Αναμένεται η συνέχεια

Posted 27 September 2011 - 18:51
Posted 27 September 2011 - 19:11
Posted 27 September 2011 - 20:17
Posted 27 September 2011 - 20:29
οι μπατσοι μου κακοφανηκαν δεν ξερω πολυ εκνευτριστικη βρηκα κυριως την κοπελια, ο τυπας τρωγεται
Posted 27 September 2011 - 20:44
ζουμε για να διαφωνουμεΤη μια με την κοπελιά, την άλλη με τον Iori και τον Gama, δεν τα βρίσκουμε... xD Ίσως δε σ'αρέσει η κοπέλα που φωνάζει κι ωρύεται τώρα, αλλά είμαι σίγουρη ότι μετά και οι δύο θα βγάλουν περισσότερα. Ξες, ο άλλος θα είναι πιο ζωντανός και λιγότερο χαλαρός και η άλλη πιο ήρεμη και θα βγει κι ο τρόπος που σκέφτονται φαντάζομαι. Λέμε τώρα.
Παρόλαυτα, θέλω να δω κι άλλο από τους καινούργιους αλλά και τα παιδιά! Με λείψανε. Τόσο καιρό στην Lukedonia οι άλλοι δεν τα βλέπαμε που δεν τα βλέπαμε οπότε τώρα που ήρθαμε θέλω να τα βλέπω περισσότερο!
Posted 27 September 2011 - 20:53
ζουμε για να διαφωνουμε
, πες μου τι αλλο διαβαζεις να δω αν εχουμε κατι κοινο ετσι απο περιεργεια. τωρα περι της ντετεκτιβ, πιστυω οτι ειναι ολο λογια και λιγες πραξεις, σε αντιθεση με τον τυπα που δεν μας πρηζει με τους μονολογους αλλα την δουλεια του την κανει, αν και υπαρχει κατι στον τροπο που φερεται που ειναι λιγο υποπτο..
Posted 11 October 2011 - 10:15
Posted 11 October 2011 - 17:13
Does this darkness have a name?
Posted 19 October 2011 - 14:56
Κι άλλοι enhanced humans,αυτή τη φορά καλοφτιαγμένοι.Απ'όσο κατάλαβα δεν έχουν (άμεση) σχέση με τον Crombell και τη Union.Μια πιθανότητα είναι να προήλθαν μετά από μελέτη των πειραμάτων του Crombell...να είδαν δηλαδή τι δεν πήγε καλά και να προσπάθησαν να το διορθώσουν.Δε μ'ενθουσιάζει η ιδέα να'ναι ένας από τους 2 λυκάνθρωπος.Είναι ένα στοιχείο που έχει μόνο ο M21 και θα'θελα να παραμείνει έτσι.Να δούμε δηλαδή την εξέλιξη πάνω σ'αυτόν κι όχι να του την "κλέψει" ένας newcomer.Το γεγονός βέβαια πως μόνο αυτός κατάλαβε κάτι σημαίνει είτε ακριβώς αυτό είτε οτι έχει εξελιχθεί περισσότερο από τον Tao και τον Takeo.
Posted 20 October 2011 - 18:39
Posted 08 November 2011 - 17:38