Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
High School Of The Dead
Posted 27 July 2010 - 19:42
The .aNiMe//GR Team.
Posted 27 July 2010 - 22:28
ποιες γυναίκες γλύτωσαν;
γλύτωσαν αυτές με τον "πλούσιο εσωτερικό κόσμο", οι πιο γόνιμες και πιο κατάλληλες να συνεχίσουν το ανθρώπινο είδος.
δεν απογοητεύομαι απο το censorship, το manga πετάει, και θα βγουνε BD-rips
Posted 28 July 2010 - 00:05
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 28 July 2010 - 09:29
- Saeko(ξέρει να παλεύει καλά)
- Hirano(στρατόκαυλος, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει για το χειρισμό των όπλων)
- Shizuka(νοσηλεύτρια είναι, όλο και κάποιο τραύμα θα περιποιηθεί)
Σε τέτοιες περιπτώσεις το τελευταίο που θα με ένοιαζε είναι η διαιώνιση του είδους. Προέχει η σωματική μου ακεραιότητα.
Posted 28 July 2010 - 10:18
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 28 July 2010 - 10:22
Λογικο. Πριν πεθανεις τουλαχιστον να εχεις καλη θεα ε?Καλό σαν ιδέα.Εγώ πάλι θα συμμαχούσα με αυτήν που έχει τα μεγαλύτερα βυζιά.
Εγω θα συμφωνησω με το Νιko εκτος βεβαια της βυζαρους νοσηλευτριας. Ειναι υπερβολικα αχρηστη για να συμμαχησω μαζι της. Εκτος και αν την ειχα για ασπιδα
Posted 28 July 2010 - 12:11
Ασπίδα; Αυτά τα βυζιά είναι φονικό όπλο.Λογικο. Πριν πεθανεις τουλαχιστον να εχεις καλη θεα ε?
Εγω θα συμφωνησω με το Νιko εκτος βεβαια της βυζαρους νοσηλευτριας. Ειναι υπερβολικα αχρηστη για να συμμαχησω μαζι της. Εκτος και αν την ειχα για ασπιδα
Αν βάλεις εκεί ανάμεσα κεφάλι και τα πιέσεις θα το συνθλίψει, ούτε μύτη δεν θα μείνει.
Posted 28 July 2010 - 18:47
Υ.Γ. Εγώ πάλι ή την Ρει ή την τύπισα με το σπαθί θα κράταγα...quality>>>quantity in many ways
Posted 28 July 2010 - 18:56
Ανέμπνευστη ιστορία βαρετοί χαρακτήρες και λίγη δράση αν δεν ανεβεί λίγο το τελευταίο δεν την βλέπω για πολύ ακόμη.
Posted 28 July 2010 - 19:30
Πέρα από τα zombies η σειρά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ειδικά στο 4 επ πέρα από τo recap(αν είναι δυνατόν μάλλον εμάς παίρνουν για
)υπήρχαν σημεια που μου ερχόταν να την παρετησω.
Ανέμπνευστη ιστορία βαρετοί χαρακτήρες και λίγη δράση αν δεν ανεβεί λίγο το τελευταίο δεν την βλέπω για πολύ ακόμη.
same feelings here...
Μα, καλά, στο προηγούμενο preview δεν είχε ένα
Η Rei πρέπει να βρει γρήγορα το sniper rifle (που κρατάει στο OP), μπας και ανέβει λίγο ο χαρακτήρας της...
Posted 28 July 2010 - 19:34
Posted 28 July 2010 - 19:36
Posted 30 July 2010 - 15:54
Posted 30 July 2010 - 16:20
Ειδα και εγω τα πρωτα 2 επεισοδια επιτελους, και σημερα θα δω το 3ο και το 4ο.
Το 2ο μου αρεσε παρα πολυ, γιατι επιτελους μπηκε λιγο δραση μεσα στο ανιμε, σφαγη κλπ.
Επισης, ωραιο ηταν το πως περιεγραφαν καποια πραματα για τα ζομπι " και καλα που λεει ο Takashi οτι τα εχει δει σε ταινιες πως ειναι, πως αντιδρουν κλπ." Εξηγει καποια πραγματα, και δεν το κανει να δειχνει χαζο." Πολυ ωραια εισαγωγη και μουσικη, ωραιο animation , και μου αρεσε που μειναν 6 χαρακτηρες....προς το παρων, δε ξερω αν εμφανιζονται και αλλη στη συνεχεια. Το εχει φτιαξει ωραιο. Το μονο που με απασχολει....ειναι το πως θα καταφερει να κρατησει Ολοκληρη σειρα μεσα σε ενα σχολειο.....
(δεν εχω διαβασει το manga) οποτε σας παρακαλω μη κανετε spoil!