Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hellsing
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 00:51

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 08:12
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 09:36
Έχουμε update στη σειρά που λέγεται Hellsing Ultimate. (Ιιιιιιιι, θα βρέξει!!!)
Το OVA V έχει ανακοινωθεί για τις 24/10 και υπάρχει και trailer (κάκιστης ποιότητας, όμως).
[youtube]http://jp.youtube.com/watch?v=UWkX2qDxPSw&fmt=6[/youtube]
Η διάρκεια του επεισοδείου αναμένεται να είναι 42 λεπτά, το οποίο με χαροποιεί ιδιέταιρα, αφού πιστεύω πως θα δω επιτέλους το αγαπημένο μου saga animated. Yosh!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το Wild Geese x Madhouse που λέει στην αρχή. Φαίνεται ότι τελικά η Madhouse ανέλαβε το Hellsing Ultimate νωρίτερα, αλλά οι Wild Geese είχαν ήδη ξεκινήσει το 5ο, οπότε πήραν κι αυτοί credits.
Είμαι πάρα-πάρα πολύ ικανοποιημένη που το character design και η ατμόσφαιρα δε φαίνεται να άλλαξε με την Madhouse.
Ας ελπίσουμε πως δε θα μεταφερθεί η ημερομηνία ξανά...

σε λίγο θα τελειώσω το anime , ποιό OVA είναι η συνέχεια ;
Δες το από την αρχή το OVA. Έχει πράγματα που δεν υπάρχουν στη σειρά και έχει εντελώς διαφορετική πλοκή. Βασικά, εάν πάρεις τη σειρά ως τα πρώτα συμβάντα από ότι γίνεται στο OVA θα χαθείς.
Πίστεψέ με, η σειρά πάει για PWNED μπροστά στο OVA.
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 09:38
edit: για το ποστ του/της Teachan: τόσο μετά? πως θα αντέξω να περιμένω τόσο καιρό?
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 09:49
edit: για το ποστ του/της Teachan: τόσο μετά? πως θα αντέξω να περιμένω τόσο καιρό?
Όπως περιμένει και όλος ο κόσμος... Γενικά, η ιστορία με τα releases του OVA έχει παρατραβήξει. Κάτι μου λέει πως γι'αυτό η Satelight έδωσε τα ηνία στη Madhouse, μπας και βγαίνει πιο γρήγορα. Κανονικά, τα OVA βγαίνουν ανά τρίμηνο (νομίζω). Εδώ κατάντησε να βγαίνει ένα κάθε χρόνο. Όχι πως δεν αξίζει η αναμονή, αλλά τόση κούραση...

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 23:31
Περιμένοντας την 24η λοιπόν

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 19:30

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 21:17
Εγω προσωπικα το παω παραλληλα με τα OVA..Οταν βγει το επεισοδιο τοτε θα συνεχισω και το μανγκα!
Ας το τελειωσουν οποτε γουσταρουν!!Αρκει να ειναι καλο!!

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 19:46

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 00:03
Παιδιά μερικές ερωτήσεις, προχθές μπήκα στο anime γενικά που είχε topic με τα αγαπημένα anime κ οι περισσότεροι είχαν κ αυτό μέσα
έτσι απο περιέργεια πήγα youtube κ είδα τα πρώτα 6 επισόδεια κ μου άρεσε πολύ
. Θέλω να μάθω πόσα επισόδεια έχουν βγεί, απο πού μπορώ να τα κατεβάσω σε καλύτερη ποιότητα( προτιμώ να είναι στα jap με αγγλικούς υπότιτλους) κ τι είναι OVA:hmmm:
Τα OVA φαντασου τα σαν μεγαλα επεισοδια..!
Αυτο που βλεπεις τωρα ειναι συνολικα 13 επεισοδια και δεν πολυακολουθουν το μανγκα..
Αντιθετα τα OVA ειναι πολυ καλυτερα σε σχεδια,πλοκη,δραση,blood and gore!!

Μια πηγη απ'οπου μπορεις να τα κατεβασεις οπως θες ειναι το animeEDEN: Got Anime?

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 01:14
Τα OVA φαντασου τα σαν μεγαλα επεισοδια..!
Αυτο που βλεπεις τωρα ειναι συνολικα 13 επεισοδια και δεν πολυακολουθουν το μανγκα..
Αντιθετα τα OVA ειναι πολυ καλυτερα σε σχεδια,πλοκη,δραση,blood and gore!!
Μια πηγη απ'οπου μπορεις να τα κατεβασεις οπως θες ειναι το animeEDEN: Got Anime?
Ωραία, ευχαριστώ.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 01:31
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 02:29
Παιδιά εγώ είχα δεί κάτι επισόδεια όπου είνια ο Alucard και σώζει την κοπελιά πό κάτι zombies και μετά σκοτώνει έναν κακό σεμια εκκλησία!Επίσης θυμάμια και ένα επισόδειο όπου είναι ένα αντρόγυνο βρυκολάλων που πηγαίνουν σε τυχαία σπίτια και σκοτώνουν ανθρώπους!Αυτό είναι το ova ή η σειρά?Το είχα δει με αγγλικό dub μια φορά σε ένα streaming site!
Η σειρα ειναι.
Ξεκινα τα ovas btw:wooi2:Δεν χρειαζεται να εχεις δει την σειρα

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 00:09

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 01:48