Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#166 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 13:55

Lol γιατί η συζήτηση γύρισε ξαφνικά στο αγγλικό ρε παιδιά;

Anw σε αυτό το επεισόδιο -όπως και τους περισσότερους από εδώ μέσα από ότι βλέπω- με έπιασε μια νύστα και μια βαρεμάρα. Δεν χρειάζονταν τα συνεχή flashbacks από το 4ο κιόλας επεισόδιο. Τα κομμάτια που υπήρχε νέο υλικό ήταν διασκεδαστικά. Το boob censoriship ήταν κομματάκι ηλίθιο γιατί κρύβουν το κομμάτι που απλά την θώπευε πάνω από τα ρούχα και αφησαν το κομμάτι που βγάζει το σουτιέν μέσα από την μπλούζα. Anw όσοι εκνευρίζεστε υπέρ του δέοντος από αυτό υπομονή μέχρι τα DVD/BDs.

#167 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 14:00

[offtopic]
Όταν κάποιος σου μιλά αγγλικά, του απαντάς στην ίδια γλώσσα εφόσον μπορείς. Αυτό έκανα απλά.
[/offtopic]
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#168 MewMew

MewMew

Death 'n' Rebirth

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 14:10

Επισόδιο 4:

Spoiler:

Πολύ flahback όντως! Ίσως μας ανταμείψουν στο επόμενο επεισόδιο με κάπως μεγαλύτερη διάρκεια ή επίσπευση της ιστορίας.

Spoiler:

#169 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 14:25

Αντε ρε. Μια ωρα περιμενα να της βγαλει το σουτιεν.:sigh2: xD

#170 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 15:51

Τα flashbacks όντως με ξενέρωσαν κάπως καθώς αποτελούσαν το μισό επεισόδιο.Το υπόλοιπο επεισόδιο ήταν μια χαρά μόνο που το κατέστρεψαν τελείως με τα censored και τις υπόλοιπες βλακείες. :sigh2:
PS:Btw είναι η ιδέα μου ή στο preview του προηγούμενου επεισοδίου φαινόταν μια χαρά η σκηνή lol? :burningbe3:

#171 MewMew

MewMew

Death 'n' Rebirth

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 17:48

Lol γιατί η συζήτηση γύρισε ξαφνικά στο αγγλικό ρε παιδιά;

Anw σε αυτό το επεισόδιο -όπως και τους περισσότερους από εδώ μέσα από ότι βλέπω- με έπιασε μια νύστα και μια βαρεμάρα. Δεν χρειάζονταν τα συνεχή flashbacks από το 4ο κιόλας επεισόδιο. Τα κομμάτια που υπήρχε νέο υλικό ήταν διασκεδαστικά. Το boob censoriship ήταν κομματάκι ηλίθιο γιατί κρύβουν το κομμάτι που απλά την θώπευε πάνω από τα ρούχα και αφησαν το κομμάτι που βγάζει το σουτιέν μέσα από την μπλούζα. Anw όσοι εκνευρίζεστε υπέρ του δέοντος από αυτό υπομονή μέχρι τα DVD/BDs.

anw = ;

Εννοείς ότι στα DVD θα είναι παρθένα, χωρίς καμία παρέμβαση, ώστε να φαίνονται όλα όπως πρέπει;
Και πόσο καιρό μετά την ολοκήρωση της σειράς αναμένονται τα dvd;

#172 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 17:57

anw = ;

Εννοείς ότι στα DVD θα είναι παρθένα, χωρίς καμία παρέμβαση, ώστε να φαίνονται όλα όπως πρέπει;
Και πόσο καιρό μετά την ολοκήρωση της σειράς αναμένονται τα dvd;

anw = excuse me
βαλε μισο χρονο, αντε το πολυ 1 χρονο εξαρτατε και ποσα επεισοδια θα παιξει αν και το βλεπω να τελιωνει γρηγορα.

EDIT: sorry δικο μου λαθος κοιταξε για να βγει το dvd μετα την ολοκληρωση της σειρας πιστευω οτι θελει το ΠΟΛΥ μισο χρονο, το λιγοτερο 1-2 μηνες.

ezgif.com-resize.gif

#173 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 18:00

[offtopic]
Όταν κάποιος σου μιλά αγγλικά, του απαντάς στην ίδια γλώσσα εφόσον μπορείς. Αυτό έκανα απλά.
[/offtopic]

Nαι συνήθως αυτό γίνεται σε περίπτωση που ο άλλος είναι ξένος και θέλεις να τον διευκολύνεις,ο croco boy μια χαρά Eλληνας είναι απλά μάλλον ξέμεινε από ελληνικά windows το pc στο οποίο βρίσκεται. Τέλος πάντων απλά μου φάνηκε σαν να μπήκα ξαφνικά στο Animesuki και γι αυτό το σχολίασα. Αν θες να μου πεις κάτι άλλο pm/vm me. [/offtopic]

@MewMew

anw=anyway.

Nαι στα DVDs δεν θα υπάρχει το censorhip που παρατηρείται στην τηλεόραση. Οπότε θα έχεις αίμα fanservise στο maximum. Aπό όσο ξέρω σε όλες τις τωρινές εκδόσεις υπάρχει λογοκρισία. Είχα ακούσει κάτι για κάποια raws από προβολές στην "ενήλικη ζώνη" τα οποία ήταν uncut αλλά δεν μπόρεσα να επιβεβαιώσω τι παίζει εκεί.

#174 KernaxVol

KernaxVol

Anime Amateur

• Members
  • 68 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 18:44

Eγω προσωπικα το βρισκω πολυ ωραιο anime,μου θυμιζει πολυ την δευτερη ταινια του Resident Evil.

Αν και,το παρακαναν με το fanservice.
"O Θεός είναι νεκρός." -Φρειδερίκος Νίτσε.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).

#175 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 19:37

εχο δει τα προτα επισοδια και ****** τρελα

#176 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2010 - 16:37

Από το τέταρτο κιόλας επεισόδιο έχει fillers με recap. Καλά άντε γεια.
Για να μην πω για το άθλιο cencorship.
Το παράτησα και πήγα ήδη στο manga. (Και όπως το περίμενα είναι αιώνες μπροστά.)

#177 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2010 - 16:43

Από το τέταρτο κιόλας επεισόδιο έχει fillers με recap. Καλά άντε γεια.
Για να μην πω για το άθλιο cencorship.
Το παράτησα και πήγα ήδη στο manga. (Και όπως το περίμενα είναι αιώνες μπροστά.)

ναι οντως ξενερωτο το 4ο...αλλα να σ πω κατι να ξενερωσεις ακομα πιο πολυ...στο manga το καινουργιο chapter βγαινει καθε 2 μηνες....:sadist: υπομονη μεχρι το σεπτεμβρη:zetsubou:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#178 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2010 - 16:47

Δεν πειράζει... θα προτιμήσω το original. (και το καλο πάντα αργεί λένε, κάτι ξέρουν :P )

edit:

Επίσης είναι ένας λόγο παραπάνω για να παρατήσω το anime.
Όταν κάποια στιγμή θα φτάνουν σε σημείο που το manga δεν έχει προχωρήσει άλλο, θα το τρελάνουν στα fillers.
Και μετά θα αναγκαστούν να αυτοσχεδιάσουν για να κάνουν ending.
Και πάντα σε όσες περιπτώσεις έχω δει στην ζωή μου έως τώρα σε anime που το κάνουν αυτό, το ending τους είναι τρισάθλιο ή εντελώς άσχετο με το original σενάριο.

#179 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2010 - 17:50

Όταν κάποια στιγμή θα φτάνουν σε σημείο που το manga δεν έχει προχωρήσει άλλο, θα το τρελάνουν στα fillers.

Μπορουν πολυ απλα να κανουν 2 seasons. Ετσι ωστε οταν το manga προχωρησει αρκετα να αρχισει η 2η season στο anime.

#180 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2010 - 18:01

.
Και πάντα σε όσες περιπτώσεις έχω δει στην ζωή μου έως τώρα σε anime που το κάνουν αυτό, το ending τους είναι τρισάθλιο ή εντελώς άσχετο με το original σενάριο.

Εντάξει η συγκεκριμένη σειρά δεν έχει και ιδιαίτερο σενάριο to begin with οπότε κάτι μου λέει ότι δύσκολα θα απογοητευτείς. Plus ειδικά η Madhouse στον τομέα Original Ending έχει δώσει πολύ καλά δείγματα.

Παίζει να είναι η μοναδική φορά που είμαι της άποψης anime>manga. Ναι το recap από το 4ο επεισόδιο ήταν κάπως, αλλά η δουλειά της Madhouse στον οπτικοακουστικό τομέα είναι κάτι παραπάνω από καλή + η άριστη σκηνοθεσία που imo πάντα απέχουν έτη φωτός από το meh σχέδιο και ατμόσφαιρα του manga. Plus η σοβαροφάνεια του manga και η στα όρια της παρωδίας προσέγγιση του anime δεν αφήνουν περιθωρια στο ποιά είναι η προσωπική μου επιλογή. :P