Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#46 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 06 July 2010 - 02:00

να υστεριάζει και να βαυκαλίζεται.

Iri-sama I have a question...τι σημαινει βαυκαλιζεται:hmmm:
κατα τα αλλα...ZOMBIE AND FANSERVICE BANZAI! ολοι μαζι BANZAI! Παντως εγω που τα βλεπω streaming δεν προσεξα καποιο censor ...μπορει να φταιει που ειμαι λιγο χαζουλης :canthelp:... εκτος αυτου... θελω και γω να μπω στο club Rei haters... καποιος για inv?

#47 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 06 July 2010 - 11:08

I am back κ μολις ειδα το 1 επεισοδιο :head:

Ηταν τελειο, κατι το διαφορετικο κ μ αφησε με το στομα ανοιχτο!

Επισης τελειο ανιματιον κ ωραια soundtracks~

Posted Image

#48 Cosbuster

Cosbuster

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 06 July 2010 - 11:27

I am back κ μολις ειδα το 1 επεισοδιο :head:

Ηταν τελειο, κατι το διαφορετικο κ μ αφησε με το στομα ανοιχτο!

Επισης τελειο ανιματιον κ ωραια soundtracks~

Καλά, με το που άκουσα τη μουσική προς το τέλος έπαθα. Δεν το περίμενα οτι θα την άκουγα ποτέ σε anime και ταίριαζε απόλυτα. Πραγματικά ένα απίστευτο anime για κάθε zombie fan που σέβεται τον εαυτό του!
Posted ImagePosted Image

#49 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 06 July 2010 - 12:15

Spoiler: pfffffffffffff

i 2nd that

Κορυφαία σκηνοθεσία και CG, ευπρόσδεκτες οι επιρροές από Romero. Για τα jiggly boobs πρέπει να έχει βάλει το χεράκι της η GAINAX. Ψόφος στη Rei. Με έπιασαν τα γέλια στη σκηνή που η Takagi αφού λέει τον Takashi baka καμια δεκαριά φορές, του πετάει και ένα τελευταίο baka πριν φύγει.
:kakaka:
Posted Image
Posted Image

#50 satisfaction

satisfaction

Η Γιαγια του Μανωλακη...

• Members
  • 42 posts

Posted 06 July 2010 - 18:30

Σχόλια για το πρώτο επεισόδιο :

Η Rei δεν είναι ηλίθια!Είναι θεόχαζη!:Crying2:

Spoiler:

Η σκηνή με τις δύο φίλες που έτρεχαν να σωθούν,με έκανε και γέλαγα μέχρι αηδίας.:kakaka:
Επίσης,όσο για το τέλος του επεισοδίου,δεν έχω να πώ πολλά,too heroic to be true (μιας και λέει ότι σκότωσα το φίλο μου,και αγκάλιασα για πρώτη φορά την αγάπη μου).:8):
Επίσης,αγαπάμε τη νοσοκόμα με τις μεγάλες βυζάρες :ballumad:!Ψήνομαι να δώ πως θα μπορέσει να τρέχει μ'αυτές και αν θα τις χρησιμοποιήσει,για να σκοτώσει zombies.:beaten:
Spoiler:

Мы любим аниме!:blingeye2:

#51 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 06 July 2010 - 18:36

We"ll be B.F.F, tosushi :clap::laugh:

Posted Image

#52 satisfaction

satisfaction

Η Γιαγια του Μανωλακη...

• Members
  • 42 posts

Posted 06 July 2010 - 18:45

We"ll be B.F.F, tosushi :clap::laugh:

Ειδικά,ρε σύ,δές το πώς κράταγαν τα χεράκια τους,τα κα''η''μένα:cry5:
Spoiler:

Мы любим аниме!:blingeye2:

#53 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 06 July 2010 - 19:58

Το είδα.Λοιπόν αυτό το πράγμα είναι απίστευτα χαζό.Ή μάλλον όχι απλά χαζό, επιεικώς braindead. Αλλά ταυτόχρονα είναι απίστευτα διασκεδαστικό.Παραδόξως ενώ πίστευα ότι τα βυζιά και τα pantsu θα με χάλαγαν ,δένουν πολύ καλά με το παιδαριώδες και γεμάτο παράλογες τρύπες σενάριο. Το καλό με αυτό το άνιμε είναι ότι δεν πάιρνει τον εαυτό του καθόλου στα σοβαρά.Πολλόι την πάτησαν πιστεύοντας ότι θα κάνουν κάτι που θα άλλαζε τον κόσμο.Εδώ δεν έχουν αυταπάτες ,ξέρουν πόσο αδύναμο είναι το πρωτογενές υλικό και πολύ απλά το διασκεδάζουν.Αυτό φαίνεται παντού. Από το αφελέστατο voice acting έως τις εξωρενικά τρελές αντιδράσεις των πρωταγωνιστών.

Δείτε την αρχική σκηνή ,εκεί που η κοπέλα έχει μόλις γλυτώσει από τα ζόμπι χάρη στην παρέμβαση του άλλου που τρέχει χαμογελαστή προς αυτόν ενώ πίσω της ξεχύνονται ζόμπι συμμαθητές.Πόσο λογικό είναι να τρέχει χαρούμενος για οποιονδήποτε λόγο ενώ σε κυνηγάνε ορδές από ζόμπι;:kakaka:

Πάντως μου φάνηκε κι εμένα ότι το άνιμε έχει φάει τρελή λογοκρισία.Όλα τα καλά δεν τα είδαμε.Ειδάλλως το worst case senario είναι ότι έτσι φτιάχτηλε εξ αρχής ,οπότε έχουμε ένα minor fail.

Πάντως δείτε το αυτό.Θα περάσετε πολύ καλά αν δεν το πάρετε σοβαρά.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#54 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 July 2010 - 00:02

Το είδα.Λοιπόν αυτό το πράγμα είναι απίστευτα χαζό.Ή μάλλον όχι απλά χαζό, επιεικώς braindead. Αλλά ταυτόχρονα είναι απίστευτα διασκεδαστικό.Παραδόξως ενώ πίστευα ότι τα βυζιά και τα pantsu θα με χάλαγαν ,δένουν πολύ καλά με το παιδαριώδες και γεμάτο παράλογες τρύπες σενάριο. Το καλό με αυτό το άνιμε είναι ότι δεν πάιρνει τον εαυτό του καθόλου στα σοβαρά.Πολλόι την πάτησαν πιστεύοντας ότι θα κάνουν κάτι που θα άλλαζε τον κόσμο.Εδώ δεν έχουν αυταπάτες ,ξέρουν πόσο αδύναμο είναι το πρωτογενές υλικό και πολύ απλά το διασκεδάζουν.Αυτό φαίνεται παντού. Από το αφελέστατο voice acting έως τις εξωρενικά τρελές αντιδράσεις των πρωταγωνιστών.

Δείτε την αρχική σκηνή ,εκεί που η κοπέλα έχει μόλις γλυτώσει από τα ζόμπι χάρη στην παρέμβαση του άλλου που τρέχει χαμογελαστή προς αυτόν ενώ πίσω της ξεχύνονται ζόμπι συμμαθητές.Πόσο λογικό είναι να τρέχει χαρούμενος για οποιονδήποτε λόγο ενώ σε κυνηγάνε ορδές από ζόμπι;:kakaka:

Πάντως μου φάνηκε κι εμένα ότι το άνιμε έχει φάει τρελή λογοκρισία.Όλα τα καλά δεν τα είδαμε.Ειδάλλως το worst case senario είναι ότι έτσι φτιάχτηλε εξ αρχής ,οπότε έχουμε ένα minor fail.

Πάντως δείτε το αυτό.Θα περάσετε πολύ καλά αν δεν το πάρετε σοβαρά.

ε ρε μανια ολοι, braindead και βλακειουλα κτλπ. Ελεγε το σεναριο οτι θα φιλοσοφησει για την υπαρξη θεου, σχεση ψυχης συμπαντος και δε ξερω γω τι? Οχι, ελεγε οτι θα εχει να κανει με zombie σε ενα σχολειο, αρα τι περιμενατε?

Εδω αλλες σειρες που προσπαθουν να το παιξουν καπως εχουν τρυπες και fail κτλπ, και περιμενατε τη zombie related σειρα να ερθει να κανει την επανασταση με σεναριο για oscar?

αυτο παει γενικα σε οσα παιδια εχουν γραψει σε διαφορα thread παρομοιες αποψεις.

Στο ποστ σου zade θα κατσω σε μερικα σημεια:

...Θα περάσετε πολύ καλά αν δεν το πάρετε σοβαρά...

....Λοιπόν αυτό το πράγμα είναι απίστευτα χαζό.Ή μάλλον όχι απλά χαζό, επιεικώς braindead...

.....Το καλό με αυτό το άνιμε είναι ότι δεν πάιρνει τον εαυτό του καθόλου στα σοβαρά.Πολλόι την πάτησαν πιστεύοντας ότι θα κάνουν κάτι που θα άλλαζε τον κόσμο....

Και θα σου απαντησω σε ολα αυτα με την ιδια απαντηση:

Η σειρα αναφερεται σε ορδη απο zombies που πολιορκουν ενα σχολειο (atm τουλαχιστον), τι ακριβως να παρεις στα σοβαρα? και τι ακριβως περιμενες να δεις και επεσες απο τα συννεφα?

#55 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 07 July 2010 - 00:36

αν και σε πολλους φαινεται βλακειουλα η σειρα, εγω πιστευω πως πετυχαινει το σκοπο της πληρως. η ιστορια και τα σκηνικα γινανε ετσι ωστε να τα εκτιμησουν και να τα απολαυσουν αυτοι που τους αρεσουν και οι κλασσικες ζομποταινιες αλλα και τα anime. εγινε ενα ομορφο παντρεμμα οπου απο τις ζομποταινιες πηραν το σεναριο που παιζει παντα δευτερευον ρολο (αν και περνανε πολλα κοινωνικα μυνηματα που δε κατσω να τα εξηγησω τωρα. οποιος ενδιαφερεται pm) και απο τα anime πηρανε high school, pantsu και fanservice.
οπως ειπαν και αλλοι αν ψαχνετε εσωτερικες αναζητησεις, συγκρουση ιδεολογιων, συγκλονιστικες ανατροπες και επικους χαρακτηρες δε θα τα βρειτε εδω.
εδω πρωταγωνιστες ειναι τα χαζα, αργα αλλα ανθρωποφαγα και αμετρητα zombies.
εξαλλου το λεει και ο τιτλος: high school of the DEAD.

#56 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 July 2010 - 00:56

Ρε παιδιά θα με τρελάνετε? Είπε κανείς από εδώ μέσα ότι περίμενε κάτι διαφορετικό ή ότι δεν του άρεσε η σειρά γι αυτό που είναι?

What we expected
: Gore, zombies, fanservice, braindead anime
What we got:Gore, zombies, fanservice, braindead anime
Do we find it entertaining: HELL YEAH.:kawaii:

To ότι η σειρά δεν προσποιείται να είναι κάτι το φιλοσοφημένο και βαθύ δεν σημαίνει ότι αυτόματα δεν είναι και χαζή. Σημαίνει όμως ότι έχοντας πετάξει το pretentious στυλάκι άλλων σειρών που προσπαθούν αλλά αποτυγχάνουν, είναι απολαυστική και οδεύει σε epic win.

Btw μετά το αφιέρωμα σε 28 days later ανυπομονω για cameo εμφάνιση του Shawn.

Edited by iristella, 07 July 2010 - 01:01.

#57 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 July 2010 - 01:36

ε ρε μανια ολοι, braindead και βλακειουλα κτλπ. Ελεγε το σεναριο οτι θα φιλοσοφησει για την υπαρξη θεου, σχεση ψυχης συμπαντος και δε ξερω γω τι? Οχι, ελεγε οτι θα εχει να κανει με zombie σε ενα σχολειο, αρα τι περιμενατε?

H ταινία Dawn of the DEAD του Ρομέρο ,ασχολείται με ζόμπι σε ένα πολυκατάστημα.Θα μπορούσε άνετα να έχει τίτλο Mall of the Dead -αν και θα ακουγόταν άκρως γελόιο ,και είναι από τις πιο φιλοσοφημένες και thought provoking αμερικάνικες ταινίες της δεκαετίας του 70'.Συνεπώς υπάρχουν τέτοιες ταινίες ας έχουν μέσα ζόμπιες.Όπως είπε και ο ο Ρομέρο ,zombies are just a metaphor on today's habit's and fears.

Εδω αλλες σειρες που προσπαθουν να το παιξουν καπως εχουν τρυπες και fail κτλπ, και περιμενατε τη zombie related σειρα να ερθει να κανει την επανασταση με σεναριο για oscar?

Όχι ,δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο.Και γι αυτό και μείναμε ικανοποιημένοι!

Στο ποστ σου zade θα κατσω σε μερικα σημεια:

Και θα σου απαντησω σε ολα αυτα με την ιδια απαντηση:

Η σειρα αναφερεται σε ορδη απο zombies που πολιορκουν ενα σχολειο (atm τουλαχιστον), τι ακριβως να παρεις στα σοβαρα? και τι ακριβως περιμενες να δεις και επεσες απο τα συννεφα?

Μα δεν είπα ότι έπεσα από τα σύννεφα.Μου φάνηκε ότι το ποστ μου ήταν ξεκάθαρο,αυτό που ήθελα βα δω ,αυτό είδα.Ξέρω να εκτιμάω το καλό καλτ.

Ακριβώς ότι είπε παρακάτω η Iristella (που έχει στην υπογραφή την λέξη bukkake*) ,αυτό πιστεύω κι εγώ.

Ρε παιδιά θα με τρελάνετε? Είπε κανείς από εδώ μέσα ότι περίμενε κάτι διαφορετικό ή ότι δεν του άρεσε η σειρά γι αυτό που είναι?

What we expected
: Gore, zombies, fanservice, braindead anime
What we got:Gore, zombies, fanservice, braindead anime
Do we find it entertaining: HELL YEAH.:kawaii:

To ότι η σειρά δεν προσποιείται να είναι κάτι το φιλοσοφημένο και βαθύ δεν σημαίνει ότι αυτόματα δεν είναι και χαζή. Σημαίνει όμως ότι έχοντας πετάξει το pretentious στυλάκι άλλων σειρών που προσπαθούν αλλά αποτυγχάνουν, είναι απολαυστική και οδεύει σε epic win.

*You didn't see that cuming ,did you?:slash:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#58 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 07 July 2010 - 01:59

ποιος σου ειπε οτι δεν ειχε?
δεν υπηρχαν 2 αγορια και 1 κοριτσι που τους κυνηγουσαν τα zombies?

Posted Image

#59 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 07 July 2010 - 02:29

πρώτο επεισόδιο, καθαρά για λόγους πειρίεργειας, αλλά με κάθε σκηνή που έδινε έμφαση σε στήθος κ panties εκεί facepalm! δλδ κατάλαβα ότι μάλλον θα έχει τέτοια απο τις σκηνές στο openning, αλλά το προσωπικά με χαλάνε.

Spoiler:

Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#60 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 July 2010 - 08:28

1. H ταινία Dawn of the DEAD του Ρομέρο ,ασχολείται με ζόμπι σε ένα πολυκατάστημα.Θα μπορούσε άνετα να έχει τίτλο Mall of the Dead -αν και θα ακουγόταν άκρως γελόιο ,και είναι από τις πιο φιλοσοφημένες και thought provoking αμερικάνικες ταινίες της δεκαετίας του 70'.Συνεπώς υπάρχουν τέτοιες ταινίες ας έχουν μέσα ζόμπιες.Όπως είπε και ο ο Ρομέρο ,zombies are just a metaphor on today's habit's and fears.

2. Όχι ,δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο.Και γι αυτό και μείναμε ικανοποιημένοι!

Μα δεν είπα ότι έπεσα από τα σύννεφα.Μου φάνηκε ότι το ποστ μου ήταν ξεκάθαρο,αυτό που ήθελα βα δω ,αυτό είδα.Ξέρω να εκτιμάω το καλό καλτ.

Ακριβώς ότι είπε παρακάτω η Iristella (που έχει στην υπογραφή την λέξη bukkake*) ,αυτό πιστεύω κι εγώ.

*You didn't see that cuming ,did you?:slash:

1. δε θυμαμαι να μου αφησε τοσο εντονα συναισθηματα αν και παει καιρος αλλα ναι ειχε ενα Α περιεχομενο, οτι υπαρχουν και τετοιες ταινιες υπαρχουν, αλλα επι το πλειστον σε zombie movies δε περιμενεις τετοια πραγματα ναι? και ιδιαιτερα σε ανιμε, εν μεσω moe / pantsu seasons.

2. το ποστ σου δειχνει αλλα, μπορει να το ευχαριστηθηκες αλλα εκανες μια αρνητικη, ψιλο ανουσια κριτικη που θα ταιριαζε πιο πολυ σε καποιον που δε εχει σχεση με ταινιες zombie.

και να σε προλαβω πριν το rage, το αποπανω φαινεται πολυ επιθετικο αλλα δε το εννοω ετσι απλως atm δε μου ερχεται καλυτερος τροπος να το γραψω :P οποτε να σου ζητησω προληπτικα σορρυ XD

δε διαφωνω για το αν ειναι χαζη ή οχι, απλως μου φαινεται ανουσιο να το τονιζουν ολοι οταν ξεραν πολυ καλα οτι ως zombie σειρα 95% αυτο θα ειναι και να λενε ναι μεν χαζο κτλπ αλλα ευχαριστο, σα να πρεπει να δικαιολογηθουν για αυτο που βλεπουν.

αυτα, απο μενα παω να φαω πρωινο.