Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#211 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 April 2008 - 00:27

9-10 αναλογα ποσα 'manga' ανα ova μπαινουν.

#212 Lolki

Lolki

Shinigami και δερνει

• Members
  • 40 posts

Posted 01 April 2008 - 08:18

H σειρά ποτέ δεν με εντυπωσίασε.

Το ova απ την άλλη, είναι κορυφή.

#213 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 01 April 2008 - 11:33

Μόνο εγώ είμαι η ανάποδη πια; Πρέπει να τα ξαναδώ απο την αρχή μου φαίνεται τα OVA γιατί όταν τα έβλεπα, μου ερχόταν να κοιμηθώ σε όλες τις φάσεις εκτός απο όταν πέφτανε οι τίτλοι τέλους.:borednn9:

#214 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 April 2008 - 16:19

Ναι, είσαι η ανάποδη!:df13952b:

(Πλάκα κάνω. Ο καθένας/καθεμία τα γούστα του/της!)

---

Παίδες, νέα!

Βγήκε trailer για OVA V... που δεν έχει τίποτα!!!:hahaha::hahaha:

YouTube - 1NF 080330 TAF08 Hellsing OVA 5 (no audio)

Από το Tokyo Anime Fair μερκές μέρες πριν, νομίζω.

Το μόνο που δείχνει είναι παλιές σκηνές. Άλλωστε παραείναι νωρίς για να δείξει σκηνές τόσο γρήγορα. Μάλλον, ο ποιητής θέλει να πει ότι "κάνουμε μια σούμα πριν πάμε παραπέρα". Αλλά τουλάχιστον, απ'ότι βλέπω στο τέλος, λέει 2008, οπότε θα βγει φέτος!

Όχι ότι το δένω κόμπο, βέβαια... :stubborn:

Η ημερομηνία για το IV είχε αλλάξει τρεις φορές!

#215 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 April 2008 - 17:38

..........Η ημερομηνία για το IV είχε αλλάξει τρεις φορές!

και για το 4ο φανταζομαι θα αλλαξε αλλες 10 :drink:.

Οποτε εχω το εξης απλο συστημα για το hellsing ultimate ..... Δεν ασχολουμαι καθολου.. οποτε βγει θα το μαθω την ιδια μερα η αντε την επομενη και τσουπ dl, αλλα δε καθομαι να ψαχνω να βρω possible release date, γιατι να ανχονομαι?

#216 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 01 April 2008 - 22:03

Mπραβο ! Κι εγω ετσι σκέφτομαι . δεν θα μου σπάσουν τα νεύρα οι αργοπορημένοι κύριοι

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#217 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 01 April 2008 - 23:25

do not worry....με αυτο το ρυθμο θα μαθω οτι βγαινει το last episode of hellsing ultimate απο τον ~κυρ Αντωνη που θα πηγαινουμε μαζι στο Κ.Α.Π.Π.Ι.
(κ θα πινει κ στο ταβλι) κ θα τρεξω σπιτι να το κατευασω με ταχυτητες 2tera/sec οπως θα ειναι μετα απο ..τοσο καιρο
(υπερβαλλω???:nosey::nosey:)
Posted Image

#218 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 April 2008 - 02:49

με αυτον το Mangaka Που σε καθε manga σου λεει οτι βασικα τα ε****ε αλλα τι να κανουμε βαριοταν ο ανθρωπος και το αντιστοιχο studio στο ΚΑΠΠΙ μπα υπερβολη αλλα 3-4 χρονακια παιζει να περασουν xD

#219 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 April 2008 - 15:11

Καλα ρε παιδια ειδα επιτελους στο OVA 4 την ομαδα του Major και πολυ cool μου φανηκε ο captain(ο τυπος με το καπελο κ τα ασπρα μαλλια,που δεν μιλαει πολυ)...

Δεν ξερω γιατι ομως,αλλα οι πιο cool κακοι(θεωροντας και τον Alucard στην ομαδα:))μου φανηκαν αυτοι του Βατικανου...πρωτα ο Anderson και τωρα στο 4 ο Maxwell ειχε και 2ο σωματοφυλακα που φαινοταν κι αυτος cool τυπος...μετα ειναι οι μοναδικοι που δεν χρησιμοποιουν βαμπιρ και γι αυτο μου φαινονται καπως πιο ξεχωριστοι απο τους αλλους...

Εσας απο τα 3 parties,ποιο σας αρεσει περισσοτερο:

(Hellsing,Iscariot ή Last Battalion?)

(Σημειωση:ειμαι κ αι καθολικος...γι αυτο παιζει να μ'αρεσουν οι Iscariot....

χα,οχι πλακα κανω...δεν εχει σχεση μ'αυτο:D)

#220 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 02 April 2008 - 15:31

Εχει καμια διαφορα τα Ova με την σειρα?
Απο ενα ζαπινγκ που εκανα μου φαίνεται ποιο αστειο!Παντος θα περιμενω πρωτα να τελειωσουν ολα τα Ova και μετα θα κατσω να το δω,σε 2 χρονακια
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#221 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 April 2008 - 15:39

Εχει καμια διαφορα τα Ova με την σειρα?
Απο ενα ζαπινγκ που εκανα μου φαίνεται ποιο αστειο!Παντος θα περιμενω πρωτα να τελειωσουν ολα τα Ova και μετα θα κατσω να το δω,σε 2 χρονακια

Τα Ova ειναι πιο Graphic,οι χαρακτηρες εχουν πιο πολυ βαθος(η Seras και η Integra δεν ειναι "μαριονετες" οπως στην σειρα) και το πιο σημαντικο ειναι οτι η ολη ιστορια ειναι καλυτερη απο την σειρα...(η ιστορια της σειρας με εκανε να βαρεθω πολυ στο τελος..ο τελευταιος κακος ηταν πολυ gtp)

Η σειρα παρ ολα αυτα κατα τη γνωμη μου πετυχαινει σε μονο ενα πραγμα:τον Alucard...ειναι πιο καλοσχεδιασμενος στην σειρα για μενα...στο OVA μοιαζει παρανοικος και χαζος ωρες ωρες,ενω στην σειρα ειναι πιο ομορφος...

επισης η σειρα ειχε πολυ ωραιο closing theme,οχι οτι και τα OVA δεν εχουν ομως...

#222 hell_lord

hell_lord

Ψυχάκιας

• Members
  • 44 posts

Posted 02 April 2008 - 15:54

Τα Ova ειναι πιο Graphic

ποτέ να μην λες για anime Graphic αλλά animations.....Graphics χρησιμοποιείται για games:kawaii:

#223 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 April 2008 - 15:57

ποτέ να μην λες για anime Graphic αλλά animations.....Graphics χρησιμοποιείται για games:kawaii:

χμμμ καταρχας εχω ακουσει απο αλλους να λενε:"This is a very graphic comic,cartoon,series.."κτλ

αλλα δεν αποκλειω οτι μπορει να κανω λαθος...παντως τι εννοεις animations?

πως επρεπε να το πω δλδ?τα OVA ειναι πιο animated απο την σειρα?

#224 hell_lord

hell_lord

Ψυχάκιας

• Members
  • 44 posts

Posted 02 April 2008 - 16:34

παντως τι εννοεις animations?

πως επρεπε να το πω δλδ?τα OVA ειναι πιο animated απο την σειρα?

θα μπορούσες να πεις ότι τα OVA έχουν καλύτερα animations από τη σειρά...και φυσικά δεν θέλω να ειρονευτώ κανένα απλά συνήθιζα να χρισιμοποιώ και εγώ τη λέξη Graphics για anime και με διόρθωσε α αδελφός μου

#225 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 posts

Posted 03 April 2008 - 12:04

Λοιπον ας μπω και εγώ στην συζήτηση σχετικά με την σειρά και τα OVA.Αν θέλετε την άποψή μου και τα δύο έχουν τα θετικά τους.

Η σειρά είναι πολύ καλή αν δεις τα επισόδεια 1-3 και αυτά που βγαίνουν οι αδερφοί Valentine όπως και το άλλο επισόδειο που εμφανίζεται ο Θεός,Alexander Anderson.Ο Αλεξ μπορώ να πω ότι ήταν ένας από τους κύριους λόγους που αγάπησα τα anime το 2003 και μετά ^^ Αυτό το παρανοικό στυλάκι συνδιασμένο με φράσεις από την Βίβλο σε ένα πακέτο με καμπαρντίνα,σπαθιά που δεν έχεις ξαναδεί,τρομερή φωνή και όλα αυτά σταλμένα με έναν παππά πιστεύω μπορούν να κάνουν ακόμα και αντίχριστους να αγαπήσουν το Θεο lol:P.Από την άλλη ο Aluc ήταν μοναδικός από μόνος του.Η κόκκινη καμπαρντίνα τα πιστόλια,πάλι μια τρομερή φωνή με πολύ καλούς διαλόγους κάνανε την σειρά ένα must πολύ πριν βγουν στο προσκύνιο σειρές όπως το Naruto,Bleach κλπ Να πω και του στραβού το δίκιο ο Incognito ήταν για τα μπαζα και τέρμα.Βέβαια η τελευταία μορφή του Alucard άξιζε το τελευταίο 20 λεπτο:hahaha:

Το OVA δεν με τρέλανε πολύ.Οι φωνές αλλάξανε και σε κάποιες δόσεις τα γραφικά γίνανε ελαφρώς υπερβολικά.Το μόνο καλό είναι ότι χάρη στο OVA θα δούμε τον Aluc να μάχεται με έναν απίστευτο Anderson και με έναν Walter όπως δεν τους είδαμε στην σειρά.

Γενικά όμως θα ήθελα να πω ότι για μένα η σειρά ήταν και παραμένει ένα must για όποιον θέλει να δει anime.Αυτό το πάντρεμα ατμόσφαιρας και δράσης είναι δυσεύρετο ακόμα και σήμερα,κάτι που έχει κάνει να έχω απαγοητευτεί με τα σημερινά anime(σιγά παππού :hahaha:)

Ax με ψήσατε να πάω να δω Hellsing πάλι :oo:Γαμώτο το σαββατοκύριακο δεν βλέπω να πολυ διαβάζω ^^