Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#1 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 22:21

Είχαμε Ouran High School , Cromartie High School και δεν συμμαζεύεται school. Τα καημένα το ζόμπι όμως μείναν παραπονεμένα.Να να μην έχουν δικό τους σχολείο;
Ευτυχώς αυτό πρόκειται να αλλάξει με αυτό το νέο άνιμε με τον τελείως καμμένο τίτλο

HIGH SCHOOL OF THE DEAD

Παρατίθεται το πρώτο τρέηλερ για να πάρετε μια γεύση (από σάρκα)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S28sNADmU1M&feature=player_embedded[/youtube]

Προσωπικά βλέπω ότι έχουν πάρα πολύ καλοδουλεμένα ζόμπι ,που μοιάζουν πολύ με αυτά του Ρομέρο ,πράγμα που γίνεται πρώτη φορά σε άνιμε.Το θεωρώ πολύ θετικό αυτό.
Επίσης βλέπω βυζιά που πάνε κάτω ,pantsu και love complexes που μου χαλάνε την όλη εμπειρία.
Συμπέρασμα:Πρόκειται ξεκάθαρα για άνιμε-παγίδα του μάρκετινγκ με κοινό στόχο όλα τα αμερικανάκια που γουστάρουν τα σπλάτερ αλλά θέλουν να πάρουν και λίγο μάτι (όχι στην κυριολεξία να πάρουν μάτι). Να περιμένετε μετριότατο και πλήρως άμυαλο άνιμε.
Θα το δω; Φυσικά και θα το δω! I am the goddamn zade ! Δεν μπα να είχε και maids που πολεμάνε ζόμπι με τρομπέτες ,έχουν τόσο καλοσχεδιασμένα ζόμπι που αποκλείεται να το χάσω.Σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο και εσύ.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 22:27

Θα το δώ σίγουρα επειδή τα ζόμπι ταιριάζουν ΠΑΝΤΟΥ. Μέχρι να ξεκινήσει, θα αρκεστώ στο manga.

#3 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 22:31

Ωπα ώπα wait! Πότε βγαίνει τούτο? xD Είχα δεί το manga και το έχω στα υπόψιν αλλά το anime πότε με το καλό το περιμένουμε?

#4 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 22:40

Ωπα ώπα wait! Πότε βγαίνει τούτο? xD Είχα δεί το manga και το έχω στα υπόψιν αλλά το anime πότε με το καλό το περιμένουμε?

Να το βγαλεις απο τα υποψιν σου, ψιλοαθλιο ειναι.

Απο το anime θα δω τα πρωτα 2 επισοδια, και αν δε βαρεθω βλεπουμε και τα υπολοιπα.

qzMHWHd.png

#5 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 22:42

Απ' ό,τι φαίνεται, για άλλη μια φορά η MADHOUSE έριξε τρελή δουλειά (έχει και εμπειρία στα zombies από το Hellsing XD). Το πρόβλημα είναι ότι το original material είναι φριχτά meh.

Θα το δω; Δεν έχω ιδέα. Τουλάχιστον είναι καλύτερο από το manga στον οπτικό τομέα. Άμα τύχει να έχουμε και βελτίωση στον σεναριακό τομέα, ίσως το δω. Ειδάλλως, δεν έχω όρεξη για άλλο ένα Devil May FailCry.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 22:46

To πιο κουλο ειναι οτι ο Director του εχει δουλεψει σε αξιολογες σειρες οπως:Gungrave,Black Lagoon,Death Note και Kurozuka :P

Λετε να μαλωσε με καμια madhouse που ειχε συνεργασια τελευταια και να το γυρισε στις cultilες για εκδικηση XD !

Θα το δω παντως,λογικα θα χει πλακα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#7 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 22:58

Επίσης βλέπω βυζιά που πάνε κάτω ,pantsu και love complexes που μου χαλάνε την όλη εμπειρία.

[biased mode]
Θα το ξεκινήσω αλλά αυτός μάλλον θα είναι και ο λόγος που θα το ντροπάρω ...:P
[/biased mode]

#8 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 22:59

Ουάου! 5 απαντήσεις σε θρεντ που άνοιξα εγώ για άνιμε.Αυτό το θεωρώ επιτυχία.
Δείτε το βρε το άνιμε ,να λιγδώσει λίγο το αντεράκι σας από τα κοψίδια

edit:6 απαντήσεις! Σήμερα είναι η τυχερή μου μέρα...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#9 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 23:01

Ok, θα το δω μόνο και μόνο για να διαπιστώσω εάν το χαρακτήρας του Kouta Hirano έχει αυτόν ως seiyuu. XD

Πάντως, είναι μια καΐλα cultιά, με μπουρδέλο για σενάριο... Hellsing, καλωσήρθες πίσω. XD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 23:26

Στην αρχή στεναχωρήθηκα που δεν ήτανε Gonzo το studio αλλά από ότι βλέπω τα καταφέρνει μια χαρά και η Madhouse στο είδος.Για να δούμε.

#11 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 23:35

Εχω θα το δω γτ ειμαι φαν του μανγκα εχοντας διαβασει ολα τα τσαπτερ :nbleed:.
Ιδωμεν!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#12 Aposutorosu

Aposutorosu

Anime Amateur

• Members
  • 93 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 00:20

Για πείτε! Πότε βγαίνει το ανιμε?
Archimedes will be remembered when Aeschylus is forgotten, because languages die and mathematical ideas do not.
-G. H. Hardy

#13 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 00:33

ασε να μαντεψω.....τα ζομπι θα ειναι πιο ενδιαφεροντα απο τους πρωταγωνιστες.....

#14 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 01:17

ασε να μαντεψω.....τα ζομπι θα ειναι πιο ενδιαφεροντα απο τους πρωταγωνιστες.....

Σωστά μάντεψες.:bleh:

Ο κλασικός shonen πρωταγωνιστής,ένας military otaku,ένα loli και διάφορα άλλα θηλυκά που υπάρχουν μόνο για fanservice.Δεν είναι για εσένα αυτά Petran. :P

#15 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 01:22

Ότι να ναι cult here i come. Αν δεν έχω τπτ καλύτερο να κάνω θα το δώ