Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hellsing
Posted 03 February 2011 - 14:08
Μη παίρνετε υπ'όψην σας τη σειρά.
Posted 03 February 2011 - 14:28
^ Όχι. Στάχτη και μπούρμπερη γίνονται στο manga άπαξ και βγουν στον ήλιο.
Μη παίρνετε υπ'όψην σας τη σειρά.
Ναι αλλα ακομα και στα OVAs ετσι ειναι... Ειχα την εντυπωση οτι ειδικα σε αυτα ακολουθουν πιστα το manga.
Παντως δεν μπορω να το καταλαβω το λογο να το κανουν αυτο. Σε μερικα σημεια ειναι τραγικο! Ειναι λες και επιδιωκουν να τους βγαζουν εξω τη μερα. Ειδικα στο 4 ηταν η τυπισα με ομπρελιτσα αραχτη μεσα στο καταμεσημερο και απολαμβανε τον ηλιο!!!

Posted 03 February 2011 - 14:42
Για τη Rip... ακριβώς είχε ομπρέλλα.

Posted 03 February 2011 - 14:49
Για τη Rip... ακριβώς είχε ομπρέλλα.
Για να γίνει η ζημιά, ο ήλιος πρέπει να κοιτάει κατάφατσα.
ΑΑΑΑΑ.....
Παντως και παλι χαζο μου φαινεται. Δηλαδη η ομπρελιτσα μονο την προστατευει?

Τεσπα και γω τωρα τι ψαχνω...
Για το 8 ξερει τελικα κανεις ποτε βγαινει? Γιατι ποιο πισω διαβασα οτι τωρα το περιμενουμε...
Posted 04 February 2011 - 20:29
Posted 06 February 2011 - 10:22
Posted 13 March 2011 - 02:49
Το OVA από την άλλη απλά καταπληκτικό, ακόμα πιο βελτιωμένο το animation, καλύτερη προβολή όλων των χαρακτήρων, σωστή επιλογή να ακολουθούν την πλοκή του manga γιατί απλά βγήκε πάρα πολύ ωραία, κάποιες κωμικές "πινελιές" προσωπικά μου άρεσαν, ανέβηκε δραματικά το επίπεδο της μάχης - με μπόλικα εφέ - ενδιαφέροντες villains. Γενικά στο supernatural/action είναι μια πολύ καλή δουλειά και πιο ειδικά στο vampire είδος, που άνετα θα του έβαζα ένα 8/10.
Υ.Γ. Μακάρι να σοβαρευτούν και να αρχίσουν να παράγουν 2-3 επεισόδια τον χρόνο να βγάλουμε γούστα !
Posted 13 March 2011 - 08:48
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 13 March 2011 - 09:13

Posted 14 March 2011 - 18:50

Posted 15 March 2011 - 22:44
Ξεκιναω τα Ova σιγα σιγα.
Posted 15 March 2011 - 22:49
Μη κρινεις ποτε ενα βιβλιο απο το εξοφυλο του,εγω εχω δει τη σειρα και ηταν καλη τωρα βλεπω και τα Ova και περιμενω για την 8ηEγω ειχα δει τα ovas και μου αρεσαν πολυ!Ετσι λεω να δοκιμασω και την παλια σειρα.Ξεκιναω βλεποντας το op............:puke:SHOOBY DOOBY DOO????YOU F***** KIDDING ME????Οποτε δεν την ειδα και ουτε προκειται......... ποτεεεεεεεε

Posted 15 March 2011 - 23:35
Eγω ειχα δει τα ovas και μου αρεσαν πολυ!Ετσι λεω να δοκιμασω και την παλια σειρα.Ξεκιναω βλεποντας το op............:puke:SHOOBY DOOBY DOO????YOU F***** KIDDING ME????Οποτε δεν την ειδα και ουτε προκειται......... ποτεεεεεεεε
εγω απο την παλια;= σειρα ειχα ξεκινησει και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. την ξαναειδα μαλιστα μερικα χρονια αργοτερα.
Το τελευταιο επεισοδιο πανω απο 5 φορες.
Σαν το τελικο bad guy μεχρι στιγμης στο OVA δεν εχει εμφανιστει ισαξιος, αλλα το περιμενουμε. Παρολα αυτα συνολικα προτιμω το OVA γιατι ειναι πιο...18+
Εν κατακλειδι, σου προτεινω ανεπιφυλακτα και τα δυο. Δε θα το μετανιωσεις
Posted 16 March 2011 - 00:10
Ειναι τα ιδια? Εχει καμμια διαφορα με το οριτζιναλ? ΝΑ το δω?
Παντως ημουν τρελη φαν του hellsing

ααααα εβγαλε αστερακια