Αρχικά o Lord αποκαλούσε τον Frankenstein "παγώνι". Αν ήταν δικό του δώρο ή δημιούργημα δε θα αναφερόταν τοιουτοτρόπως νομίζω. Εξάλλου ο ίδιος ο Frankestein μας έχει πει πολλάκις ότι είναι "αυτοδημιούργητος" άρα αποκλείει αυτομάτως να είναι δώρο κάποιου οι δυνάμεις που έχει. Επίσης έχει κάνει λόγο τουλάχιστον δύο φορές για τη "συγκήνιση της ανακάλυψης" και τον ρομαντισμό που εμπεριέχεται σ'αυτό και πως όλα είναι πεζά πλέον επειδή με ένα κλικ βρίσκεις τα πάντα. Άρα έψαξε μόνος του.
Επίσης, ο τρόπος που όλοι οι παλιοί -δες Lord και Gejutel- του συμπεριφέρονται κάνει μπαμ ότι είναι απ'έξω απ'την κάστα τους, outsider τελος πάντων. Διαφορετικά δε θα γινόταν τέτοιος ντόρος στα χρόνια του όπως άφησε να εννοηθεί ο Gaju-nim που απλός άνθρωπος επετράπην είσοδο στην Lukedonia. Ο Rai τον βρήκε, τον μάζεψα και τον έφερε σ'αυτούς και γι αυτό έχουν και τόσο ισχυρό δεσμό, επειδή ήταν ο πρώτος που τον δέχτηκε πιστεύω.
Ναι μας το έχει πει. Φαίνεται ότι ο Frankestein έχει σκοτεινό παρελθόν με πολλά σκοτεινά πειράματα! Τόσο σε αυτόν τόσο και σε άλλους απο ότι έχω καταλαβει. Υπαρχουν πολλά σημεία που μας αφησαν να το καταλάβουμε όπως κ ο τυπος των δυναμεων του και η συμπεριφορά του Rai όταν χρησιμοποιησε τις δυναμεις του.
Ξεκινάμε πρώτα με το Dark Spear! Ενα δόρυ με ακρα σκοτεινες δυνάμεις που έχει και προσωπικότητα

Κάτι άλλο που μας δείχνει ότι ο Frankestein είναι "αυτοδημιουργητος" και συνδεεται με το παρελθόν και τις δυνάμεις του είναι το βιβλίο που κρατάει ο Crombell.
Μην ξεχνάμε ότι έχει μόνο ως στοιχείο για τον δημιουργό του το αρχικό γράμμα F που εγώ το κόβω σίγουρο να είναι η υπογραφή του Frankestein. Για το βιβλίο μας λέει ότι έχει πειράματα που είναι παρα πολύ πιο αναλυτικά και πιο εξελιγμένα απο ότι της Union, γενικά ότι πείραμα έχει μέσα είναι τελειοποιημένο.
Και τελευταίο το γεγονός ότι οι δυνάμεις Crombel και Frankestein είναι παρόμοιες αν όχι ίδιες.
Και δεν το έχει προσέξει μόνο ο Crombel αλλά και ο Yuri και πιστευω ότι ο Crombel ανέπτυξε τις δυνάμεις του με βαση το βιβλίο και την ερευνα του Crombel και ιδου το αποτέλεσμα. Δεν θα μου φανεί παράξενο αν δουμε μαχη Dark Spear vs Dark Spear(ή καποιο άλλο όπλο που να ταιριαζει στον χαρακτήρα του Crombel)
Ποιον Mr 1?Εχω χασει επεισοδια?Anyway.
O Rai λογικα μπορει να τους φαει και χωρις να κανει un-seal.Περιμενουμε να δουμε.
Εχει την δυναμη να τους φάει όπως λες αλλά το θεμα εδώ είναι κατα πόσο μπορεί το σώμα του να αντέξει την πιεση της δυναμης αυτής που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει ο Rai!
Αν και για να τους νικήσει το μόνο που θα χρειαστεί είναι να κουνήσει λίγο το χέρι του και να πει 2-3 λέξεις το stress που δέχεται το σώμα του είναι αρκετά μεγάλο!
Μην ξεχνάτε ότι τον είδαμε περισσότερο απο 1 φορές να έχει nosebleed μετα απο καποια μαχη!
Posted 30 January 2012 - 18:54
Θα συμφωνήσω ότι η υπογραφή F είναι το μονόγραμμα του Frankenstein εφόσον και ο ίδιος πριν καν δει τον Crombell και συνειδητοποιήσει ότι έχουν όμοιες δυνάμεις το κατάλαβε από την Mary και τον Jake και το είπε στην πρώτη πριν βιαίως της τερματίσει την ζωή. Μόνο και μόνο απ'αυτό είμαι σίγουρη.
Εξάλλου ο ίδιος είπε ότι έφυγε βιαστηκά φοβούμενος ότι η κοίμηση του αφέντη του ήσαν εσωτερική δουλειά και δεν είχε χρόνο για να κρύψει τα αρχηγεία του προφανώς ούτε ότι αυτά περιείχαν.
Επίσης, έχω σχολιάσει και σε παλιότερο post σ'αυτό το νήμα που τώρα δεν παίζει να το βρω -αν θέλετε να το ψάξετε είστε καλοδεχούμενοι- που νομίζω ότι το Dark Spear απαρτίζεται από τις ψυχές των ανθρώπων που έχει θυσιάσει ο Frankenstein όταν διεξήγαγε τα πειράματά του για δύναμη.
Αυτό θα εξηγούσε και τη μανία των να τον πάρουν "πίσω" μαζί τους. Και γιατί ήταν τόσο εκνευρισμένο που τόσο καιρό είναι σε αχρηστία. Ναι μεν τους θυσίασε για δύναμη και μετά αφού την απέκτησε την παράτησε?
Posted 30 January 2012 - 19:03