Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#16 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 08 June 2010 - 00:33

Zombies: checked
Madhouse: checked
Fanservice: checked
High School: checked
Araki Tetsurou: checked
Blood: checked

Need anything else? :8): To περιμένω πως και πως. :congrats:

Άσχετο, αλλά είμαι ο μόνος που όταν ακούει τον τίτλο το μυαλό του πάει στο The House of the Dead; :himitsu:

#17 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 10 June 2010 - 18:05

Ένα τρελοκομείο απ ο,τι διάβασα!! Με τη 1η ευκαιρία θα του ρίξω μια ματιά...
Posted Image

#18 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 June 2010 - 20:26

Άσχετο, αλλά είμαι ο μόνος που όταν ακούει τον τίτλο το μυαλό του πάει στο The House of the Dead; :himitsu:

Καλά οι πλειονότητα των ζομποταινιών τελειώνει με τη φράση "..of the dead" και εσένα αυτό που σου έρχεται στο μυαλό είναι η χειρότερη ζομποταινία όλων των εποχών;! :bleh:

edit: Θα το δω γιατί είμαι μαζόχα πάντως!

Posted Image

#19 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 10 June 2010 - 20:47

To κλασικο light gun game της sega εννοουσε μαλλον.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#20 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 June 2010 - 01:18

Καλά οι πλειονότητα των ζομποταινιών τελειώνει με τη φράση "..of the dead" και εσένα αυτό που σου έρχεται στο μυαλό είναι η χειρότερη ζομποταινία όλων των εποχών;! :bleh:

edit: Θα το δω γιατί είμαι μαζόχα πάντως!

μαζι θα το δουμε, zombies reeeee

#21 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 June 2010 - 10:23

Θα το δω σιγουρα. Φαινετε imbah anime.

#22 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 June 2010 - 10:56

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη που δείχνετε στα ζόμπι μου. Φτάνει πια με τους βρικόλακες.Και τα ζόμπι έχουν ψυχή είναι χαριτωμένα και αξίζουν μια θέση στην καρδιά μας.

27/06/2010 ξεκινά.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#23 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 June 2010 - 11:11

Εχεις δικιο zade. Τεσπα παω να δω/παιξω Resident Evil για να μπω στο κλιμα. xD

#24 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 June 2010 - 11:16

Θα ρίξω μια ματιά for zombies sake αλλά αν πάθω overdose από lolies και pantsu θα φάει instant drop...Μην δω μόνο κανα ζομπι να ντρουλάρει με τα κάλη του loli δεν θα το αντέξει η ευαίσθητη καρδιά μου :Crying2:

xbJ3b2w.jpeg

#25 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 June 2010 - 12:36

Θα ρίξω μια ματιά for zombies sake αλλά αν πάθω overdose από lolies και pantsu θα φάει instant drop...Μην δω μόνο κανα ζομπι να ντρουλάρει με τα κάλη του loli δεν θα το αντέξει η ευαίσθητη καρδιά μου :Crying2:

Εεεεμ συγγνώμη που εξαφανίζω κάθε ίχνος αθωότητας που σου έχει απομείνει ,αλλά αυτό το έχει κάνει πριν από 37 χρόνια ο Jess Franco στην ταινία A virgin among the Living Dead . Ξέρω ότι με μισείς.

Εάν το άνιμε ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι θα γίνει το ύψιστο διαμάντι trash/cult.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#26 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 June 2010 - 12:43

Κοίτα κάποια στιγμή είχα δει κάτι παρόμοιο αλλά ήμουν αρκούντως μεθυσμένη (είχαμε ξεμείνει ξημερώματα σε ένα πάρτυ και βάλαμε να δούμε ότι πιο καμμένο υπήρχε στην ταινιοθήκη) για να το αντέξω...

Αλλά αν το δω ξεμέθυστη και μάλιστα σε anime δεν ξέρω ποιές θα είναι οι αντιδράσεις...Ψηφίζω το ελαφρύ εγκεφαλικό ως επικρατέστερο :hihi2:

Και όχι συγγνώμη φαντάζεσαι εσύ ζόμπι να έχει nosebleed βλέποντας το pantsu της πρωταγωνίστριας? Αυτό δεν θα είναι cult fest αλλά ο γάμος του καραγκιόζη :dazed:

xbJ3b2w.jpeg

#27 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 June 2010 - 13:01

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη που δείχνετε στα ζόμπι μου. .

Εχεμ, whose zombies again?:hiding_something:

Πάντως όχι φαντάζομαι ότι εφόσον το μάνγκα δεν κάνει τα ζόμπια κ@υλιάρικα ούτε το ανιμέ θα τα κάνει. Αν και παίζουν πολύ eechi καταστάσεις γενικότερα.

Posted Image

#28 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 05 July 2010 - 10:02

High School Of The Dead απο HorribleSubs.
Υπάρχει και απο [Commie].

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#29 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2010 - 10:38

:hahaha::hahaha::hahaha:

Είδα μόλις το πρώτο επεισόδιο και η σειρά επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μου πανηγυρικά. Επιεικώς πανηλίθια, με προσεγμένο animation πολλά πολλά zombies και κουβάδες αίμα και άντερα να splasharονται ανέμελα και καλλιτεχνικά από εδώ και εκεί. ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ! Είναι το κατάλληλο b-anime για να βάλει κανείς τον εγκέφαλο στο off και να απολαύσει 20 λεπτά βίας και φόνων (και για όσους μπορούν να το δούν έτσι και fanservice). To πώς συνδυάζονται στην ίδια σκηνή pantsu shots με gore και μαρτυρικό θάνατο είναι πραγματικά αξιομνημόνευτο (and a bit disturbing).

Σε κάποια φάση στην σκεπή η μουσική θυμίζει απίστευτα την μουσική του 28 days later. I loved the referrence.

Η πρωταγωνιστές είναι βλαμμένοι αλλά για κάποιο λόγο δεν με ενοχλούν αλλά με διασκεδάζουν.

Mην προτιμήσετε την έκδοση των horrible subs. Αυτό το κίτρινο font που βάζουν είναι eye cancer. Δεν ξέρω τι κάνουν οι Commie αλλά οι HS δεν αντέχονται.

Can't wait for the next one.

*μαζεύει τα νεφρά της από το πάτωμα και αποχωρεί*

#30 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 July 2010 - 11:12

series approved!

zombie fans will be delighted !!

πολυ καλο animation / σχεδιο, μουσικη μια χαρα. Λιγο μικροτερα βυζια να ειχαμε ( i am not referring to my man boobs but to the char's ) και θα ηταν ακομα καλυτερο. Ξεκινησε μια χαρα να δουμε πως θα εξελιχθει γτ το εχουν αυτο το προβλημα οι zombie ταινιες.

@ ιρι: γτ πανηλιθια σειρα και χαρακτηρες? οι χαραρακτηρες normal ηταν και οσο για τη σειρα εμ με zombies εχει να κανει :P