Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#181 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2010 - 19:42

jeez επιτέλους είδα το 3 - 4 επεισόδια..

Spoiler:

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#182 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2010 - 22:28

Αυτό που πραγματικά μ'αρέσει σε αυτό το anime/manga είναι οτι για άλλη μια φορά φαίνεται η δράση της φυσικής επιλογής.
ποιες γυναίκες γλύτωσαν;
γλύτωσαν αυτές με τον "πλούσιο εσωτερικό κόσμο", οι πιο γόνιμες και πιο κατάλληλες να συνεχίσουν το ανθρώπινο είδος.

δεν απογοητεύομαι απο το censorship, το manga πετάει, και θα βγουνε BD-rips

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#183 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 00:05

Eίχε δίκιο ο Δαρβίνος τελικά ε; Τότε γιατί επιβιώνει ο Οτάκου;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#184 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 09:29

Αν ήμουν ενας απο τους επιζώντες στο H.O.T.D θα επέλεγα να συμμαχήσω με τους

• Saeko(ξέρει να παλεύει καλά)
  • Hirano(στρατόκαυλος, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει για το χειρισμό των όπλων)
  • Shizuka(νοσηλεύτρια είναι, όλο και κάποιο τραύμα θα περιποιηθεί)
Τους υπόλοιπους θα τους δολοφονούσα έναν-έναν και θα φόρτωνα τους φόνους στο δάσκαλο.
Σε τέτοιες περιπτώσεις το τελευταίο που θα με ένοιαζε είναι η διαιώνιση του είδους. Προέχει η σωματική μου ακεραιότητα.

#185 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 10:18

Καλό σαν ιδέα.Εγώ πάλι θα συμμαχούσα με αυτήν που έχει τα μεγαλύτερα βυζιά.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#186 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 10:22

Καλό σαν ιδέα.Εγώ πάλι θα συμμαχούσα με αυτήν που έχει τα μεγαλύτερα βυζιά.

Λογικο. Πριν πεθανεις τουλαχιστον να εχεις καλη θεα ε?

Εγω θα συμφωνησω με το Νιko εκτος βεβαια της βυζαρους νοσηλευτριας. Ειναι υπερβολικα αχρηστη για να συμμαχησω μαζι της. Εκτος και αν την ειχα για ασπιδα :hiding_something:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#187 MewMew

MewMew

Death 'n' Rebirth

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 12:11

Λογικο. Πριν πεθανεις τουλαχιστον να εχεις καλη θεα ε?

Εγω θα συμφωνησω με το Νιko εκτος βεβαια της βυζαρους νοσηλευτριας. Ειναι υπερβολικα αχρηστη για να συμμαχησω μαζι της. Εκτος και αν την ειχα για ασπιδα :hiding_something:

Ασπίδα; Αυτά τα βυζιά είναι φονικό όπλο.
Αν βάλεις εκεί ανάμεσα κεφάλι και τα πιέσεις θα το συνθλίψει, ούτε μύτη δεν θα μείνει.

#188 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 18:47

Νομίζω όμως έχετε ξεφύγει από το θέμα ε?

Υ.Γ. Εγώ πάλι ή την Ρει ή την τύπισα με το σπαθί θα κράταγα...quality>>>quantity in many ways
:8):
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#189 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 18:56

Πέρα από τα zombies η σειρά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ειδικά στο 4 επ πέρα από τo recap(αν είναι δυνατόν μάλλον εμάς παίρνουν για :zombie:)υπήρχαν σημεια που μου ερχόταν να την παρετησω.
Ανέμπνευστη ιστορία βαρετοί χαρακτήρες και λίγη δράση αν δεν ανεβεί λίγο το τελευταίο δεν την βλέπω για πολύ ακόμη.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#190 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 19:30

Πέρα από τα zombies η σειρά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ειδικά στο 4 επ πέρα από τo recap(αν είναι δυνατόν μάλλον εμάς παίρνουν για :zombie:)υπήρχαν σημεια που μου ερχόταν να την παρετησω.
Ανέμπνευστη ιστορία βαρετοί χαρακτήρες και λίγη δράση αν δεν ανεβεί λίγο το τελευταίο δεν την βλέπω για πολύ ακόμη.

same feelings here...

Μα, καλά, στο προηγούμενο preview δεν είχε ένα τύπο zombie με κράνος??? Τί έγινε αυτός?? Κόπηκε στο editing και βάλανε το recap??
:hmmm:

Η Rei πρέπει να βρει γρήγορα το sniper rifle (που κρατάει στο OP), μπας και ανέβει λίγο ο χαρακτήρας της...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#191 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 19:34

Το zombie με το κράνος δεν ήταν ο μοτοσυκλετιστής που επιτέθηκε στον Takashi στο 3 από τον οποίο πήρανε την μηχανή;

#192 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 19:36

Ναι iristella.

#193 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 21:16

:uhh:
sorry, my bad... νόμιζα ότι το κομμάτι αυτό ήταν μέρος του preview...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#194 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 15:54

Γνώμη ύστερα από δύο επισόδεια

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#195 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 16:20

Θα συμφωνησω με αυτο που λεει ο αγαπητος πυραμιδας. Θα προτιμουσα να μη ειχε pantsu στιγμες, οπου την κραταει το ζομπι και παει να τις φαει το κεφαλι.
Ειδα και εγω τα πρωτα 2 επεισοδια επιτελους, και σημερα θα δω το 3ο και το 4ο.
Το 2ο μου αρεσε παρα πολυ, γιατι επιτελους μπηκε λιγο δραση μεσα στο ανιμε, σφαγη κλπ.
Επισης, ωραιο ηταν το πως περιεγραφαν καποια πραματα για τα ζομπι " και καλα που λεει ο Takashi οτι τα εχει δει σε ταινιες πως ειναι, πως αντιδρουν κλπ." Εξηγει καποια πραγματα, και δεν το κανει να δειχνει χαζο." Πολυ ωραια εισαγωγη και μουσικη, ωραιο animation , και μου αρεσε που μειναν 6 χαρακτηρες....προς το παρων, δε ξερω αν εμφανιζονται και αλλη στη συνεχεια. Το εχει φτιαξει ωραιο. Το μονο που με απασχολει....ειναι το πως θα καταφερει να κρατησει Ολοκληρη σειρα μεσα σε ενα σχολειο.....

(δεν εχω διαβασει το manga) οποτε σας παρακαλω μη κανετε spoil! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg