Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
High School Of The Dead
Posted 15 June 2011 - 18:58
δεν μου απαντησες ομως σε κατι που ρωτησα.οταν λες η αμυνα βλακεια τι εννοεις??

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 15 June 2011 - 19:07
Ανάλογα το hentai!Είναι καλύτερο από ένα τυχαίο hentai όμως;
χιαρ δεη αρ
Spoiler:
NOT.ENOUGH.ZOMBIES!

Posted 15 June 2011 - 20:10
Για την φράση που ρωτάς εξήγησα ήδη. Δεν εννοώ βλακεία άμυνα as in δεν ειχαν όπλα. Για άλλη μια φορά εξηγώ ότι όσο και να μην παίρνει η σειρά τον εαυτό της στα σοβαρά, όσο το να έχεις την "αμυνα" του να μην περιμένεις πολλά πολλά, και να ξεκαθαρίζει εξαρχής ότι βασίζεται σε συγκεκριμένα πράγματα (aka gore and fanservice), η εκτέλεσή της σε πολλά σημεία παραμένει προβληματική. Oι κακογραμμένοι χαρακτήρες (με αποκορύφωμα τη Rei και την νοσοκόμα) και οι περιπτώσεις που η πλοκή δεν έβγαζε απολύτως κανένα νόημα (χωρίς καν να πιάσω την προπαγάνδα) πραγματικά ήταν αρνητικό στο action μέρος και την αγωνία της σειράς.
Posted 15 June 2011 - 20:54
απο πλοκη το μονο βαρετο επισοδιο μου φανηκε το 18(στη βιλα)
παλι απο χαρακτηρες ο καθενας εκανε κατι συγκεκριμενο και οχι ολοι close-combat.
Τελος,απο το action κομματι τι περιμενες παραπανω?σκοτωναν σχεδον με ολους τους τροπους και μου αρεσε προσωπικα αυτη η ποικιλια.Να σου υπενθιμισω οτι ειπα δεν ειναι καποια τεραστια σειρα απλα ειναι μια συνιθησμενη,με πανομιοτυπο σεναριο με αλλες,αλλα μην την απαξιωνεις και ετσι.δεν σου προσφερει κατι βαθυτερο αλλα ειναι ευχαριστη σειρα να την δεις στον ελευθερο χρονο σου!!!!

SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 15 June 2011 - 20:58
Αυτό θα πει χαρακτήρες με βάθος.παλι απο χαρακτηρες ο καθενας εκανε κατι συγκεκριμενο και οχι ολοι close-combat.
Posted 15 June 2011 - 21:09
Αυτό θα πει χαρακτήρες με βάθος.
Spoiler:
zombie σειρα.με τελειος action στυλ.στις περισσοτερες ταινιες που ειπε η iristella εχει καμια χαρακτηρες με βαθος?το re?to 28 days later?το shaun of the dead?
και τελεοςπαντων εγω δεν ειπα πουθενα για χαρακτηρες με βαθος,αλλα αφου το αναφερες τι μεγαλο βαθος να εχουν οι χαρακτηρες που ειναι μαθητες και ολα τα προβληματα τα ειχαν λυμενα?
να ρωτησω κατι ασχετο που δεν ξερω?πως βαζω spoiler tag??

SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 15 June 2011 - 21:11
Ακόμα και εγώ που λατρεύω τα ζόμπια οφείλω να παραδεχτώ ότι η συγκεκριμένη ακροβατεί μεταξύ της τραγικότητας και τις καθυστέρησης στους περισσότερους τομείς (από τις χειρότερες σκηνοθεσίες της χρονιάς). Τώρα οκ εσένα μπορεί να σου αρέσει, αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να κράζει/εκθειάζει ό,τι του αρέσει. Δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα/εμπειρίες/γνώσεις/φετίχ με όλους τους άλλους.
Και sorry αλλά για κωμωδία το Shaun είχε χαρακτήρες, για post apocalyptic το 28 μέρες μετά είχε δομημένους χαρακτήρες (γενικά για ταινία, όχι μόνο για το είδος της), το Cemetary Man είχε ψυχεδέλεια και ποιότητα και χαρακτήρων και σεναρίου και τα πάντα, το La Horde είχε απίστευτη σκηνοθεσία στη δράση, το Fido είχε και σενάριο και σκηνοθεσία και χαρακτήρες....δεν συνεχίζω...
Οι ζομποταινίες έχουν περισσότερη ποικιλία απ΄ όση φαντάζεσαι όταν δεν έχεις δει αρκετές.

Posted 15 June 2011 - 21:20
Άμα είναι συνηθισμένη σειρά με πανομοιότυπο σενάριο με άλλες το ερώτημα είναι γιατί να ΜΗΝ την απαξιώσεις;
Ακόμα και εγώ που λατρεύω τα ζόμπια οφείλω να παραδεχτώ ότι η συγκεκριμένη ακροβατεί μεταξύ της τραγικότητας και τις καθυστέρησης στους περισσότερους τομείς (από της χειρότερες σκηνοθεσίες της χρονιάς). Τώρα οκ εσένα μπορεί να σου αρέσει, αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα του να κράζει/εκθειάζει ό,τι του αρέσει. Δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα/εμπειρίες/γνώσεις/φετίχ με όλους τους άλλους.
Γιατι ολοι μου κανετε <επιθεση>

SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 15 June 2011 - 21:25
Κανείς δεν είναι σωστός ή λάθος. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα. Αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν μπορείς πχ, να μιλήσεις γενικά για το σύνολο των ζομποταινιών όταν έχεις δει ας πούμε 5, σε κάποιον που έχει δει 100. Ναι μεν και ο άλλος μπορεί να κάνει "λάθη" και να είναι υποκειμενικός, αλλά έχει εμπειρία από την οποία μπορείς να επωφεληθείς.

Posted 15 June 2011 - 21:25
Anw για post αποκλειστικά μόνο για παιχνίδια και ταινίες απευθυνθείτε στα ανάλογα threads.
Posted 15 June 2011 - 21:30
πλακα εκανα με την λεξη επιθεση,γι'αυτο την εβαλα μεσα σε εισαγωγικα και την φατσουλα.μια συζητηση κανουμε απλος
Edited by iristella, 15 June 2011 - 21:34.
double post. Please use the edit button. :3

SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 03 July 2011 - 19:14
Η σειρά είχε τη πλάκα της. Καλά το ova θα μπορούσε να είναι και special του queen's blade
Posted 03 July 2011 - 19:28
Posted 03 July 2011 - 22:09
θα βγει νέα σεζόν ή να κάτσω να διαβάσω το μάνγκα?
να κάτσεις να διαβάσεις το μάνγκα και μετα να μου πεις αν ηταν καλό ....
αλλα φοβάμαι οτιδήποτε έχει σχέση με ζόμπι
Posted 05 July 2011 - 02:53
θα βγει νέα σεζόν ή να κάτσω να διαβάσω το μάνγκα?
Διάβασε το manga,να ευχαριστηθείς boobs & zombies !!