Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#376 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 20 September 2011 - 13:49

I totally agree with you. Ακριβώς αυτήν την εντύπωση μου άφησαν αυτά τα δύο κεφάλαια.

Spoiler: 202

Αναμένεται η συνέχεια :)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#377 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 27 September 2011 - 13:52

New chapter~!

Spoiler: 203

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#378 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 27 September 2011 - 18:51

Οντως η τελευταια φραση που ειπε ο τυπας τα σπασε. Απλοι αστυνομικοι δεν πιστευω να ειναι, ολο κ καποια αναμειξη θα εχουν αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο. Μπορει δηλαδη να ξερουν μονο για τα πειραματα κ οχι για τους Noble (παραδειγμα ανεφερα :D).

Σε γενικες γραμμες παντως ωραιο chapter ηταν και περιμενω να δω περισσοτερα απο την ομαδα RK-4!!! hahhhahaaha και θα συμφωνησω παλι μαζι σου Fallen angel, οτι η σκηνη που μπαινει στο δωματιο του Regis o Τao ηταν τελεια.

Btw τον Rael ξεχασαμε τελειως κ ελπιζω να μαθουμε νεα του συντομα.

Edit: Hmm, τελικα μετα απο μια ακομα αναγνωση του 203 κατεληξα στο συμπερασμα οτι μαλλον για απλους ντετεκτιβ προκειται κ οχι τπτ αλλο, απλως θελουν να το παιξουν sherlock holmes & watson :P!!! Αντε να ξερει κατι παραπανω ο τυπας, αλλα χλωμο.

#379 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 27 September 2011 - 19:11

Ναι, κι εγώ θέλω να δω τι απέγινε ο Rael γιατί...ε, όπως και να το κάνεις μια σειρά χωρίς τον χαρακτηριστικό ενοχλητικό αλλά αναγκαστικό χαρακτήρα. Και να πω την αλήθεια εγώ έχω αρχίσει να τον συμπαθώ τον σπαστικό μωρέ! Ειδικά με το όλο "οικογένεια" theme που μας παρουσιάστηκε και μου άρεσε όπως το δικαιολόγησε ο Frankenstein.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#380 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 27 September 2011 - 20:17

οι μπατσοι μου κακοφανηκαν δεν ξερω πολυ εκνευτριστικη βρηκα κυριως την κοπελια, ο τυπας τρωγεται, τωρα περι tao,regis κτλ συμφωνω με τους προλαλησαντες..

#381 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 27 September 2011 - 20:29

οι μπατσοι μου κακοφανηκαν δεν ξερω πολυ εκνευτριστικη βρηκα κυριως την κοπελια, ο τυπας τρωγεται

Τη μια με την κοπελιά, την άλλη με τον Iori και τον Gama, δεν τα βρίσκουμε... xD Ίσως δε σ'αρέσει η κοπέλα που φωνάζει κι ωρύεται τώρα, αλλά είμαι σίγουρη ότι μετά και οι δύο θα βγάλουν περισσότερα. Ξες, ο άλλος θα είναι πιο ζωντανός και λιγότερο χαλαρός και η άλλη πιο ήρεμη και θα βγει κι ο τρόπος που σκέφτονται φαντάζομαι. Λέμε τώρα.

Παρόλαυτα, θέλω να δω κι άλλο από τους καινούργιους αλλά και τα παιδιά! Με λείψανε. Τόσο καιρό στην Lukedonia οι άλλοι δεν τα βλέπαμε που δεν τα βλέπαμε οπότε τώρα που ήρθαμε θέλω να τα βλέπω περισσότερο!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#382 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 27 September 2011 - 20:44

Τη μια με την κοπελιά, την άλλη με τον Iori και τον Gama, δεν τα βρίσκουμε... xD Ίσως δε σ'αρέσει η κοπέλα που φωνάζει κι ωρύεται τώρα, αλλά είμαι σίγουρη ότι μετά και οι δύο θα βγάλουν περισσότερα. Ξες, ο άλλος θα είναι πιο ζωντανός και λιγότερο χαλαρός και η άλλη πιο ήρεμη και θα βγει κι ο τρόπος που σκέφτονται φαντάζομαι. Λέμε τώρα.

Παρόλαυτα, θέλω να δω κι άλλο από τους καινούργιους αλλά και τα παιδιά! Με λείψανε. Τόσο καιρό στην Lukedonia οι άλλοι δεν τα βλέπαμε που δεν τα βλέπαμε οπότε τώρα που ήρθαμε θέλω να τα βλέπω περισσότερο!

ζουμε για να διαφωνουμε:), πες μου τι αλλο διαβαζεις να δω αν εχουμε κατι κοινο ετσι απο περιεργεια. τωρα περι της ντετεκτιβ, πιστυω οτι ειναι ολο λογια και λιγες πραξεις, σε αντιθεση με τον τυπα που δεν μας πρηζει με τους μονολογους αλλα την δουλεια του την κανει, αν και υπαρχει κατι στον τροπο που φερεται που ειναι λιγο υποπτο..

#383 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 27 September 2011 - 20:53

ζουμε για να διαφωνουμε:), πες μου τι αλλο διαβαζεις να δω αν εχουμε κατι κοινο ετσι απο περιεργεια. τωρα περι της ντετεκτιβ, πιστυω οτι ειναι ολο λογια και λιγες πραξεις, σε αντιθεση με τον τυπα που δεν μας πρηζει με τους μονολογους αλλα την δουλεια του την κανει, αν και υπαρχει κατι στον τροπο που φερεται που ειναι λιγο υποπτο..

Aν αποδειχθεί κάτι τέτοιο θα συμφωνήσω μαζί σου! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#384 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 11 October 2011 - 10:15

Chapter 205 is out:
http://read.egscans.com/Noblesse_100-/Chapter_205

Spoiler:

#385 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 11 October 2011 - 13:22

Wee~! Someone posted before I did! xD

Spoiler: don't call Frankie a weird old man!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#386 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 11 October 2011 - 17:13

Μετά από καιρό γράφω στο thread αλλά πιστεύω οι εξελίξεις το απαιτούν (nah,I just missed it).
So,
Spoiler:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#387 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 19 October 2011 - 14:56

Κι άλλοι enhanced humans,αυτή τη φορά καλοφτιαγμένοι.Απ'όσο κατάλαβα δεν έχουν (άμεση) σχέση με τον Crombell και τη Union.Μια πιθανότητα είναι να προήλθαν μετά από μελέτη των πειραμάτων του Crombell...να είδαν δηλαδή τι δεν πήγε καλά και να προσπάθησαν να το διορθώσουν.Δε μ'ενθουσιάζει η ιδέα να'ναι ένας από τους 2 λυκάνθρωπος.Είναι ένα στοιχείο που έχει μόνο ο M21 και θα'θελα να παραμείνει έτσι.Να δούμε δηλαδή την εξέλιξη πάνω σ'αυτόν κι όχι να του την "κλέψει" ένας newcomer.Το γεγονός βέβαια πως μόνο αυτός κατάλαβε κάτι σημαίνει είτε ακριβώς αυτό είτε οτι έχει εξελιχθεί περισσότερο από τον Tao και τον Takeo.

Spoiler:

Παιδια κοιταξτε την νεα φωτο που βρηκα lol , δεν ειναι και οι δυο τελειοι , ο rai , ειναι κουκλος kyaaaaaaaa (fan girl fan screem )......
Posted Image
Posted Image

#388 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 20 October 2011 - 18:39

Dude...πότε έγραψες εδώ και δεν το είδα?

Ναι, ωραία φώτο!

Στα της πλοκής τώρα: θέλω πραγματικά να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η arc. Με φαίνεται λίγο δύσκολο να βγουν αυτοί οι δύο καινούργιοι τα ultimate pricks αλλά αν θέλω να είμαι πλήρως ειλικρινής θα πω ότι η φάτσα της κοπέλας στο τελευταίο panel μου την έδωσε αφάνταστα. Δηλαδή, ΟΚ cool.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#389 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 08 November 2011 - 13:40

OK...νέο γαμάτο κεφάλαιο!
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#390 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 08 November 2011 - 17:38

Ναι εχεις δικιο αυτο το κεφαλαιο γ*****ι ....
Spoiler:

Posted Image
Posted Image