Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#286 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 05 September 2008 - 03:02

Στο manga αν θυμάμαι καλά είμαστε στο 82 chapter και συνεχίζεται.Όχι κάθε OVA έχει μπόλικα chapters οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς :P

82 κ συνεχίζεται?!:oo: Και 10 chapter σε κάθε OVA να έβαζαν, που λογικά θα βάζουν 2-3 σωστά:hmmm:, πάλι σε 2-3 χρόνια δεν θα είχε τελειώσει:frozen:... Θα τελειώσω τις σπουδές κ ακόμα θα βγάζουν επισόδεια:terror2:... Πως αντέχετε να περιμένετε τόσο πολύ?!:uhh:

#287 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 September 2008 - 03:21

Απ οτι ακουσα η σειρα τελειώνει σε 2 chapter οπότε μην ανησυχείς..το τραγικό θα ήταν αμα είχε πολύ ακομα γιατί με τον ρυθμο που βγαίνουν τα chapter στο hellsing η σειρά θα τελείωνε όταν θα προτοέπαιρνες σύνταξη.

#288 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 05 September 2008 - 04:32

Απ οτι ακουσα η σειρα τελειώνει σε 2 chapter οπότε μην ανησυχείς..το τραγικό θα ήταν αμα είχε πολύ ακομα γιατί με τον ρυθμο που βγαίνουν τα chapter στο hellsing η σειρά θα τελείωνε όταν θα προτοέπαιρνες σύνταξη.

Με την εικόνα να είμαι παππούς κ να βλέπω anime λιώνω:hahaha: Τέσπα, η αναμονή είναι μεγάλη κ υπάρχει κ το manga, κ ένα παραπάνω που τελειώνει όπως λέτε γιατί δεν θα περιμένω πολύ... Που θα το βρώ?

#289 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 September 2008 - 18:18

αν λες για το manga καλυτερα θα ηταν αμα ειχες ρωτησει http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-manga/620-hellsing.html

Μπορεις να το κατεβασεις απο το Mangatraders

#290 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 September 2008 - 18:47

Ένα volume (τόμος) έχει μέσα πολλά chapters (κεφάλαια). Σύνολο οι τόμοι του manga είναι δέκα.

Ένα επεισόδιο OVA είχε ξεκινήσει με την προοπτική να καλύπτει έναν τόμο, όμως στην πορεία μπλέξαν λίγο τα μπούτια τους. Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε εδώ.

Τώρα για το πως αντέχουμε και περιμένουμε είναι άλλη ιστορία...

E5VV38U.jpg

#291 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 September 2008 - 21:33

To manga έχει πέσει από τους mangatraders. Entελώς πληροφοριακά, το μόνο μέρος να το κατεβάσεις είναι αυτό

I am the bubble gum that sticks in your hair! — www.vimanga.ru

To manga βρίσκεται στο chapter 94 και στο 95 τελειώνει.

Edited by Teachan, 05 September 2008 - 21:52.

Posted Image

#292 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 06 September 2008 - 00:57

αν λες για το manga καλυτερα θα ηταν αμα ειχες ρωτησει http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-manga/620-hellsing.html

Sorry I guess:emptyonexg1:

Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε εδώ.

Thanks, I get the picture now:riiight:

To manga έχει πέσει από τους mangatraders. Entελώς πληροφοριακά, το μόνο μέρος να το κατεβάσεις είναι αυτό

I am the bubble gum that sticks in your hair! — www.vimanga.ru

To manga βρίσκεται στο chapter 94 και στο 95 τελειώνει.

Ευχαριστώ κ πάλι:riiight:

#293 hellfire

hellfire

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 15 September 2008 - 21:11

καθώς ήταν το 1ο anime μου μου άρεσε αρκετά! Το στυλ του arcard π δεν νιώθει με τίποτα και που ξέρεις από την αρχή οτι τους εχεί όλους είχε φάση!
Posted Image
Sick liaisons raised this monumental mark
The sun sets forever over Blackwater park

#294 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 October 2008 - 13:55

Αν δεν έχει καθυστέρηση το Hellsing, Hellsing ΔΕΝ είναι, πάει και τελείωσε!:uhh:

Και ναι, μπράβο το πιάσατε! Στο YKO, το περιοδικό που βγαίνει το manga, εκτός από το ελεεινό τέλος, ήρθε και μια κακή είδηση. Το OVA V ακυρώνεται μέχρι το Νοέμβρη...

Και η Madhouse έβγαλε το βίντεο που το ανακοινώνει...

Youtube Video

Άιντε πάλι τα ίδιαααα...:deadga6:

Posted Image

#295 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 October 2008 - 14:39

Σιγά που θα το έβγαζαν στην ώρα τους :hahaha:. Ο Νοέμβρης πάντως μου φαίνεται πολύ κοντινή ημερομηνία. Κρίνοντας από τα προηγούμενα επεισόδια, μην εκπλαγείτε αν δούμε κι άλλη αναβολή μέχρι τις αρχές του 2009,

E5VV38U.jpg

#296 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 October 2008 - 15:26

οπως λεει και ο ιδιοκτητης μιας ταβερνας που μαζευονται οι φυσικοι εδω κατω, χαλαρραααα !

κλασσικα πραγματα εγω το εχω συνηθησει και οποτε με ρωτανε απανταω τα ova's του hellsing περνουν απο 6-12 μηνες να βγουν ;)

#297 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 posts

Posted 06 October 2008 - 19:09

εμενα μου αρεσε το ανιμε το μανγκα δεν το εχω διαβαση αλλα λενε οτη ινε καλητερω απο το ανιμε (γενικα δεν διαβαζω μανγα προτημω το ανιμε) ...

και οσο για τα OVA τα σπανε κοριφεω animation σχεδιο ιχος τα παντα ... σην το οτη εχη τεραστια διαφορα στο σχεδιο ova απο το anime ....

περιμενω να δω και τα ηποληπα ova's

#298 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 06 October 2008 - 22:59

Το ανιμε με ανεση λεω οτι δεν μου αρεσε καθολου. Εστιαζε παρα μονο στον Arucard και ηταν ακρως επαναλβανομενο.:despair:
Posted Image
Posted Image

#299 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 10 October 2008 - 19:18

Πήγαινε στο OVA, τότε.

Τελικά δεν είναι τόσο άσχημα όσο νόμιζα. Η ημερομηνία μεταφέρθηκε στις 21/11.

Animation / Hellsing V [Regular Edition]

Μην αλλάξει ξανά... Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν το καθυστερήσουν κι άλλο θα πάει στη νέα χρονιά! ΜΗ!:oo:

Posted Image

#300 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 October 2008 - 19:32

Πήγαινε στο OVA, τότε.

Τελικά δεν είναι τόσο άσχημα όσο νόμιζα. Η ημερομηνία μεταφέρθηκε στις 21/11.

Animation / Hellsing V [Regular Edition]

Μην αλλάξει ξανά... Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν το καθυστερήσουν κι άλλο θα πάει στη νέα χρονιά! ΜΗ!:oo:

Πωω πόσο καιρό έχω να δω Ηellsing:tensai:{το Βerserk πλησιάζει απειλητικά σε αναμονή}

Αν όντως βγει τότε δεν θέλει πολύ,κοντά είναι,αλλά μου φαίνετε θα πρέπει να τα ξαναπιάσω να τα δω από την αρχή,έχω χάσει κάθε έπαφη με την σειρά πια:knock-knock::cry5::nosey::stubborn::puke: