Spoiler: Ep. 3
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
High School Of The Dead
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2010 - 23:24
Spoiler: Ep. 3
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2010 - 03:57
Spoiler:
Δεν είπα να μην πήγαινε... αλλά ας ήταν λίγο πρόθυμες στην αρχή και να έμπαινε μπροστά ο "άντρακλας" να "καθαρίσει"...
Όπως στο etiquette με τον λογαριασμό, εννοείται ότι θα πληρώσεις αλλά θέλεις να δεις αν θα κάνει την κίνηση να βγάλει το πορτοφόλι της η κοπέλα πρώτα...
(κατάλαβες iri-chan τί εννοούσα??
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2010 - 09:34
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2010 - 02:06
ο δάσκαλος είναι indeed και καλά πολύ κακός. για κάποιο λόγο βρίσκω πολύ αστείο τον χοντρό otaku ο οποιος μου θυμίζει λίγο και τον jack black, περίεργος :S η σειρά δεν με ξετρελαίνει, after all δεν είμαι fan του fanservice αλλα δεν είναι και άσχημη
τωρα που το λες για καποιο ακυρο λογο μου τον θυμιζει και μενα λιγο.
Δυναμικα συνεχιζει η σειρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Zombie anime series και παει gg ( εμφανιστηκε και ο 'κακος' χαρακτηρας. Me likes.
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2010 - 10:58
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2010 - 11:37
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2010 - 12:52
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2010 - 15:56
Εντάξει δεν μπορείς να πείς οτι οι χαρακτήρες είναι αληθοφανείς. Όλοι τους είναι εντελώς «άκυροι». Εδώ και έντεκα σελίδες, αυτό ακριβώς γράφεται.
χαχαχα... δεν εννοω αυτο. Λεω οτι αντιδρουν οπως θα αντιδρουσαμε και εμεις αν ειμασταν στην κατασταση που βρισκονται..
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2010 - 21:11
Πάντως και εμένα η πρώτη σειρά με zombies που μου αρέσει είναι(επίσης και η πρώτη που βλέπω
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 10:30
P.S. Και δεν μας εφτανε το killing censorship, μας βαλανε και boobie censorship τωρα!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Silmarien: 26 Ιούλιος 2010 - 10:42
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 12:20
I am so disappointed
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2010 - 13:43
Sorry mate, but laws about censorship are really strict in Japan, very strict. Any show that airs in prime time must obey those laws. Only a few after-midnight shows can be a little more relaxed in that regard.I have the manga so I know theres no nake body parts shown, but still I hate censorship. Not because I wannna see naked bodies, it doesn’t even have to be nude it could be bloody skull crack open body intestine rib out, It just the point that I want to see an anime the way it was created. Having censorship make me feel like the original stuff has been bootlegged and we are watching cheap second hand copy. What I mean is I want to see movies, anime, game no matter what it is, I must see it in its original form because anything less mean we are second class viewer.
I am so disappointed
And then there is the usual trick, air the show censored in order to promote the uncensored DVDs and BDs. It's business as usual.
If you are so disappointed, which is understandable, I would suggest to just drop it and watch something else. No need to waste your time if you can read the manga.