Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#271 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 00:51

Παιδια εμενα μου αρεσαν και τα κανονικα παρα πολυ βεβαια τωρα αρχισα τα OVA και μου φενετε οτι το σχεδιο ειναι μακραν καλυτερο οπως και οι λεπτομερειες που δινει :thatsit:

#272 Yagami L-ght

Yagami L-ght

The God of the New World

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 08:12

σε λίγο θα τελειώσω το anime , ποιό OVA είναι η συνέχεια ;

#273 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 09:36

Λοιπόοοον...!

Έχουμε update στη σειρά που λέγεται Hellsing Ultimate. (Ιιιιιιιι, θα βρέξει!!!)

Το OVA V έχει ανακοινωθεί για τις 24/10 και υπάρχει και trailer (κάκιστης ποιότητας, όμως).

[youtube]http://jp.youtube.com/watch?v=UWkX2qDxPSw&fmt=6[/youtube]

Η διάρκεια του επεισοδείου αναμένεται να είναι 42 λεπτά, το οποίο με χαροποιεί ιδιέταιρα, αφού πιστεύω πως θα δω επιτέλους το αγαπημένο μου saga animated. Yosh!:riiight:

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το Wild Geese x Madhouse που λέει στην αρχή. Φαίνεται ότι τελικά η Madhouse ανέλαβε το Hellsing Ultimate νωρίτερα, αλλά οι Wild Geese είχαν ήδη ξεκινήσει το 5ο, οπότε πήραν κι αυτοί credits.

Είμαι πάρα-πάρα πολύ ικανοποιημένη που το character design και η ατμόσφαιρα δε φαίνεται να άλλαξε με την Madhouse.

Ας ελπίσουμε πως δε θα μεταφερθεί η ημερομηνία ξανά...:knock-knock:

σε λίγο θα τελειώσω το anime , ποιό OVA είναι η συνέχεια ;

Δες το από την αρχή το OVA. Έχει πράγματα που δεν υπάρχουν στη σειρά και έχει εντελώς διαφορετική πλοκή. Βασικά, εάν πάρεις τη σειρά ως τα πρώτα συμβάντα από ότι γίνεται στο OVA θα χαθείς.

Πίστεψέ με, η σειρά πάει για PWNED μπροστά στο OVA.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#274 blackpete

blackpete

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 09:38

για τον r0r0n0a z0r0: καλύτερα δες τα από την αρχή επειδή παρουσιάζει τα γεγονότα διαφορετικά. πολύ διαφορετικά... ντάξει ίσως όχι κ τόσο αλλά διαφορετικά.

edit: για το ποστ του/της Teachan: τόσο μετά? πως θα αντέξω να περιμένω τόσο καιρό?

#275 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 09:49

edit: για το ποστ του/της Teachan: τόσο μετά? πως θα αντέξω να περιμένω τόσο καιρό?

Όπως περιμένει και όλος ο κόσμος... Γενικά, η ιστορία με τα releases του OVA έχει παρατραβήξει. Κάτι μου λέει πως γι'αυτό η Satelight έδωσε τα ηνία στη Madhouse, μπας και βγαίνει πιο γρήγορα. Κανονικά, τα OVA βγαίνουν ανά τρίμηνο (νομίζω). Εδώ κατάντησε να βγαίνει ένα κάθε χρόνο. Όχι πως δεν αξίζει η αναμονή, αλλά τόση κούραση...:uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#276 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 23:31

Ανά εξάμηνο ήταν το αρχικό χρονοδιάγραμμα, άσχετα αν κάθε φορά πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή της ημερομηνίας, φτάνοντας και τους 10 μήνες διαφορά. Αν βγει όντως στις 24/10, θα είναι η πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσει η OVA στην ώρα της.

Περιμένοντας την 24η λοιπόν :nod:

E5VV38U.jpg

#277 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 19:30

:frozen::frozen:Εμεινα κοκκαλο πραγματικα!!Δεν περιμενα να ειναι τοσο γρηγορο το release του επομενου OVA απ οτι θυμαμαι το προηγουμενο ειχε βγει 28 φεβρουαριου και περιμενα το επομενο να βγει σε κανα χρονο.Ειμαι υπερβολικα χαρουμενος τωρα δεν μπορω να περιμενω.Κατι ακυρο τα Ova συμφωνα με το μανγκα δεν πανε και αν ναι ποσα chapters περιπου ειναι ενα Ova?Επειδη ακουσα απο κατι φιλους οτι το μανγα του Hellsing τελειωνει οπου να ναι να δω ποσα περιπου Ova θα βγαλουν ακομα μεχρι το τελος της ιστοριας.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#278 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 21:17

Διαβασε τα 3 πρωτα volumes αφοβα!!

Εγω προσωπικα το παω παραλληλα με τα OVA..Οταν βγει το επεισοδιο τοτε θα συνεχισω και το μανγκα!

Ας το τελειωσουν οποτε γουσταρουν!!Αρκει να ειναι καλο!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#279 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 19:46

Παιδιά μερικές ερωτήσεις, προχθές μπήκα στο anime γενικά που είχε topic με τα αγαπημένα anime κ οι περισσότεροι είχαν κ αυτό μέσα:orly: έτσι απο περιέργεια πήγα youtube κ είδα τα πρώτα 6 επισόδεια κ μου άρεσε πολύ:riiight:. Θέλω να μάθω πόσα επισόδεια έχουν βγεί, απο πού μπορώ να τα κατεβάσω σε καλύτερη ποιότητα( προτιμώ να είναι στα jap με αγγλικούς υπότιτλους) κ τι είναι OVA:hmmm:

#280 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 00:03

Παιδιά μερικές ερωτήσεις, προχθές μπήκα στο anime γενικά που είχε topic με τα αγαπημένα anime κ οι περισσότεροι είχαν κ αυτό μέσα:orly: έτσι απο περιέργεια πήγα youtube κ είδα τα πρώτα 6 επισόδεια κ μου άρεσε πολύ:riiight:. Θέλω να μάθω πόσα επισόδεια έχουν βγεί, απο πού μπορώ να τα κατεβάσω σε καλύτερη ποιότητα( προτιμώ να είναι στα jap με αγγλικούς υπότιτλους) κ τι είναι OVA:hmmm:

Τα OVA φαντασου τα σαν μεγαλα επεισοδια..!
Αυτο που βλεπεις τωρα ειναι συνολικα 13 επεισοδια και δεν πολυακολουθουν το μανγκα..
Αντιθετα τα OVA ειναι πολυ καλυτερα σε σχεδια,πλοκη,δραση,blood and gore!! :congrats:

Μια πηγη απ'οπου μπορεις να τα κατεβασεις οπως θες ειναι το animeEDEN: Got Anime?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#281 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 01:14

Τα OVA φαντασου τα σαν μεγαλα επεισοδια..!
Αυτο που βλεπεις τωρα ειναι συνολικα 13 επεισοδια και δεν πολυακολουθουν το μανγκα..
Αντιθετα τα OVA ειναι πολυ καλυτερα σε σχεδια,πλοκη,δραση,blood and gore!! :congrats:

Μια πηγη απ'οπου μπορεις να τα κατεβασεις οπως θες ειναι το animeEDEN: Got Anime?

Ωραία, ευχαριστώ.

#282 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 01:31

Παιδιά εγώ είχα δεί κάτι επισόδεια όπου είνια ο Alucard και σώζει την κοπελιά πό κάτι zombies και μετά σκοτώνει έναν κακό σεμια εκκλησία!Επίσης θυμάμια και ένα επισόδειο όπου είναι ένα αντρόγυνο βρυκολάλων που πηγαίνουν σε τυχαία σπίτια και σκοτώνουν ανθρώπους!Αυτό είναι το ova ή η σειρά?Το είχα δει με αγγλικό dub μια φορά σε ένα streaming site!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#283 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 02:29

Παιδιά εγώ είχα δεί κάτι επισόδεια όπου είνια ο Alucard και σώζει την κοπελιά πό κάτι zombies και μετά σκοτώνει έναν κακό σεμια εκκλησία!Επίσης θυμάμια και ένα επισόδειο όπου είναι ένα αντρόγυνο βρυκολάλων που πηγαίνουν σε τυχαία σπίτια και σκοτώνουν ανθρώπους!Αυτό είναι το ova ή η σειρά?Το είχα δει με αγγλικό dub μια φορά σε ένα streaming site!

Η σειρα ειναι.
Ξεκινα τα ovas btw:wooi2:Δεν χρειαζεται να εχεις δει την σειρα:drink:

#284 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 00:09

Τα κατέβασα, τα είδα όλα κ OMG:oo: τι φοβερή σειρά:riiight::riiight::riiight: Παρεπιπτώντος πόσα chapter έχει το manga:hmmm: γιατί αν στο anime ένα OVA είναι ένα chapter κ βγάζουν, όταν τηρούν το πρόγραμμα, ένα επισόδειο το εξάμηνο τότε σε πόσο καιρό θα τελειώσει:terror2:...

#285 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 01:48

Στο manga αν θυμάμαι καλά είμαστε στο 82 chapter και συνεχίζεται.Όχι κάθε OVA έχει μπόλικα chapters οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς :P
Δημοσιευμένη  εικόνα