Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
High School Of The Dead
Posted 23 August 2010 - 20:36
Posted 23 August 2010 - 20:53
Shotgun ρε! Ειδατε, μολις εριξε με αυτο κα***σε το παλικαρι, τι νεροπιστολα και καλαμια να πουμε ....
Πρωτα καποια πειστηρια για οτι ειπαν οι αποπανω και γτ αυτο το επ χρειαζεται screenshotsSpoiler: 8
meh...
Όσον αφορά τα όπλα, they didn't quite do their homework...
Red dot sight σε pump-action shotgun είναι handicap για γρήγορη στόχευση σε τόσο κοντινούς στόχους... Επίσης, ΔΕΝ χρειάζεται να κλείνει το ένα μάτι για να δει...
Το καλύτερο θα ήταν να είχαν holographic sights χωρίς μεγέθυνση σε όλα τα όπλα. Μεγαλύτερο field of view και είναι parallax-free σε μεγαλύτερο βαθμό από το red dot, που σημαίνει γρηγορότερη και ακριβέστερη στόχευση.
Mataku... Οποιοδήποτε 15χρονο που έχει παίξει CoD: MW να ρωτούσαν, τα ξέρει αυτά...
Όσο για τη σκηνή με τα matrix boobs, περίμενα να σκιστεί τουλάχιστον το μπλουζάκι της Saeko από την καυτή σφαίρα... κάπως έτσι δλδ:
Posted 23 August 2010 - 21:01
meh...
Όσον αφορά τα όπλα, they didn't quite do their homework...
[ATTACH]2482[/ATTACH]
Red dot sight σε pump-action shotgun είναι handicap για γρήγορη στόχευση σε τόσο κοντινούς στόχους... Επίσης, ΔΕΝ χρειάζεται να κλείνει το ένα μάτι για να δει...
[ATTACH]2483[/ATTACH]
Το καλύτερο θα ήταν να είχαν holographic sights χωρίς μεγέθυνση σε όλα τα όπλα. Μεγαλύτερο field of view και είναι parallax-free σε μεγαλύτερο βαθμό από το red dot, που σημαίνει γρηγορότερη και ακριβέστερη στόχευση.
Mataku... Οποιοδήποτε 15χρονο που έχει παίξει CoD: MW να ρωτούσαν, τα ξέρει αυτά...
Όσο για τη σκηνή με τα matrix boobs, περίμενα να σκιστεί τουλάχιστον το μπλουζάκι της Saeko από την καυτή σφαίρα... κάπως έτσι δλδ:Spoiler:
ε ενταξει, τωρα τι περιμενες .... εγω θα ψηφιζα χωρις τπτ, τι στα κομματια τα θες υπερ close range weapon ειναι και δεν ειναι πιστολι, στο περιπου να πετυχεις τη ζημια σου την εκανες XD
Posted 23 August 2010 - 21:03
Είναι suprisingly realistic σε αυτό το σημείο. Πιο ηλίθιο θα ήταν αν γινόταν super expert μετά από φροντιστήριο πέντε λεπτών.
Posted 23 August 2010 - 21:10
Εrebos και Loke αυτά που λέτε θα τα έκανε κάποιος που θα ήξερε από όπλα. Για τον Komuro που από την αρχή του επεισοδίου βλέπουμε ότι δεν το έχει το snipperιλίκι και το θέμα με τα όπλα γενικότερα, είναι ρεαλιστικότατο να ξεπατικώνει ότι βλέπει από τις ταινίες και να κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη. XD
Είναι suprisingly realistic σε αυτό το σημείο. Πιο ηλίθιο θα ήταν αν γινόταν super expert μετά από φροντιστήριο πέντε λεπτών.
Μα δεν μίλησα μόνο για τον χειρισμό. Κυρίως για το setup των όπλων που πήραν, για το οποίο υπεύθυνος ήταν υποτίθεται ο uber knowledge base, gun nut Hirano... Εκτός και αν δεν ήξερε να βάλει και να βγάλει 2 sights...
Posted 23 August 2010 - 21:23
Από ότι καταλαβαίνω θες να πεις ότι τα όπλα που πήραν ήταν για να σκοτώνουν από απόσταση και όχι για close combat ε? Με κάθε επιφύλαξη αλλά ευθύς εξαρχής δεν είχαν υπολογίσει ότι θα τα σκοτώνουν τα ζόμπια από απόσταση και στην χειρότερη θα τα χρησιμοποιούσαν ως melee weapons σε μάχη σώμα με σώμα? To ότι βρέθηκαν αγκαλίτσα με ένα κοπάδι νεκροζώντανους ήταν κάπως απρόοπτο εξού και ο μη κατάλληλος εξοπλισμός. Το σώζω? XD
Posted 23 August 2010 - 21:30
Posted 23 August 2010 - 21:33
Posted 23 August 2010 - 21:39
8
Spoiler:
Χαχαχα +1. Συμφωνω!!!
Posted 23 August 2010 - 21:41
Well εγώ σχολίασα αυτά που κατάλαβα γιατί με τα όπλα δεν έχω και την καλύτερη σχέση (ίσως λίγο καλύτερη από αυτή του Takashi πριν το μάθημα του Hirano) και το μισό post που έκανες μου φάνηκε κινέζικα.
![]()
Από ότι καταλαβαίνω θες να πεις ότι τα όπλα που πήραν ήταν για να σκοτώνουν από απόσταση και όχι για close combat ε? Με κάθε επιφύλαξη αλλά ευθύς εξαρχής δεν είχαν υπολογίσει ότι θα τα σκοτώνουν τα ζόμπια από απόσταση και στην χειρότερη θα τα χρησιμοποιούσαν ως melee weapons σε μάχη σώμα με σώμα? To ότι βρέθηκαν αγκαλίτσα με ένα κοπάδι νεκροζώντανους ήταν κάπως απρόοπτο εξού και ο μη κατάλληλος εξοπλισμός. Το σώζω? XD
Το 'σωσες κάπως.
Άσχετο, μήπως είναι καιρός να αγοράσω το L4D2?
[/off-topic]
Posted 23 August 2010 - 22:34
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 24 August 2010 - 00:28
Με λίγα λόγια η σειρά απλά τα ΣΠΑΕΙ,δεν έχω βαρεθεί ούτε δευτερόλεπτο και επίσης η Shizuka-sensei είναι για πολλά ....
Γουστάρω απίστευτα στα anime τις δασκάλες που είναι στη κοσμάρα τους όπως πχ Sawa-chan από K-On,Yoshinoya-sensei από Hidamari Sketch κτλ και ειδικά αυτή που είναι και πιο "ελαφρών" ηθών απλά με τρελαίνει

Posted 24 August 2010 - 00:32
Posted 24 August 2010 - 00:37
Μόλις είδα και το 6ο.
Με λίγα λόγια η σειρά απλά τα ΣΠΑΕΙ,δεν έχω βαρεθεί ούτε δευτερόλεπτο και επίσης η Shizuka-sensei είναι για πολλά ....
Γουστάρω απίστευτα στα anime τις δασκάλες που είναι στη κοσμάρα τους όπως πχ Sawa-chan από K-On,Yoshinoya-sensei από Hidamari Sketch κτλ και ειδικά αυτή που είναι και πιο "ελαφρών" ηθών απλά με τρελαίνει
εμ έμενα η δασκαλα μου την σπαή άσχημα και αυτί μετά ροζ μαλλιά
8