Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#616 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 15 June 2011 - 18:58

iristella:τι σεναριο περιμενες να εχει μια σειρα με ζομπι?το βασικο θεμα του ΗΟΤD με τα αλλα ειναι η επιβιωση.το μονο που δεν εδειξε ηταν απο που προηλθε ολο αυτο και οντως αυτο ηταν χαλια.για μενα η σειρα ηταν πολυ καλη.οι χαρακτηρες,ο καθενας ειχε το δικο του στυλ και αρχισε απο κατι ειδικο(σχολειο)και μετα εγινε ειδικο.δηλαδη δεν εμεινε μονο στο σχολειο.και εγω μπορω να πω ταινιες που ειναι κατωτερες απο το ΗΟΤD πχ re4,planet terror,ninja zombie κτλ.αλλα δεν θα μας βγαλει πουθενα.απλως δεν ειναι και κατωτατου επιπεδου αλλα ουτε καμια ουαου.Ειναι μια συνηθισμενη σειρα οπως οι υπολοιπες ταινιες του ειδους και ανταγωνιζετε ανταξια με τις αλλες

δεν μου απαντησες ομως σε κατι που ρωτησα.οταν λες η αμυνα βλακεια τι εννοεις??
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#617 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 June 2011 - 19:07

Είναι καλύτερο από ένα τυχαίο hentai όμως;

Ανάλογα το hentai! :thatsit: (but yeah it is >_< )

χιαρ δεη αρ :zombie:

Spoiler:

NOT.ENOUGH.ZOMBIES!

Posted Image

#618 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 June 2011 - 20:10

@ Μike the Great:To ότι μια σειρά/ταινία έχει zombies ουδέποτε σήμαινε ότι de facto δεν έχει ιστορία και σενάριο ή ότι δεν θα είναι έξυπνη. Πολλά από τα παραδείγματα που έδωσα αποδεικνύουν ακριβώς αυτό. Την σύγκριση με άλλα media πρώτος την ξεκίνησες. Απλά τόνισα ότι για να αναδείξουμε ότι κάτι είναι καλό το συγκρίνουμε με καλά δείγματα ενός είδους. :)

Για την φράση που ρωτάς εξήγησα ήδη. Δεν εννοώ βλακεία άμυνα as in δεν ειχαν όπλα. Για άλλη μια φορά εξηγώ ότι όσο και να μην παίρνει η σειρά τον εαυτό της στα σοβαρά, όσο το να έχεις την "αμυνα" του να μην περιμένεις πολλά πολλά, και να ξεκαθαρίζει εξαρχής ότι βασίζεται σε συγκεκριμένα πράγματα (aka gore and fanservice), η εκτέλεσή της σε πολλά σημεία παραμένει προβληματική. Oι κακογραμμένοι χαρακτήρες (με αποκορύφωμα τη Rei και την νοσοκόμα) και οι περιπτώσεις που η πλοκή δεν έβγαζε απολύτως κανένα νόημα (χωρίς καν να πιάσω την προπαγάνδα) πραγματικά ήταν αρνητικό στο action μέρος και την αγωνία της σειράς.

#619 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 15 June 2011 - 20:54

iristella:καποια απο τα περισσοτερα παραδειγματα που εδωσες ειχαν πανω κατω το ιδιο σεναριο.να κλειστουν σε ενα στρατοπεδο ή μεσα απο τις ορδες των zombies να σωθουν.δεν ειχαν κατι παρα περα(εκτος απο το re που απο πισω κριβοταν μια εταιρια)

απο πλοκη το μονο βαρετο επισοδιο μου φανηκε το 18(στη βιλα)
παλι απο χαρακτηρες ο καθενας εκανε κατι συγκεκριμενο και οχι ολοι close-combat.
Τελος,απο το action κομματι τι περιμενες παραπανω?σκοτωναν σχεδον με ολους τους τροπους και μου αρεσε προσωπικα αυτη η ποικιλια.Να σου υπενθιμισω οτι ειπα δεν ειναι καποια τεραστια σειρα απλα ειναι μια συνιθησμενη,με πανομιοτυπο σεναριο με αλλες,αλλα μην την απαξιωνεις και ετσι.δεν σου προσφερει κατι βαθυτερο αλλα ειναι ευχαριστη σειρα να την δεις στον ελευθερο χρονο σου!!!!
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#620 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 June 2011 - 20:58

παλι απο χαρακτηρες ο καθενας εκανε κατι συγκεκριμενο και οχι ολοι close-combat.

Αυτό θα πει χαρακτήρες με βάθος.

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#621 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 15 June 2011 - 21:09

Αυτό θα πει χαρακτήρες με βάθος.

Spoiler:

zombie σειρα.με τελειος action στυλ.στις περισσοτερες ταινιες που ειπε η iristella εχει καμια χαρακτηρες με βαθος?το re?to 28 days later?το shaun of the dead?

και τελεοςπαντων εγω δεν ειπα πουθενα για χαρακτηρες με βαθος,αλλα αφου το αναφερες τι μεγαλο βαθος να εχουν οι χαρακτηρες που ειναι μαθητες και ολα τα προβληματα τα ειχαν λυμενα?

να ρωτησω κατι ασχετο που δεν ξερω?πως βαζω spoiler tag??
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#622 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 June 2011 - 21:11

Άμα είναι συνηθισμένη σειρά με πανομοιότυπο σενάριο με άλλες το ερώτημα είναι γιατί να ΜΗΝ την απαξιώσεις; :P

Ακόμα και εγώ που λατρεύω τα ζόμπια οφείλω να παραδεχτώ ότι η συγκεκριμένη ακροβατεί μεταξύ της τραγικότητας και τις καθυστέρησης στους περισσότερους τομείς (από τις χειρότερες σκηνοθεσίες της χρονιάς). Τώρα οκ εσένα μπορεί να σου αρέσει, αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να κράζει/εκθειάζει ό,τι του αρέσει. Δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα/εμπειρίες/γνώσεις/φετίχ με όλους τους άλλους.

Και sorry αλλά για κωμωδία το Shaun είχε χαρακτήρες, για post apocalyptic το 28 μέρες μετά είχε δομημένους χαρακτήρες (γενικά για ταινία, όχι μόνο για το είδος της), το Cemetary Man είχε ψυχεδέλεια και ποιότητα και χαρακτήρων και σεναρίου και τα πάντα, το La Horde είχε απίστευτη σκηνοθεσία στη δράση, το Fido είχε και σενάριο και σκηνοθεσία και χαρακτήρες....δεν συνεχίζω...
Οι ζομποταινίες έχουν περισσότερη ποικιλία απ΄ όση φαντάζεσαι όταν δεν έχεις δει αρκετές.:thatsit:

Posted Image

#623 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 15 June 2011 - 21:20

Άμα είναι συνηθισμένη σειρά με πανομοιότυπο σενάριο με άλλες το ερώτημα είναι γιατί να ΜΗΝ την απαξιώσεις; :P

Ακόμα και εγώ που λατρεύω τα ζόμπια οφείλω να παραδεχτώ ότι η συγκεκριμένη ακροβατεί μεταξύ της τραγικότητας και τις καθυστέρησης στους περισσότερους τομείς (από της χειρότερες σκηνοθεσίες της χρονιάς). Τώρα οκ εσένα μπορεί να σου αρέσει, αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα του να κράζει/εκθειάζει ό,τι του αρέσει. Δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα/εμπειρίες/γνώσεις/φετίχ με όλους τους άλλους.

Γιατι ολοι μου κανετε <επιθεση>:hmmm:?για να ειστε 3 ατομα(μεχρι τωρα)και εγω ειμαι ενας και με κραζετε προφανως εσεις εχετε δικιο.και προφανως συμφωνω οτι ο καθενας εχει την αποψη του και τα συγκρινει με οτι εχει δει σωστα?επειδη εγω εχω δει δει και καλυτερες ταινιες και πολυ κατωτερες,αυτα τα στοιχεια που λετε εγω τα βρισκω θετικα.δεν ξερω αν ειμαι εκτος topic αλλα θα το πω.μακαρι να βγαζανε σε ταινια το re4 videogame.νομιζω οτι θα ειχε μεγαλη επιτυχια.
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#624 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 June 2011 - 21:25

Είσαι σε φόρουμ δημόσιας συζήτησης, το ότι βρέθηκαν άτομα που διαφωνούν μαζί σου με επιχειρήματα (και απ' ό,τι βλέπω χωρίς προσβολές) δεν είναι επίθεση, αλλά συζήτηση. Όταν γράφεις δημόσια την άποψή σου σε ένα μέρος όπου σκοπός του είναι να γίνονται τέτοιες συζητήσεις δεν είναι ωραίο να αποκαλείς τις αντικρουόμενες με τη δική σου απόψεις ως "επίθεση".

Κανείς δεν είναι σωστός ή λάθος. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα. Αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν μπορείς πχ, να μιλήσεις γενικά για το σύνολο των ζομποταινιών όταν έχεις δει ας πούμε 5, σε κάποιον που έχει δει 100. Ναι μεν και ο άλλος μπορεί να κάνει "λάθη" και να είναι υποκειμενικός, αλλά έχει εμπειρία από την οποία μπορείς να επωφεληθείς. :)

Posted Image

#625 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 June 2011 - 21:25

Το ότι διαφωνεί κάποιος με αυτά που λες δεν σημαίνει ότι σου κάνει επίθεση. Ούτε το ότι μέμφεται κάποια σειρά σημαίνει έχει πρόβλημα με σένα προσωπικά.

Anw για post αποκλειστικά μόνο για παιχνίδια και ταινίες απευθυνθείτε στα ανάλογα threads. :)

#626 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 15 June 2011 - 21:30

sorry anelis τωρα ειδα το υπολοιπο μυνημα.πχ οταν λεω οτι εχω δει και καλυτερες εννοω το 28 μερες μετα(σε vhs)και κατι τελειωμενες σαν το planet terror.εσεις μαλλον δεν εχετε δει καμια ασχημη,για να υπαρχει και το μετρο το εδιαμεσο.(ουτε κακη αλλα ουτε και κακη)και πιστεψε εχω δει μπολικες για να μπορω να συγκρινω.

πλακα εκανα με την λεξη επιθεση,γι'αυτο την εβαλα μεσα σε εισαγωγικα και την φατσουλα.μια συζητηση κανουμε απλος

Edited by iristella, 15 June 2011 - 21:34.
double post. Please use the edit button. :3

Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#627 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,841 posts

Posted 03 July 2011 - 19:14

Μόλις είδα και το ova.

Η σειρά είχε τη πλάκα της. Καλά το ova θα μπορούσε να είναι και special του queen's blade :P Τέσπα πολύ διασκεδαστική, βαρετή κάπως στο τελείωμα, θεούλης ο gun geek ειδικά κιόλας επειδή τον κάνει ο seiyu του madara από το Genshiken. Τέσπα ελπίζω στη νέα σεζόν να υπάρχει κάτι uber φαντασμαγορικό σε επίπεδα gantz ή έστω hellsing γιατί άμα πάει έτσι (περπατάμε, zombies, περπατάμε, zombies) θα μας πάρει ο ύπνος.
rsrGbGx.gif

#628 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 03 July 2011 - 19:28

θα βγει νέα σεζόν ή να κάτσω να διαβάσω το μάνγκα?

#629 MikaZuki

MikaZuki

DuskMistress

• Members
  • 13 posts

Posted 03 July 2011 - 22:09

να κάτσεις να διαβάσεις το μάνγκα και μετα να μου πεις αν ηταν καλό ....:if: θέλω να το διαβάσω ...
αλλα φοβάμαι οτιδήποτε έχει σχέση με ζόμπι :Crying2:

#630 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 05 July 2011 - 02:53

Διάβασε το manga,να ευχαριστηθείς boobs & zombies !!

Posted Image