Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#346 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 03:15

Ποσο πιο κακο παιζει να γινει.Πραγματικα απορω.
Οχι τπτ αλλα με τα πανηγυρικα σχολια που διαβαζω εδω, πιστευω οτι καποιος απληροφορητος θα πιστευε οτι μιλαμε για κατι εξαιρετικα καλο.

Γαμωτο αφου ειδα ο βλακας το ****-ecchii tag τι ηθελα και το αρχισα.Απλα οταν ακουω zombies σκεφτομαι την Claire,την Jill τον Wesker και τον Leon και ναι εχω εστω καποιες προσδοκιες σεναριου.

Εδω εχω φτασει να νοιαζομαι περισσοτερο για τον Μr.President και τους κομπαρσους παρα για το κεντρικο team.Το 8 ηταν ενα επεισοδιο αφιερωμενο αποκλειστικα σε αυτους στο οποιο δεν εγινε απολυτως τιποτα περα απο οπλα,βυζια,τεθωρακισμενα τζιπ και κωλους.

Α και κατι zombie που καθονταν ακινητα.

Ειναι τοσο ηλιθια που ειναι αποριας αξιο πως κατερρευσε ολος ο κοσμος.Τεσσερις μαθητες λυκειου εχουν εξοντωσει εκατονταδες που σε κανει να πιστευεις οτι μια swat team αρκει για να καθαρισει ολοκληρη πολη.

Ειναι επισης εκνευριστικο που η σειρα ξερει τι θελει να δει ο μεσος otaku και του το δινει στο πιατο.Ποσο προβλεψιμες παιζει να χουν γινει οι απαιτησεις του ανδρικου-κυριως-κοινου...
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#347 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 08:55

Ειναι επισης εκνευριστικο που η σειρα ξερει τι θελει να δει ο μεσος otaku και του το δινει στο πιατο.Ποσο προβλεψιμες παιζει να χουν γινει οι απαιτησεις του ανδρικου-κυριως-κοινου...

ακριβως γ αυτον κ μονο το λογο το anime εχει τοσο μεγαλη επιτυχια..διοτι ενω δν εχει plot κ γενικοτερα ουτε αρχη ουτε τελος δινει αυτο π θελει ο καθε κλασσικος animas π δν εχει βαθιες αναζητησεις:
1)zombie ass-pwn
2)blood/splatter/gore
3)hot high school girls/teachers
4)οπλα,τανκς,hammer
5)βιζια-κωλους
6)μεγαλα βιζια π αψηφουν τους νομους της φυσικης
tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#348 slaanesh

slaanesh

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 09:33

Εγω προσωπικα το καταδιασκεδαζω με το συγκεκριμενο anime. Περναει ευχαριστα η ωρα, γελαω με τις χοντραδες που βλεπω, φχαριστιεμαι το ecchi και γενικα το γουσταρω πολυ περισσοτερο απο "κουλτουριαρικα" ανιμε. Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι δεν υποκρινεται. 100% σαβουρα για να περασει η ωρα , αλλα καλοφτιαγμενη !! Αν ολα ηταν του ιδιου στυλ θα βαριομασταν αφορητα. Πιστευω οτι κανεις δεν πρεπει να κατηγορει το συγκεκριμενο ανιμε, απλως ας μην το βλεπει αν δεν το γουσταρει. Ευχομαι να εχει και 2η σαιζον...

#349 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 10:28

εμενα μαρεσε ι στιγμι που
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 24 Αύγουστος 2010 - 10:33
lolspoilers

#350 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 12:28

Συγνώμη κιόλας αλλά ανεξαρτήτως του ανάλαφρου echhi στοιχείου απορώ τι περιμένετε να δείτε και ως προς zombie στοιχείο.
Δεν είμαι κανένας fan ούτε και ξέρω σε βάθος την zombie σκηνή αλλά τι το αξιοπρόσεκτο έχει προσφέρει τα 50 χρόνια που υπάρχει.
Δηλαδή τι σενάριο περιμένετε από μια σειρά με ζόμπι....Το σέναριο ήταν πάντοτε, ΠΑΝΤΟΤΕ από brainless έως εξαιρετικά ποταπό...(και μην αρχίσετε να μου λέτε ότι το σενάριο των RE είναι κάτι το αξιοπρόσεκτο...)
Τι κάνουν δηλαδή σε αυτή την σειρά που δεν το κάνουν όλοι οι άλλοι σε zombie ταινίες και παιχνίδια. Ζουν όπως μπορούν παρά το ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον τούς.

Το είδος ενδεικνύεται για servival horror, αλλά μετά από ένα δύο καλές κωμωδίες (Zombieland, Shaun) γουστάρω το ανάλαφρο zombie.

Προφανώς το αλόγιστο echhi εκνευρίζει, αλλά προσωπικά θα βαριόμουν αφάνταστα άλλη μια κοινή (survival horror) ταινία/σειρά με zombie που στο τέλος τέλος δεν θα προσφέρει απολύτως τίποτα στο είδος, το είδος που ούτως ή άλλως έχει μηδενική εξέλιξη στα τόσα χρόνια ύπαρξής του....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#351 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 13:55

@Hanzo

Φαε εναν γυρο, παρε ενα ηρεμιστικο και ξαναδες την σειρα.

2bbd14fc.jpg

#352 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 14:27

που στο τέλος τέλος δεν θα προσφέρει απολύτως τίποτα στο είδος, το είδος που ούτως ή άλλως έχει μηδενική εξέλιξη στα τόσα χρόνια ύπαρξής του....

Πωωωως....
Δεν είχε εξέλιξη το ανθρώπινο είδος;
Εδώ εφηύρε τον τροχό, έχτισε τη Νέα Υόρκη, έκανε τόσους πόλεμους...
No wait...
Αναφερόσουν στο είδος των zombie movies, και όχι στο ανθρώπινο...
Νταξ, υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές...
No, wait...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#353 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 15:06

Ρε ειμαστε σοβαροι?
Παιζει να μην εχει ακουστει μεχρι τωρα ενα αρνητικο σχολιο σε αυτο το thread.Απλα βλεπω και κρινω.Και πολυ καλος ειμαι μαζι του που το συνεχιζω ακομα και κατα πασα πιθανοτητα θα το τελειωσω.

To hotd δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο ενα κακο harem/ecchi/shonen,(τουλαχιστον στα τελευταια 3 ep)απλα με διαφορετικο setting.Θα μου πειτε "που το κακο?" και οκ γουστα στο φιναλε,αλλα οπως ειπα ειναι κριμα που οτι περιλαμβανει το hotd ειναι η ονειρωξη των περισσοτερων otaku.Σε κανει να αναρωτιεσαι που πηγαινει η βιομηχανια.Ως γνωστων οτι πουλαει εχει και συνεχεια και αυτο ειναι που φοβαμαι.

Also Ridelub το RE μπορει να μην διεκδικει δαφνες σεναριου,αλλα παρολ αυτα εχει πολυ καλους memorable χαρακτηρες και μια φινετσα που ο χαρακτηρισμος "brainless zombie game" το αδικει πολυ.
Τωρα για κατι Left 4 Dead δεν εχω και την καλυτερη αποψη παλι oποτε δεν σχολιαζω.
H σειρα δεν αξιζει καν να συγκρινεται με αλλες zombie ταινιες/games ουτε για αστειο.

Και @didimakia ισως αυτο ηταν το λαθος εξαρχης.Eπρεπε να το βλεπω υπο την επιρροια atarax.Αλλα δυστηχως δεν ειχει πουθενα οδηγιες χρησεως οποτε there you have it. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#354 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 16:05

Μα φυσικά και περιέχει την ονείρωξη των περισσότερων otaku.... αν δεν το έκανε δεν θα άρεσε...

Δεν περιμένεις από αυτή την σειρά να βγει το θαυμαστό έργο της βιομηχανίας που θα είναι memorable ως το καλύτερο anime ever κλπ. Ούτε μπορείς να συμπεράνεις την κατάντια της βιομηχανίας από αυτό. Υπάρχουν δεκάδες άλλα brainless ecchi, brainless action shounen, brainless harem ετησίως που δείχνουν την τάση της βιομηχανίας....

Αν το συγκρίνεις με όμοιά του θα δεις ότι τα καταφέρνει καλά. Αν προσπαθήσεις να το συγκρίνεις με κάτι που δεν είναι ή το πάρεις τελείως στο σοβαρά θα διαπιστώσεις (όπως προσπάθησα να πω και πριν) ότι εξ αρχής δεν υπάρχει κάτι άλλο να περιμένεις από το είδος.

Το γεγονός ότι έχει fanservice δεν αναιρεί το γεγονός ότι σαν βασικό zombie προϊόν διαθέτει ότι και τα άλλα όμοιά του: survivals, zombies, όπλα, ένα setting για κυνηγητό και ένα "μυστικό για την προέλευσή των zombie" ίσα για να φτιάξεις υποτυπώδες σενάριο.

Το αν έχει χαρακτήρες που να είναι ελκυστικοί ή όχι είναι κουβέντα που δεν με αφορά. Δεν πιστεύω ότι καταφέρνει τίποτα εκεί αφού οι πλειοψηφία τους είναι ψιλό αντιπαθητικοί. Προσωπικά μόνο η Saeko μου αρέσει και τα μεμέ της Shizuka (τα θεωρώ ξεχωριστό χαρακτήρα).

Ο λόγος που σου απαντάω είναι γιατί δεν θέλω να ταράσσεσαι :P H σειρά είναι εξαιρετική για να περνάς την ώρα σου. Και εγώ αν περίμενα μια σοβαρή zombie περιπέτεια πιστεύω πως θα ξενέρωνα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#355 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 16:06

Σε κανει να αναρωτιεσαι που πηγαινει η βιομηχανια.

ρε Hanzo, τώρα άρχισες ν'αναρωτιέσαι; Όταν προβάλλονταν το Strike Witches που ήσουνα;

(τα θεωρώ ξεχωριστό χαρακτήρα).

αν είχαμε ακόμα το rep system, θα έπαιρνες ένα περιποιημένο +5 τώρα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#356 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 16:41

στο κάτω κάτω και πιο ανιμε δεν έχει fan service
:awww:

#357 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 16:42

ρε Hanzo, τώρα άρχισες ν'αναρωτιέσαι; Όταν προβάλλονταν το Strike Witches που ήσουνα;

Το strike witches και τα υπολοιπα παρεμφερη τα προσπερναω μονο μια ματια να ριξω στο promotional poster.Eιναι ειλικρινη τουλαχιστον.Δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να τα αρχισει μην ξεροντας τι θα δει και να απογοητευτει ως αποτελεσμα.

Το hotd υπεθεσα λανθασμενα οτι θα ειναι λιγο διαφορετικη περιπτωση.Το manga λιγο που εχω κοιταξει ηταν σαφως λιγοτερο ecchii-fest και ξερω γω λεω madhouse ειναι αυτη,μηπως το συμμαζευε λιγο και βλεπαμε κατι εστω decent.To τελικο αποτελεσμα δεν με διασκεδαζει ουτε και ως parody/comedy να το πλασαρανε.Ειναι αφελες και παιδιαστικο μεχρι ελεους.

Kαι οσο γιαυτο

H σειρά είναι εξαιρετική για να περνάς την ώρα σου.

Την αρχισα ακριβως γιαυτο.Επειδη τελευταια εχω πολυ ελευθερο χρονο αλλα ακομα και ετσι στα τελευταια επεισοδια νιωθω πως χανω τζαμπα 25 λεπτα της μερας μου.

Επισης

Μα φυσικά και περιέχει την ονείρωξη των περισσότερων otaku.... αν δεν το έκανε δεν θα άρεσε...

Το ιδιο πραγμα λεμε μονο που εγω θεωρω αρνητικο μια σειρα να στοχευει ακριβως εκει για να πουλησει.Απλα τυχαινει εσενα και στους περισσοτερους να αρεσει αυτο που προσφερει.Εμενα οχι.Δεν εχει νοημα να το συζηταμε στην τελικη θεμα γουστου ειναι.

Και ο καλυτερος χαρακτηρας παραμενει ο Tajima και ας ειχε screentime ουτε πεντε λεπτα xD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 24 Αύγουστος 2010 - 16:50

Δημοσιευμένη  εικόνα

#358 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 16:42

στο κάτω κάτω και πιο ανιμε δεν έχει fan service

Παρα πολλα XD

Το θεμα ειναι οτι απ την στιγμη που το γραφει στο κουτελο του ''Ειμαι Ecchi'' γτ να παραπονιομαστε?

2bbd14fc.jpg

#359 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 17:04

Παρα πολλα XD

Το θεμα ειναι οτι απ την στιγμη που το γραφει στο κουτελο του ''Ειμαι Ecchi'' γτ να παραπονιομαστε?

ναι άμα πιάνα με την καθε <nude overated heros never die and power up of the overated <such as hitsugaya <bleach< > σκηνή θα βγαίναν πολύ λιγότερα εξαλου σε κάθε σκηνή ecchi εγώ σκάω στα γέλια οπός βυζιά matrix βυζιά nerοpistolo:kakaka: etc etc etc @Hanzo άμα είναι παράτα το hotd και ανιμε και διάβασε κανένα λογοτεχνικό ιστορικό βιβλίο είναι πιο εποικοδομητικά εφόσον ζητάς κάτι πιο σοβαρό <σπάνια βρίσκεις ανιμε slice of life και να μην ειναι βαρετά > @ Diablakos ωραίος και εγώ ψηφίζω Saeko :thumbup::thumbup:τον καμένο οτακου <μου θυμίζει έμενα :kakaka:> και λίγο τακαση για τη είναι ένας απτούς πιο νορμάλ ήρωες σε όλα τα ανιμε που έχω δη
:awww:

#360 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 23:41

Μια οfftopic συζητησούλα σβήστηκε (δεν την έσωσε η μία "ontopic" γραμμή για το ξεκάρφωμα :P)

Παρακαλώ αν γίνεται να μην ξεφεύγουμε.