Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

NOBLESSE
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 17:11
δεν ξερουμε αν ο rai ειναι απλα ο πρωτος του ειδους του και αυτους δημιουργησε τους nobles η αν ο rai ειναι ο δυνατοτερος noble που γεννηθηκε ποτε και πηρε αυτον τον τιτλο
τελικα εγινα κατανοητος? ενας θεος ξερει

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 05 Ιούλιος 2011 - 17:17
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 18:01
Δεν νομίζω να είναι κι αυτός noble. Αν και ο Frankenstein μας είχε πει μια φορά ότι "noblesse" είναι ο τίτλος που δίνεται στο πιο δυνατό ον, δεν ξεκαθάρισε κι ο ίδιος αν είναι διαφορετικός -σε...είδος- από τους υπόλοιπους nobles αν κι ακούστηκε στην ουσία ότι ναι, είναι εντελώς διαφορετικός. Μπορεί να είναι -κι εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι- αυτός που δημιούργησε τους nobles. Δηλαδή ένα ανώτερο ον, σχεδόν θεϊκό αναμίχθηκε με τους ανθρώπους (και μην πείτε ότι δε γίνεται, τους έχει μεγάλη αδυναμία) ή κάπως αντάλαξε αίμα με άλλα όντα και τους έκανε έτσι. Αν είσαι noble το να δώσεις αίμα σε απλούς ανθρώπους τους υποδουλώνει σε εσένα αλλά αν σκεφτούμε και την φύση του Rai θα ήταν πολύ σωστό να υποθέσουμε ότι τους άφησε να φύγουν και να κάνουν μόνοι οτυς την τύχη τους. Τώρα μια ακόμα εξήγηση θα ήταν να είναι...απόγονοί του αλλά δεν ξέρω πόσο αυτό στέκει.
Επίσης, αν δούμε από τις πολλές υποθέσεις που γίνονται για την πραγματική ταυτότητα του Rai, ειδικά σε κοινότητες όπως του mangafox, έχουν λεχθεί πολλά, μέχρι και θεόσταλτο άγγελο τον κάνανε (λόγω ονόματος). Τι να πω. Εγώ νομίζω ότι είναι διαφορετικός απ'τους άλλους, αν δούμε κι ότι γερνάει πολύ μα πολύ δυσκολότερα -και ήξερε τον Gejutel από πάντα αλλά κι ο ίδιος μικρό τον θυμάται- συν του ότι οι δυνάμεις του είναι αρκετά διαφορετικές. Κι αν σκεφτούμε ότι μόνο αυτός και οι Lords έχουν την ικανότητα του blood field, αυτό ενισχύει την θεωρία ότι ο Rai μπορεί να έχει κάποια μακρινή σχέση με τους δυνατότερους όλων των nobles -εξού και η θέση ισχύος γι αυτούς και το κληρονομικό δικαίωμα-. Τεσπα, νομίζω ότι το υπεραναλύω.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 18:37

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 19:02

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 19:02
οταν ο m21 εμφανησε τις δυναμεις του ρωτησε τον rai αν μπηκαν σε "blood contract" και μετα του ειπε οτι τοτε θα πρεπει να σε υπηρετησω σαν αφεντη μου πια...μπορει ετσι να εγινε ο αφεντης του frank
θα ηρεμησω λιγακι και θα κρατησω τις υπολοιπες σκεψεις μου για το επομενο chapter

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 19:37
απο διαφορα site ενα παραδειγμα , μαλλον δυο....ξερεις τωρα research , πολυ κουραση ,δακρυα αιμα και ιδρωτα
http://lalabm.beon.ru/21776-651-cvetnaja-manhva-noblesse-g.zhtml
http://www.google.gr/search?hl=el&q=noblesse+manga+rai&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1024&bih=604&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi
http://www.fanpop.com/spots/noblesse-manga/images
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από magicofantasy: 05 Ιούλιος 2011 - 19:49

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 20:17
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από magicofantasy: 05 Ιούλιος 2011 - 20:40

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2011 - 18:42

Στα του τσάπτερ. Οι εξελίξεις φτάνουν ολοένα και στη μεγάλη κλάση των τιτάνων.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2011 - 17:47