Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#496 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 February 2011 - 14:08

^ Όχι. Στάχτη και μπούρμπερη γίνονται στο manga άπαξ και βγουν στον ήλιο.

Μη παίρνετε υπ'όψην σας τη σειρά.

Posted Image

#497 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 03 February 2011 - 14:28

^ Όχι. Στάχτη και μπούρμπερη γίνονται στο manga άπαξ και βγουν στον ήλιο.

Μη παίρνετε υπ'όψην σας τη σειρά.

Ναι αλλα ακομα και στα OVAs ετσι ειναι... Ειχα την εντυπωση οτι ειδικα σε αυτα ακολουθουν πιστα το manga.

Παντως δεν μπορω να το καταλαβω το λογο να το κανουν αυτο. Σε μερικα σημεια ειναι τραγικο! Ειναι λες και επιδιωκουν να τους βγαζουν εξω τη μερα. Ειδικα στο 4 ηταν η τυπισα με ομπρελιτσα αραχτη μεσα στο καταμεσημερο και απολαμβανε τον ηλιο!!!
:terror2:

#498 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 February 2011 - 14:42

Στα OVA, βλέπουμε μόνο τον Alucard να το κάνει αυτό. Και αυτός είναι τρομερή εξαίρεση στον κανόνα.

Για τη Rip... ακριβώς είχε ομπρέλλα. :P Για να γίνει η ζημιά, ο ήλιος πρέπει να κοιτάει κατάφατσα.

Posted Image

#499 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 03 February 2011 - 14:49

Για τη Rip... ακριβώς είχε ομπρέλλα. :P Για να γίνει η ζημιά, ο ήλιος πρέπει να κοιτάει κατάφατσα.

ΑΑΑΑΑ.....
Παντως και παλι χαζο μου φαινεται. Δηλαδη η ομπρελιτσα μονο την προστατευει? :laugh:
Τεσπα και γω τωρα τι ψαχνω...

Για το 8 ξερει τελικα κανεις ποτε βγαινει? Γιατι ποιο πισω διαβασα οτι τωρα το περιμενουμε...

#500 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 04 February 2011 - 20:29

ναι 18 απριλιου, τουλαχιστον ετσι γραφει στο wikipedia

#501 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 06 February 2011 - 10:22

αντε επιτελους να δουμε....!! Το τραιλερ βεβαια ειχε ως release date το 2010 αλλα τελικα βγαινει τον Απριλη....

#502 The Rock

The Rock

Otaku In The Making ....

• Members
  • 53 posts

Posted 13 March 2011 - 02:49

Η σειρά ήταν αρκετά συμπαθητική μου άρεσαν οι χαρακτήρες, το animation, γενικά το όλο concept της σειράς. Αν την βαθμολογούσα θα της έβαζα γύρω στο 6-6,5/10, είχε θεωρώ αρκετά κενά, δεν είχε ενιαία πλοκή περισσότερο αυτοτελή επεισόδια.

Το OVA από την άλλη απλά καταπληκτικό, ακόμα πιο βελτιωμένο το animation, καλύτερη προβολή όλων των χαρακτήρων, σωστή επιλογή να ακολουθούν την πλοκή του manga γιατί απλά βγήκε πάρα πολύ ωραία, κάποιες κωμικές "πινελιές" προσωπικά μου άρεσαν, ανέβηκε δραματικά το επίπεδο της μάχης - με μπόλικα εφέ - ενδιαφέροντες villains. Γενικά στο supernatural/action είναι μια πολύ καλή δουλειά και πιο ειδικά στο vampire είδος, που άνετα θα του έβαζα ένα 8/10.

Υ.Γ. Μακάρι να σοβαρευτούν και να αρχίσουν να παράγουν 2-3 επεισόδια τον χρόνο να βγάλουμε γούστα !

#503 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 13 March 2011 - 08:48

με αυτα που γινονται δεν θα βγει ποτε

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#504 fragiskos1

fragiskos1

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 13 March 2011 - 09:13

επρεπε τελειωσω την σειρα (χωρις τα OVA) για να ερθει μετα ο ξαδελφος μου να μου πει οτι το Alucard ειναι αναγραμματισμος του Dracula.. :nod:

#505 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 14 March 2011 - 18:50

Eγω ειχα δει τα ovas και μου αρεσαν πολυ!Ετσι λεω να δοκιμασω και την παλια σειρα.Ξεκιναω βλεποντας το op............:puke:SHOOBY DOOBY DOO????YOU F***** KIDDING ME????Οποτε δεν την ειδα και ουτε προκειται......... ποτεεεεεεεε:ballumad:

sc5bab.jpg

#506 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 15 March 2011 - 22:44

Ειδα τα επεισοδια της tv και μπορω να πω οτι εβαλα 9/10 το ανιμε τα σπαει.
Ξεκιναω τα Ova σιγα σιγα.

ezgif.com-resize.gif

#507 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 15 March 2011 - 22:49

Eγω ειχα δει τα ovas και μου αρεσαν πολυ!Ετσι λεω να δοκιμασω και την παλια σειρα.Ξεκιναω βλεποντας το op............:puke:SHOOBY DOOBY DOO????YOU F***** KIDDING ME????Οποτε δεν την ειδα και ουτε προκειται......... ποτεεεεεεεε:ballumad:

Μη κρινεις ποτε ενα βιβλιο απο το εξοφυλο του,εγω εχω δει τη σειρα και ηταν καλη τωρα βλεπω και τα Ova και περιμενω για την 8η:kill4u:
Posted Image

#508 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 March 2011 - 23:31

To Hellsing είναι από τα αγαπημένα μου anime, τα OVA είναι φοβερά και το manga απλώς τα σπάει! Είναι must see, μην το αφήνεις!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#509 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 15 March 2011 - 23:35

εγω απο την παλια;= σειρα ειχα ξεκινησει και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. την ξαναειδα μαλιστα μερικα χρονια αργοτερα.

Το τελευταιο επεισοδιο πανω απο 5 φορες.

Σαν το τελικο bad guy μεχρι στιγμης στο OVA δεν εχει εμφανιστει ισαξιος, αλλα το περιμενουμε. Παρολα αυτα συνολικα προτιμω το OVA γιατι ειναι πιο...18+

Εν κατακλειδι, σου προτεινω ανεπιφυλακτα και τα δυο. Δε θα το μετανιωσεις

stasou%2520mygdala.jpg

#510 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 posts

Posted 16 March 2011 - 00:10

Ρε παιδια εχω μπερδευτει.. Εχω διαβασει και εχω δει το ανιμε ΑΛΛΑ εδω βλεπω οτι λετε για κατι ova και το wikipedia αναφερει καποια τα οποια, βγαινουν μια στο τοσο. Για παραδειγμα ενα το 2006, το αλλο το 2007 και μερικα το 2011.
Ειναι τα ιδια? Εχει καμμια διαφορα με το οριτζιναλ? ΝΑ το δω?
Παντως ημουν τρελη φαν του hellsing :kill4u: **** τα ανιμε!! sorry gia to bad language :hehehe:

ααααα εβγαλε αστερακια :hmmm:
otan oi aetoi petoun psila, i koutsoulia ponaei.