Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

House of Five Leaves

• Please log in to reply
110 replies to this topic

#61 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 19:42

Κι εγώ το είδα όλο και πραγματικά το λάτρεψα.Η πλοκή,το σχέδιο,η μουσική έδεσαν πολύ όμορφα.
Μου άρεσε που έδειξε την ιστορία όλων των χαρακτήρων.Κατα τη γνώμη μου είναι πολύ υποτιμημένο.

Δυστυχώς και εγώ το ίδιο πιστεύω η σειρά για μένα είναι από τις καλύτερες τις σεζόν και ενώ σε πολλά σαιτ του δίνουν υψηλή βαθμολογία παρόλα αυτά όμως ενώ έχει τελειώσει εδώ και λίγο καιρό κανένα αξιοπρεπές γκρουπ δεν το έχει πιάσει ενώ εγώ αναγκάστηκα και το είδα από BigPancake, δυστυχώς ότι ξεφεύγει από το mainstream(moe,δράση,αίμα)δεν πουλάει και χαντακώνεται, κρίμα γιατί η σειρά είναι πολύ καλή ενώ τώρα αποκλείεται να δούμε και μια 2 σεζόν.

Τώρα για το τέλος της σειράς πράγματι ήταν πολύ κάλο και γεμάτο ένταση ενώ τελικά μάθαμε και το παρελθόν όλων των χαρακτήρων ωραία θα ήταν να βλέπαμε τώρα και το μέλλον τους.
Πάντως για να πω την αλήθεια το παρελθόν του Ιchi μετά την εμφάνιση του Yagi και κάποιον στοιχείων που πετούσε το είχα μαντέψει από πιο πριν άλλα και πάλι αυτό δεν μείωσε ούτε στο ελάχιστο την ένταση του τελευταίου επ πραγματικά πολύ καλή δουλειά.
Επίσης πολύ καλή ήταν η εμφάνιση την αδελφής του Masa που αλάφρυνε λίγο την ατμοσφαίρα της σειράς στο λίγο χρόνο που είχε.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#62 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 18:02

Περιμενω και το τελευταιο επ απο τους Commie γιατι χθες που πηγα να δω το 8 ειχα ψιλοξεχασει τι γινοτανε και για αυτο θα δω 7-12 ολα μαζι για μην εχω διαλειψεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#63 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2011 - 20:30

Όσων αφορά τα γκρουπ το τελείωσαν σχετικά πρόσφατα οι GotWoot και ήτανε μια χαρά.

Την τελείωσα λοιπόν και εγώ αυτή τη σειρά επιτέλους, και πραγματικά τη λάτρεψα. Υπέροχο σχέδιο, εξαιρετικά καλό soundtrack, άρτιοι ενδιαφέροντες χαρακτήρες και μια περίεργη πλοκή όπου δε γίνεται τίποτα αλλά και τα πάντα. Συνήθως δεν μου αρέσουν τα ανιμέ "εποχής" αλλά το συγκεκριμένο δημιουργεί από μόνο του νέα κατηγορία και επαναπροσδιορίζει τον όρο.

Μιας και βαριέμαι εύκολα με ανιμέ με αργό ρυθμό (έχω on hold το mushishi στο 4ο ep 2 χρόνια τώρα και το kino no tabi στο 1ο εδώ και 3 χρόνια) εξεπλάγην με το πόσο εύκολα με ρούφηξε στον κόσμο του και δεν βαρέθηκα ούτε και κουράστηκα καθόλου βλέποντάς το.

Χαίρομαι που δεν το είχα δει ongoing πάντως γιατί όλο μαζί σου μεταδίδει την ατμόσφαιρά του καλύτερα.

Και μπορείτε να με λιθοβολήσετε αν θέλετε, αλλά όσο βέβηλο κ αν ακούγεται, μια από τις πρώτες μου σκέψεις όταν τελείωσα τη σειρά ήταν το πόσο γαμάτο θα ήταν το pairing Masa~Ichi με αυτό το αναπτυσσόμενο bromance που έχει εκκολαπτόμενο yaoi υψηλής ποιότητας.
Just heaven...

(Yaoi fangirls, destroying solid characters, one good anime at a time. :8): )

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 09 Ιανουάριος 2011 - 20:37

Δημοσιευμένη  εικόνα

#64 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2011 - 20:57

Όσων αφορά τα γκρουπ το τελείωσαν σχετικά πρόσφατα οι GotWoot και ήτανε μια χαρά.

Την τελείωσα λοιπόν και εγώ αυτή τη σειρά επιτέλους, και πραγματικά τη λάτρεψα. Υπέροχο σχέδιο, εξαιρετικά καλό soundtrack, άρτιοι ενδιαφέροντες χαρακτήρες και μια περίεργη πλοκή όπου δε γίνεται τίποτα αλλά και τα πάντα. Συνήθως δεν μου αρέσουν τα ανιμέ "εποχής" αλλά το συγκεκριμένο δημιουργεί από μόνο του νέα κατηγορία και επαναπροσδιορίζει τον όρο.

Μιας και βαριέμαι εύκολα με ανιμέ με αργό ρυθμό (έχω on hold το mushishi στο 4ο ep 2 χρόνια τώρα και το kino no tabi στο 1ο εδώ και 3 χρόνια) εξεπλάγην με το πόσο εύκολα με ρούφηξε στον κόσμο του και δεν βαρέθηκα ούτε και κουράστηκα καθόλου βλέποντάς το.

Χαίρομαι που δεν το είχα δει ongoing πάντως γιατί όλο μαζί σου μεταδίδει την ατμόσφαιρά του καλύτερα.

Και μπορείτε να με λιθοβολήσετε αν θέλετε, αλλά όσο βέβηλο κ αν ακούγεται, μια από τις πρώτες μου σκέψεις όταν τελείωσα τη σειρά ήταν το πόσο γαμάτο θα ήταν το pairing Masa~Ichi με αυτό το αναπτυσσόμενο bromance που έχει εκκολαπτόμενο yaoi υψηλής ποιότητας.
Just heaven...

(Yaoi fangirls, destroying solid characters, one good anime at a time. :8): )

Δικιά μας κι εσύ λοιπόν...:hehehe:(3 στις 3 το ίδιο σκεφτόμασταν)
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#65 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2011 - 21:03

Χαχαχαχα, ναι ναι ναι, ακριβώς εκεί..
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#66 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2011 - 00:38

Καλά τα ίδια έλεγα τις προάλλες στην Iristella.:hihi2: Την ρωτούσα μάλιστα αν είμαι καλά ή έχω διαστραφεί εντελώς με τα yaoi.:hahaha:
Spoiler:

Ας πω κι εγώ την γνώμη μου. Η σειρά μου άρεσε πολύ. Το σχέδιο περίεργο αλλά ταιριαζε πολύ με την ατμοσφαιρα. Με μπέρδευε όμως μερικές φορές, ειδικά στην αρχή, γιατί ψαχνόμουνα ποιος είναι ποιος όπως επίσης και τα flashbacks που δεν ξεχωρίζανε πολύ με το σήμερα, αλλά την βγαλαμε την άκρη.:congrats: Η ατμόσφαιρα, το θέμα, γενικά όλα ήταν ακριβως της αρεσκείας μου. Το μυστήριο του παρελθόντος των χαρακτήρων και ειδικά του Yaichi όπως και η αγωνία του πού θα τους βγάλει ο δρόμος που διάλεξαν, σε κρατάει σε όλη την διάρκεια της σειράς.
Spoiler: @Anelis

Από ένα σημείο και μετά κάπου γύρω στο 8 νομίζω, ένοιωσα κάπως να πλατειάζει, σαν να "γεμίζανε" κάποια σημεία. Τελοσπάντων ίσως να φταίει και που τα έβλεπα την ώρα που θα έπρεπε να κοιμάμαι:P και ίσως γι αυτό να μου φάνηκε σ' αυτά τα 2-3 επεισόδια ότι το τραβούσανε λίγο, αλλά ήθελα να δω τι θα γίνει.:D Και το τέλος όμως μου είχε φανεί καπως λειψό. Αν και έχει τέλος, κάτι μου έλειπε.:nosey:
Αυτό με έτρωγε γι αυτό μετά άρχισα να ψάχνω για το manga... Και το manga ήταν άφαντο πέρα από την έκδοση της viz που ακόμα βρίσκεται στον 3ο τόμο. Ευτυχώς όμως οι viz ξυπνήσανε κι έτσι για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να το διαβασει online στο sigikki (Btw πολύ καλή αυτή η κίνηση της viz με το online magazine). Μέχρι το σημείο που έχουν βγάλει chapters το έχουμε δει στο anime, παρακάτω όμως κάτι αλλάζει: Ψαχνοντας για τα raw(άφαντα κι αυτά εκτός απο τους 2 πρώτους τόμους) βρήκα τον 4ο στα κινέζικα. Λοιπόν μέσα είχε σκηνές που γίναν στο anime, (πχ. την σκηνή που ο Yuichi είναι ξαπλωμένος στο πλάι και ζητάει να καπνίσει) αλλά από κει και πέρα το χάος!:oo: Είχε κι άλλους χαρακτήρες, έναν που τον έβλεπες σχεδόν σε κάθε σελίδα και δεν υπήρχε στο anime και γενικά καμία σχέση. Το σημείο με το κάπνισμα ήταν προς το τέλος του anime και μιλάμε για τον 4ο τόμο!:oo:
Αρα ή αφαιρέσαν κάπου 3 τόμους και μας δείξαν το τέλος ή τελειώνει εντελώς διαφορετικά.
Θα μαθαίναμε πολλά περισσότερα για τους χαρακτήρες... Θέλω πολύ να δω τι λείπει.:emptyonexg1:

Όπως και να χει είναι πολύ καλό anime, από τα καλύτερα που έχω δει αλλά αυτά τα 2-3 επεισοδια με την "λάθος αίσθηση" δεν το βάλαν στο top 10 μου. Αν διαβασω ποτέ το manga και δω ότι γι αυτό φταίει το ότι αφαίρεσαν κομμάτια στην μεταφορά του σε anime, έχουν να φάνε βρίσιμο.:stubborn:

Edit
Spoiler: Anelis

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 10 Ιανουάριος 2011 - 06:01
Answer to the post beneath:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#67 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2011 - 05:45

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες με το σχέδιο. Εγώ στο τέλος κατέληξα να τους αναγνωρίζω από τα ρούχα που φορούσαν (εκεί όταν έσκασε μύτη και το 2ο παππίδιο δε, δεν καταλάβαινα ποιός είναι ποιός).
Εμένα ένα ερώτημα που μου έμεινε αναπάντητο είναι το γιατί ο Ichi είχε άσπρα μαλλιά.
Τα έβαφε; Του άσπρισαν από το φόβο; Υποτίθεται ότι απλά ήταν ξανθά; Το μεγαλύτεριο μυστήριο της σειράς!

Πάντως εμένα δεν μου άφησε "λάθος" αίσθηση στο τέλος. Θα ήθελα να συνεχιζόταν γιατί απόλαυσα τη σειρά και αγάπησα τους χαρακτήρες, αλλά όχι γιατί ένιωσα πως κάτι έλειπε.

Spoiler: Nighteyes

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 617 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2011 - 22:58

Πολυ καλη σειρα.
Βεβαια η ελλειψη του progress στο story την εκαναν λιγο βαρετη και επαναλαμβανομενη σε μερικα σημεια,αλλα ολοκληρη αυτη η πανεμορφη ατμοσφαιρα εσωζε την κατασταση.
Το καλυτερο στοιχειο της σειρας ηταν σιγουρα η μουσικη της,η οποια οταν συνδιαζοταν με τα ομορφα τοπια και την ρομαντικη ατμοσφαιρα,το καθε επεισοδιο γινοταν ενα εργο τεχνης...

O6rrvsU.jpg

#69 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 08:39

Tην τέλειωσα και εγώ μετά από πολύ καιρό (Shame on me αλλά το fansubbing αυτής της σειρας ήταν ένα δράμα) και έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη.

Καταρχάς και κατά κύριο λόγο όπως πολύ σωστά τονίστηκε παραπάνω η σειρά αυτή δεν ήταν από εκείνες οι οποίες βλέπονται ongoing. Την όμορφη ατμόσφαιρά της την απολαμβάνεις μόνο όταν την βλέπεις με τον ρυθμό σου γιατί υπήρχαν πιο χαλαρά και κάπως πιο συναισθηματικά φορτισμένα επεισόδια.

Spoiler:

#70 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 23:31

Έχεις κανείς να μου προτίνει group για αυτήν την σειρούλα που την περιμέναμε πώς και πώς;

Καμία αξιόλογη ολοκληρωμένη δουλειά; Ή πολλά ζητώ;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#71 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 23:33

Noμίζω οι [GotWoot] είναι η καλύτερη επιλογή. Τουλάχιστον εγώ έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τη δουλειά τους.

#72 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 23:38

GotWoot μόνο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Έχουν κάνει την καλύτερη δουλειά.
Λίγο από Commie, SFW, και Υuurisan-subs που είδα, διαπίστωσα πως οι GotWoot υπερτερούν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#73 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 23:53

Συμφωνω και 'γω. Οι GotWoot εχουν κανει την καλυτερη δουλεια στο House of Five Leaves.

#74 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 13:02

Το καλυτερο στοιχειο της σειρας ηταν σιγουρα η μουσικη της,η οποια οταν συνδιαζοταν με τα ομορφα τοπια και την ρομαντικη ατμοσφαιρα,το καθε επεισοδιο γινοταν ενα εργο τεχνης...

This.
Μακράν το αγαπημένο μου OST φέτος, και μια απ' τις καλύτερες αισθητικά σειρές που έχουμε πετύχει ever σε anime τέτοιας εποχής.

Δεν θα πω πολλά καθώς τα έχουν ήδη πει άλλοι, άλλωστε είναι απ' τα απειροελάχιστα φετινά που και delete δεν έφαγε μετά την παρακολούθηση, αλλά και σίγουρα θα ξαναδώ κάποια στιγμή.

Μοναδικό μειονέκτημα της σειράς μάλλον το μπερδεψούρικο char design (που ναι και εμένα με είχε μπερδέψει στα πρώτα eps μέχρι να συνηθίσω ποιος είναι ποιος) για το οποίο χρειάστηκε να ξαναδώ κάποια σημεία για να τα χωνέψω...

Επίσης κρίμα όπως ήδη αναφέρθηκε που δεν μάθαμε περισσότερα για τον μυστηριώδη Yaichi.
Οι περισσότεροι χαρακτήρες ήταν πολύ ενδιαφέροντες από αρχή ως τέλος, ειδικά οι δευτερεύοντες. Βέβαια λίγα τα eps, οπότε αναμενόμενο να μην αναπτυχθούν όλοι αρκετά. Ο τύπος που είχε το bar ήταν μάλλον και ο αγαπημένος μου char, μαζί με τον Matsukitchi τον Thief, και την Okinu.

Γενικά mustsee, ξεχώριζε άνετα φέτος. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα το εκτιμήσει ο καθένας μιας και το pace του ήταν αργό και ήταν περισσότερο style over substance και slice of life, παρά οτιδήποτε άλλο.

PS : Κρίμα που δεν είχε fansubs και πήραν όλοι τα έτοιμα subs από funi. Πραγματικά κρίμα γιατί δεν το άξιζε τέτοια σειρά.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#75 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2011 - 00:50

Ωραια, αλλο ενα anime που ειμαι ο μονος που δε μπορεσε να δει περα απο το 2ο επισοδιο^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mad_Hatter: 30 Ιανουάριος 2011 - 01:18
typos

qzMHWHd.png