Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#241 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 30 May 2011 - 21:28

Nα σου εξηγήσω: επιστήμονες λένε ότι όταν ο ανθρώπινος εγκέφαλος λαμβάνει εικόνες όπως ο Frankenstein/Rai να παλεύουν αυξάνει την σεροτονίνη, την αδρεναλίνη και την BAMFανίνη τουλάχιστον δύο επίπεδα, έτσι είναι απολύτως λογικό να σου φαίνεται καλύτερο το manhwa όπως και στον καθένα άλλωστε...

Είναι απλώς επικοί, δεν παίζει, μην το ψάχνεις. Και χωρίς να κάνουν κάτι, και μόνο που ο άλλος πίνει το τσάι του και ο άλλος κάθεται από πάνω του -σαν φάντασμα- αρκεί για να θελεις να διαβάσεις αυτό το manhwa γιατί όπως λέει κι η ρέγγα είναι τόσο "κομψοί" που ξεπερνούν κάθε όριο. No seriously, δεν το λέω με την "Ω είναι κούκλοι I creamed myself, blah" way αλλά με την έννοια ότι είναι φοβερά cool.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#242 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 31 May 2011 - 11:39

Ποσο ακομα πιο γαματο μπορει να γινει αυτο το manhwa?

Hyung: Θα μιλησουμε μετα, αφου πρωτα νικησω τους εχθρους :kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:, με πεθανε ο τυπος.
Τελικα ειναι στο αιμα της Kertia Clan.

#243 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 31 May 2011 - 12:05

Jooji-san said it best! It's in the Kertia clan's blood!

Ακόμα καλύτερο με τη μετάφραση...πάντως πολύ χαλαρό τον είδα τον μεγάλο αδερφό, αν σκεφτούμε τι κρατούσε ο μικρός αδερφός. Τώρα θα με πεις αυτός είναι από την φύση του έτσι, πάντα λακωνικός και to-the-point.

Αλλά και η είσοδος των δύο "μεγάλων" βλ. Cadis Etramam Di Raizel και Frankenstein είναι ακόμα πιο επική έτσι όπως έγινε! Ο χο! Ελπίζω να δούμε uber μαχη και τον μικρό Rael να τρώει τη σκόνη τους.

E he he...θα θελα να δω μια σκηνή του στυλ: o Frankenstein πλησιάζει τους RK-4. "Μα τι χάλια είναι αυτά..."
"Το ξέρουμε, συγγνώμη που δεν είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σου"
"Εμείς φταίμε που ο Μ-21 είναι έτσι."
"Όχι εγώ φταίω. Συγγνώμη...πρέπει να βρω τη δύναμη μόνος μου τελικά..."
Ο Frankenstein τους κοιτάει σοκαρισμένος, χαμογελώντας στο τέλος. "Μα αγαπητοί μου, δεν εννοουσα αυτό΄ είναι λογικό να χάσετε από τον συγκεκριμένο εχθρό έτσι όπως είναι τώρα...αλλά σας παρακαλώ φτιάξτε ή βγάλτε τα ρούχα σας. Είναι ντροπή..."

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#244 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 31 May 2011 - 12:24

Woaaaaah!!!Και ΤΩΡΑ αρχίζει το show.
Spoiler:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#245 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 31 May 2011 - 12:39

DarkElf dear
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#246 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 31 May 2011 - 12:49

The woman has already decided.
Spoiler:

Posted Image

#247 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 31 May 2011 - 13:03

Oh snap!
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#248 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 31 May 2011 - 13:17

See?Κάθε βδομάδα στην αναμονή για το τι θα γίνει.Δε λέω,είναι καλό να μην είναι προβλέψιμο αλλά λίίίίίίίίγο για να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται!
Spoiler:

Posted Image

#249 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 31 May 2011 - 13:25

Ha ha ha! Πρέπει να πας στο thread εκείνο και να διεκδικήσεις τον Μ-21 για husbando...! Αν δεν το χεις κάνει ήδη...' και με κάποιον άλλον χαρακτήρα. Επίσης, μπορεί να πήγαιναν τόσο πολύ κόντρα ο ένας στον άλλο αλλά κάθε φορά που τους έβλεπα ήμουν "Αααα, τι γλυκό, είναι σαν αδέρφια..." οπότε αμέσως τον καταλάτρεψα γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, που όλο μαλώνανε! Επίσης, μη βλέπεις τώρα το avatar και την υπογραφή αλλά πριν φτάσει σε ένα συγκεκριμένο chapter το Noblesse ο Μ-21 ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτηρας! Αλλά ο Frankenstein σιγά σιγά τρύπωσε μέσα στν καρδιά μου-προσωπικά κατηγορώ τις ξανθιές του μπούκλες και το nonchalant attitude σε σοβαρά θέματα...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#250 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 31 May 2011 - 13:37

Spoiler: fangirl mode on

Κοίτα,όταν σταμάτησε να τον βλέπει ως lowly tampered human-παρότι συνέχισαν την κόντρα-τον συμπάθησα.Μου άρεσε και το προστατευτικό που έβγαλε με τα παιδιά.

Posted Image

#251 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 31 May 2011 - 13:45

Aαααα, αν έχεις ήδη δε έει τώρα να χωρίζεις. Πααδόξως εμένα που δε μoυ πολύαρέσουν οι ξανθοί εδώ ο Frankenstein δημιούργησε το προηγούμενο. Ε, είναι απλώς απίθανος τι να κάνουμε, έχω ένα κόλλημα με τις τρελές ιδιοφυίες...

Fangirl mode:
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#252 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 31 May 2011 - 13:52

το βρισκω λογικο να τρωει περισσοτερο ξυλο ο Μ-21 απο τους αλλους 2, μιας κ ειναι καλυτερος σε closed combat παρα σε ranged. Βασικα Μ-21= warrior :P!

DarkElf said: Απαιτώ ο Rael να καταλήξει incapacitated.
Αμην κ ποτε!!!!!!!!

#253 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 31 May 2011 - 14:05

Αμέσως εσύ να πεις τη λογική εξήγηση...Μ-21=warrior. Εντάξει μωρέ είναι close combat αλλά αμφιβάλεις αυτή που το ζωγραφίζει/γράφει να έχει blood fetish? Πού το ξες εσύ ότι δεν είναι έτσι? Ε? Ε? :P

Kαι ρε παιδιά, μην είστε σαδιστές, πάρτε παράδειγμα από μένα: θέλω να τον δω να σέρνεται με σπασμένα κόκαλα, το αίμα να τρέχει ασταμάτητα,σχεδόν να έχει πεθάνει και να είναι εξόριστος και να τον περιμαζέψουν οι άλλοι και να τον κάνουν καλά μονο αν υποσχθεί να τους ζητήσει συγγνώμη...Να βλέπετε, καθόλου σαδίστρια! :kakaka:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#254 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 06 June 2011 - 17:31

Σε πόσες ώρες θα'χουμε το μεταφρασμένο?!?!?
Spoiler:

Posted Image

#255 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 06 June 2011 - 20:11

.... ειδατε πως ο Franky τσακισε τον Rael ηταν φανταστικο hahahhahahahahahahahahahhahah
τωρα που θα πολεμήσει τον Rajak να δουμε ανυπομονω να ερθει η αλλη Δευτερα

Edited by magicofantasy, 06 June 2011 - 20:28.

Posted Image