Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#421 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 30 December 2009 - 17:56

Εμενα προσωπικα μ αρεσε, δλδ μεσα σε 40 κατι λεπτα τι να προλαβαιναν να κανουν...?

Posted Image

#422 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 31 December 2009 - 01:59

θα το ελεγα καλυτερα hellsing ultimate ova 6.5 παρα 7.
βεβαια τωρα εξηγειται γιατι βγηκε τοσο γρηγορα σε σχεση με το προηγουμενο.
ας ελπισουμε οτι θα αρχισει να "γκαζωνει" η ιστορια απο το επομενο.

#423 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 31 December 2009 - 03:24

Τόση σάλτσα ούτε στα μακαρόνια δε βάζω. Δεν είχε και καθόλου παπα-Αλέξη, οπότε...

#424 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 January 2010 - 17:21

God, I don't believe this... I'm in Bulgaria and yet, I'm the only one in the community who has noticed!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=GfEqnc7MMFQ[/media]

OVA VIII PREVIEW!!!

Posted Image

#425 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 01 January 2010 - 17:44

God, I don't believe this... I'm in Bulgaria and yet, I'm the only one in the community who has noticed!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=GfEqnc7MMFQ[/media]

OVA VIII PREVIEW!!!

Ανυσηχώ με την ταχυτητά τους.Μου φαίνεται πως βιάζονται να το τελειώσουν.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#426 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 January 2010 - 19:06

Actually, it's the opposite. They are dragging the hell out of it... to the point of ridiculity... (see OVA VII)

Posted Image

#427 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 posts

Posted 07 January 2010 - 01:25

Εμένα γιατί μου φάνηκε το πιο επικό OVA απ' όλα??? :oo:

Ίσως γιατί δεν έχω διαβάσει το manga.

Τα έσπασε το OVA δεν ακούω τίποτα :stubborn:
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#428 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 January 2010 - 12:12

και εγω μια χαρα το βρηκα, τωρα θα παω να διαβασω το αντιστοιχο volume ( πρεπει να το εχω, ελπιζω ... :P ). Για να δουμε αν θα μου επηρεασει τοσο πολυ την αποψη μου για το συγκεκριμενο ova.

#429 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 29 April 2010 - 21:29

Πιστεύω θα κάτσω να δω τα OVA όταν τα τελειώσουν όλα με το καλό. Μην τα δω και ξεχνάω τι είχα δει πριν από 6 μήνες πχ. Όσον αφορά την παλιότερη σειρά προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ (όχι δεν έχω διαβάσει το manga κι ούτε πρόκειται μάλλον καθώς δεν είμαι manga fan τόσο) για το γενικό κλίμα της σειράς και τον Alucard φυσικά. Η σειρά μου προσέφερε αυτό που ζητάω πολλές φορές σε anime. Δράση, αίμα, κάτι υπερφυσικό (στην προκειμένη περίπτωση βρυκόλακες) και τουλάχιστον έναν cool χαρακτήρα. Ο καθείς έχει και τα anime που του ταιριάζουν προφανώς!:thatsit:
Posted Image

Posted Image

#430 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 29 April 2010 - 21:42

Βασικά η παλιά hellsing σειρά,ναι δεν είναι κάτι το τρομερό πόσο μάλλον αριστούργημα, ούτε ιδιαίτερο σενάριο έχει για να κάνει εντύπωση και γενικά λογικό είναι να θαφτεί και από κόσμο. Όντως ίσως είναι και υπερεκτιμημένη.

Είναι όμως πολλές φορές ακριβώς ότι ζητάει ένας καλτ φαν. Και γω όταν την είδα τότε που δεν είχα δει πολλά anime ήταν αυτό που ζήταγα. Σκοτεινή ατμόσφαιρα, κοολ χαρακτήρες, αίμα, δράση και γενικώς brainless funwatch. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Αν το ξανάβλεπα τώρα, πιθανώς να μου φαινόταν μούφα. Είναι πότε το βλέπεις και τι ψάχνεις όταν το βλέπεις.... Αυτά.

PS : Τα ovas και γω ίσως τα δω μελλοντικά όλα μαζί. Με κουράζει να περιμένω τόσο καιρό για το κάθε επ.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#431 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 30 April 2010 - 01:03

Βασικά η παλιά hellsing σειρά,ναι δεν είναι κάτι το τρομερό πόσο μάλλον αριστούργημα, ούτε ιδιαίτερο σενάριο έχει για να κάνει εντύπωση και γενικά λογικό είναι να θαφτεί και από κόσμο. Όντως ίσως είναι και υπερεκτιμημένη.

Είναι όμως πολλές φορές ακριβώς ότι ζητάει ένας καλτ φαν. Και γω όταν την είδα τότε που δεν είχα δει πολλά anime ήταν αυτό που ζήταγα. Σκοτεινή ατμόσφαιρα, κοολ χαρακτήρες, αίμα, δράση και γενικώς brainless funwatch. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Αν το ξανάβλεπα τώρα, πιθανώς να μου φαινόταν μούφα. Είναι πότε το βλέπεις και τι ψάχνεις όταν το βλέπεις.... Αυτά.

PS : Τα ovas και γω ίσως τα δω μελλοντικά όλα μαζί. Με κουράζει να περιμένω τόσο καιρό για το κάθε επ.

Υπερεκτιμημένη δεν νομίζω να είναι. Δημοφιλής ίσως να συμφωνήσω, γιατί την έχει δει κι η "κουτσή" Μαρία (no offence στις Μαρίες έτσι; ). Κατά τ' άλλα για μία ακόμη φορά συμφωνούμε...... Μόνο που εγώ που το έχω δει 3 φορές δεν μου κακοφαίνεται γιατί το βλέπω γι' αυτό που είναι και δεν το συγκρίνω με σειρές και ταινίες άλλου είδους. Επίσης για κάποιον που δεν θέλει αίματα, δράση και βρυκόλακες τι πάει κι ασχολείται με τέτοιες σειρές και τις θάβει τζάμπα; Με την ίδια λογική, εγώ που δεν βλέπω slice of life και πολλά shounen να αρχίζω να τα θάβω.....:kakaka:
Posted Image

Posted Image

#432 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 02 May 2010 - 17:39

Η παλιά σειρά είχε ατμόσφαιρα θρίλλερ 80'ς. Παροτι δεν ηταν ιδιαίτερα γρήγορη στη δράση ή αιματηρή την βρήκα ικανοποιητική. Τα OVA απο την αλλη απευθύνονται στο κοινό που λατρεύει τη δράση και το (πολύ) αίμα. Προσωπικά πιστεύω οτι το καθένα έχει τη χάρη του και ικανοποιεί ενα συγκεκριμένο κοινό.
Αποψη, τα OVA είναι αρτιότερα απο το παλιό...
Posted Image

#433 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 May 2010 - 17:52

Προσφατα ειδα το 7 και μου φανηκε μια χαρα.

Ελπιζω να μη μας γκαστρωσουν για το 8.

qzMHWHd.png

#434 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 02 May 2010 - 21:42

παιδια το Οβα 7 ειναι το τευχος 7 του μανγκα...τωρα οσον αφορα το Οβα 8 μαλλον θα κυκησει λιγο αργα γιατι εχει ΠΟΛΥ ψωμι το μανγκα στο 8......

ΥΓ: σε αυτους που δεν τους αρεσε το 7----> παιδια το ανιμε πηγαινε παραλληλα με το μανγκα σε βαθμο τελειοτητας....ο μανγκακα ειπε να βαλει λιγο ρομαντζο μεσα....μην ξενερωνετε επειδη δεν ειχε τοσο λουτρο αιματος οσο τα προηγουμενα...σας διαβεβαιωνω οτι το επεισοδιο 8 θα σας ανταμειψει και με το παραπανω (νομιζω):gotit:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#435 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 21 May 2010 - 16:30

Ποιο fan-sub group να προτιμήσω για το Hellsing ultimate ?

Posted Image