Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πώς αντιλαμβάνεστε τα anime;
Started By
Ash_Pokemaster
, Ιούλ 03 2006 12:38
33 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2006 - 17:54
Παιδιά και έγω έχω πρόβλημα που μου λένε ότι βλέπω "παιδικά". Δεν διάβασα τπτ απο τη δευτερη σελίδα αλλά με κοροιδευε ένας 24 χρονών και του έβαλα να δει NGE και έπαθε τη πλάκα του

I put up my headphones and listen to the deftones
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2006 - 18:08
Ρε παιδες δεν μπορω να μας καταλαβω... Αν συνεχιστει ετσι η κουβεντα βλεπω να τα κατηγορουμε τα anime που υποτιθεται οτι ειναι απο τα αγαπημενα μας hobby. H απαντηση του Hazuki ειναι οτι πρεπει για να συνελθουμε

Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2006 - 19:25
Rgo pantos tha simfoniso kata 99% me ton Dae-Su
An ke tha ekfrazomoun ligo pio anektika se kapia themata
Me oles aftes tis terasties posotites anime pou paragonte (Pano apo 30 eps toin vdomada an thimame kala) logiko ine ta perissotera na ine skoupidia.
Tora an emeis fernoume sto mialo mas tis eksereseis pou ine 2-3 TV series to xrono den simeni pos to sinolo ton anime apotelei kalitexnima.
Alla sto kato kato gia na vlepoume ke na apolamvanoume kati prepei nane soni ke kala texni?
Se posous apo emas aresei to Terminator2 dld?
I tenia spernei ke den plisiazei oute sto elaxisto ti leksi texni
Gia na onomastei kati texni prepei na exei kapion anotero skopo apo tin anegefali diaskedasi i to kerdos.
Tora to poso kali texni ine eksartate apo tin poiotita tis parousisis aftou tou skopou.
Sigoura pola anime kaliptoun aftin tin vasiki proipothesi gia na onomastoun texni
Omos afto den ta kani poiotikotera apo ta live action movies.
Ine aplos kati to diaforetiko.
An ke tha ekfrazomoun ligo pio anektika se kapia themata
Me oles aftes tis terasties posotites anime pou paragonte (Pano apo 30 eps toin vdomada an thimame kala) logiko ine ta perissotera na ine skoupidia.
Tora an emeis fernoume sto mialo mas tis eksereseis pou ine 2-3 TV series to xrono den simeni pos to sinolo ton anime apotelei kalitexnima.
Alla sto kato kato gia na vlepoume ke na apolamvanoume kati prepei nane soni ke kala texni?
Se posous apo emas aresei to Terminator2 dld?
I tenia spernei ke den plisiazei oute sto elaxisto ti leksi texni
Gia na onomastei kati texni prepei na exei kapion anotero skopo apo tin anegefali diaskedasi i to kerdos.
Tora to poso kali texni ine eksartate apo tin poiotita tis parousisis aftou tou skopou.
Sigoura pola anime kaliptoun aftin tin vasiki proipothesi gia na onomastoun texni

Omos afto den ta kani poiotikotera apo ta live action movies.
Ine aplos kati to diaforetiko.

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2006 - 04:36
Ευτυχώς είμαστε όλοι ενήλικες και δεν μας ενδιαφέρει η άποψη των υπολοίπων .Είναι φασιστικό να μην ανέχεσαι το διαφορετικό αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποδέχεσαι κιόλας .Ανεχόμαστε τις διαφορετικές απόψεις αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τις ενστερνιστούμε .Μοναδική εξαίρεση η άποψη του περιπτερά της γειτονιάς γιατί αλλιώς θα μας κόψει τα τσιγάρα και που να περπατάμε μετά 15 λεπτά για ένα τσιγάρο.
Είναι τα anime τέχνη; Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω ,δεν με ενδιαφέρει να ρωτήσω κάποιον ιστορικό τέχνης και να μου δώσει άρνηση .Βλέπω κάτι το οποίο μου αρέσει και αισθάνομαι καλά.
Ψυχαγωγούν τα anime; Ανάλογα με το είδος ,το κοινό και το άτομο .Εμένα με κατενθουσίασε το texnolyze ,ενώ ενός κολλητού του ήταν αδιάφορο.Η αισθητική η οποία ορίζει το ωραίο ,το οποίο απο ότι θυμάμαι είναι ο σκοπός της τέχνης (μπορεί και να κάνω λάθος ,μην πυροβολείτε τον πιανίστα) είναι προσωπική υπόθεση .
Υ.Γ Είναι οι αγελάδες τέχνη; Ναι και όχι ,ίσως και μπορεί .
Είναι τα anime τέχνη; Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω ,δεν με ενδιαφέρει να ρωτήσω κάποιον ιστορικό τέχνης και να μου δώσει άρνηση .Βλέπω κάτι το οποίο μου αρέσει και αισθάνομαι καλά.
Ψυχαγωγούν τα anime; Ανάλογα με το είδος ,το κοινό και το άτομο .Εμένα με κατενθουσίασε το texnolyze ,ενώ ενός κολλητού του ήταν αδιάφορο.Η αισθητική η οποία ορίζει το ωραίο ,το οποίο απο ότι θυμάμαι είναι ο σκοπός της τέχνης (μπορεί και να κάνω λάθος ,μην πυροβολείτε τον πιανίστα) είναι προσωπική υπόθεση .
Υ.Γ Είναι οι αγελάδες τέχνη; Ναι και όχι ,ίσως και μπορεί .
Δεν μπορεί να πεθάνει αυτό που κείτεται αιώνεια