Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#226 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 April 2008 - 12:58

Συμφωνω fotakou,αλλα οπως ειπες η σειρα αξιζε μονο για τα 3 πρωτα επεισοδια..μετα εγινε πολυ βαρετη και ψευτικη...

Η Integra αλλα κυριως η Seras ηταν 2 κενοι χαρακτηρες εκει,χωρις πρωσοπικοτητα...

Ο Incognito ηταν gtp και τερμα...

Επισης να πω και για εναν αλλον χαρακτηρα που με τσατισε..ο αρχηγος των στρατιωτων,ο φαλακρος με το μουστακι...σε ολα τα επεισοδια ηταν αδυναμος να πολεμησει τα βαμπιρ και ομως και μετα την 1η ηττα ολο ερχοταν "ασκωντας απο τα βαμπιρ να τον σκωτοσουν"...και καλα τον εκαναν,τετοιο αδειο χαρακτηρα(με λιγα λογια αν δεν μπορεις να τα βαλεις με βαμπιρ παει κ τελειωσε,φευγεις,δεν καθεσε να τις τρως οταν εισαι 50 χρονων και μπορεις να χαρεις την ζωη σου...οι στρατιωτες ειναι αλλο πραμα,καθως χρειαζεται κι ενας στρατος για πιο μικρες περιπτωσεις..και γενικα για να δειχνεις..)

Τελος,αλλος ενας gtp χαρακτηρας ηταν το βαμπιρ που πολεμησε στο τελος η Seras...αθλιος μεχρι τελους...

(γελαω και στο πως εστρεψαν την αγγλια εναντια στους hellsing και στο πως τελειωσε η σειρα)

Τα OVA αν εξαιρεσεις τον Αlucard,που πιστευω ηταν πιο ομορφος στην σειρα,ειναι καλυτερα σε ολους τους τομεις..

#227 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 03 April 2008 - 16:30

Έχω περιέργεια, εσείς που σας αρέσει πιο πολύ το OVA, έχετε διαβάσει όλοι το manga;

#228 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 April 2008 - 17:09

Εγω οχι γιατι δεν ειμαι manga fan,αν εξαιρεσουμε το Berserk δεν διαβαζω manga(αντε κ λιγο One Piece)...

Παντως στο OVA 4 ο/η Rip Van Winkle(γυναικα ηταν ε?επειδη ο Rip Van Winkle ηταν ενας χαρακτηρας ενος παραμυθιου αν θυμαμαι καλα που κοιμηθηκε 5000 χρονια κατι...μην με βρισετε δεν θυμαμαι κ βαριεμαι να παω στο wikipedia:)),πολυ αθλιος χαρακτηρας...σπαστικη φωνη,ασχημη και ολο το παιζε high και στο τελος μυξοκλαιγε...lawl:thumbdown:

#229 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 April 2008 - 18:26

η τυπισα φαση ειχε με ολα τα τραγουδια και αν εξαιρεσεις τον alucard πιστευω οτι ηταν αρκετα δυνατο vampire ( τουλαχιστον η τεχνικη της με τη σφαιρα ηταν ολα τα λεφτα) και αν σε πειραξε που μισοκλαιγε
Spoiler:

#230 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 posts

Posted 04 April 2008 - 08:37

Καλά η αλήθεια είναι ότι τα OVA έχουν χαλάσει τις φωνές των χαρακτήρων,αλλά μην καθίσουμε να σκάμε για τέτοια θέματα.Εμένα πάντως το 4ο επισόδειο των OVA δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση γιατί το σχέδιο μου φάνηκε,σε κάποια σημεία,παιδικό.Παραδείγματος χάρην εκεί που η(ή ο)Rip πήγε να σκοτώσει το πλήρωμα του πλοίου,αυτό το κομμάτι όπου φαίνεται το πρόσωπο μέσα στην σκιά με τα δόντια να έχουν μεγαλώσει μου φάνηκε γελοίο.Η σειρά είχε πολύ πιο ρεαλιστικά γραφικά,τουλάχιστον κατά την δικιά μου άποψη ^^Όσο για το αν η Ριπ ήταν η δεν ήταν δυνατό βαμπίρ,εγώ απο την δικιά μου πλευρά δεν περιμένω να δω κάποια ιδιαίτερα αξιόλογη μάχη εκτός από Αluc με Alex/Walter και δεν ξέρω αν πολεμήσει με τον commander(αυτό δεν ήταν το rank του?Σόρυ αν κάνω λάθος,έχω καιρό να ασχοληθώ με Hellsing:stubborn:)

#231 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 04 April 2008 - 14:13

Παντως απο το ολο universe εγω ειμαι με τον Anderson!(το χω ξαναπει,ειμαι και καθολικος!)

....AMEEEEENNN!!!

Posted Image

#232 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 10 April 2008 - 18:12

από τα αγαπημένα μου anime.
έχω λατρέψει τα ova και περιμένο το 5!!!!

λένε οτι ο Alucard στο final stage της μορφής του είναι σαν να φοράει κάτι σαν πανοπλία. Πάντως το 4ο ova ήταν φοβερό!!!

#233 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 10 April 2008 - 22:04

ελα μεγαλε να το περιμενουμε μαζι...
εγω ειπα ...δν θα ξυριστω μεχρι να βγει το 5ο...
το αποτελεσμα???
να με βλεπουν στον δρομο κ να σφηγκουν τα @@ τους...
το κουραζουνε πολλοι γαμωτο
Posted Image

#234 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 April 2008 - 16:47

Κι ομως για μενα το 4ο ηταν το χειροτερο...δλδ οχι πως δεν ελεγε,καλο ηταν,αλλα τα προηγουμενα μου χαν αρεσει πολυ περισσοτερο...

Με λιγα λογια,εκτος απο την ολη παρουσιαση του Third Battalion,που χρειαζοταν,δεν μας εδειξε και τπτ το αξιολογο(η μαχη με την Rip Van Winkle δεν ελεγε καθολου...και γενικα ηταν αθλια σαν εχθρος),το μονο που εξυπηρετησε ειναι το σχεδιο του major για

Spoiler:

κατα τ'αλλα πρωτιμω τα OVA I,II,III

...

#235 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 April 2008 - 16:55

Το OVA IV ήταν μια "γέφυρα". Και στο manga, αυτό το σημείο ήταν έτσι. Η προετοιμασία για το τί θα επακολουθήσει. Calm before the storm.

Γιατί αν δείξει στο OVA V αυτό που περιμένω, θα ψάχνουμε το σαγόνι στο πάτωμα από την ομορφιά!:wooi2:

#236 Japanimation

Japanimation

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 11 April 2008 - 17:33

Τα 13 επεισόδια του anime δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο,τα ΟVA κάπως καλύτερα αλλά για να το ευχαριστηθείς πρέπει να διαβάσεις τη σειρά manga κατά την γνώμη μου.

#237 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 13 April 2008 - 22:33

το αποτελεσμα???

no hurry, βγαίνουν κάθε σχεδόν 6 μήνες, πάρτο χαλαλλλρά...:borednn9:

#238 stean_202

stean_202

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 14 April 2008 - 08:50

το αποτελεσμα???

Βλέπω να σε περνάνε για παππά :P

#239 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 April 2008 - 16:55

Πρόσφατα την είδα τη σειρά των 13 επισοδείων, λογικά σε λίγες μέρες θα δώ και τα OVA. Για τη σειρά όμως έχω να πώ:

Η μετριότητα στο μεγαλείο της: έχει τις πιο σφιχτές και δυνατές στιγμές του, κυρίως στη μέση της σειράς, δηλαδή επισόδεια 5-6, αλλά πολλά πράγματα δεν αποδίδονται με το καλύτερο τρόπο,
Spoiler:

Προσθέστε μέσα σε όλα αυτά μερικές δήθεν βίαιες σκηνές, μέτρια μουσική, animation απλά συμπαθητικό, λίγη νοοτροπία απο shonen, και έχετε μια ακόμη περίπτωση του στυλ ''κρίμα, μπορούσε και καλύτερα''.

Ελπίζω τα OVA's να μου αλλάξουν γνώμη.
Posted Image

#240 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 April 2008 - 17:10

most likely you will, it has been re-vamped...... :hero: