ε ρε μανια ολοι, braindead και βλακειουλα κτλπ. Ελεγε το σεναριο οτι θα φιλοσοφησει για την υπαρξη θεου, σχεση ψυχης συμπαντος και δε ξερω γω τι? Οχι, ελεγε οτι θα εχει να κανει με zombie σε ενα σχολειο, αρα τι περιμενατε?
H ταινία Dawn of the DEAD του Ρομέρο ,ασχολείται με ζόμπι σε ένα πολυκατάστημα.Θα μπορούσε άνετα να έχει τίτλο
Mall of the Dead -αν και θα ακουγόταν άκρως γελόιο ,και είναι από τις πιο φιλοσοφημένες και thought provoking αμερικάνικες ταινίες της δεκαετίας του 70'.Συνεπώς υπάρχουν τέτοιες ταινίες ας έχουν μέσα ζόμπιες.Όπως είπε και ο ο Ρομέρο ,zombies are just a metaphor on today's habit's and fears.
Εδω αλλες σειρες που προσπαθουν να το παιξουν καπως εχουν τρυπες και fail κτλπ, και περιμενατε τη zombie related σειρα να ερθει να κανει την επανασταση με σεναριο για oscar?
Όχι ,δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο.Και γι αυτό και μείναμε ικανοποιημένοι!
Στο ποστ σου zade θα κατσω σε μερικα σημεια:
Και θα σου απαντησω σε ολα αυτα με την ιδια απαντηση:
Η σειρα αναφερεται σε ορδη απο zombies που πολιορκουν ενα σχολειο (atm τουλαχιστον), τι ακριβως να παρεις στα σοβαρα? και τι ακριβως περιμενες να δεις και επεσες απο τα συννεφα?
Μα δεν είπα ότι έπεσα από τα σύννεφα.Μου φάνηκε ότι το ποστ μου ήταν ξεκάθαρο,αυτό που ήθελα βα δω ,αυτό είδα.Ξέρω να εκτιμάω το καλό καλτ.
Ακριβώς ότι είπε παρακάτω η Iristella (που έχει στην υπογραφή την λέξη bukkake
*) ,αυτό πιστεύω κι εγώ.
Ρε παιδιά θα με τρελάνετε? Είπε κανείς από εδώ μέσα ότι περίμενε κάτι διαφορετικό ή ότι δεν του άρεσε η σειρά γι αυτό που είναι?
What we expected: Gore, zombies, fanservice, braindead anime
What we got:Gore, zombies, fanservice, braindead anime
Do we find it entertaining: HELL YEAH.
To ότι η σειρά δεν προσποιείται να είναι κάτι το φιλοσοφημένο και βαθύ δεν σημαίνει ότι αυτόματα δεν είναι και χαζή. Σημαίνει όμως ότι έχοντας πετάξει το pretentious στυλάκι άλλων σειρών που προσπαθούν αλλά αποτυγχάνουν, είναι απολαυστική και οδεύει σε epic win.
Btw μετά το αφιέρωμα σε 28 days later ανυπομονω για cameo εμφάνιση του Shawn.
*You didn't see that cuming ,did you?