Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Παρουσίαση του Galaxia στη λέσχη φίλων κόμικς


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 February 2010 - 15:37

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 8.00 μ.μ., θα γίνει η παρουσίαση του άλμπουμ του Μάνου Λαγουβάρδου Galaxia: Τα φτερά του Κρόνου των εκδόσεων Comicworld, στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, Αγίας Ειρήνης 5 στο Μοναστηράκι.

[media]http://img638.imageshack.us/img638/7407/galaxia.jpg[/media]



Στο μέλλον, η Γη έχει ανακάμψει μετά από τους μακροχρόνιους εμφύλιους πολέμους και την μεγάλη κοσμο-καταστροφή της μαγνητικής καταιγίδας. Οι χρυσοί αιώνες ακολούθησαν, και τώρα η ανθρωπότητα απολαμβάνει τους καρπούς του πολιτισμού της έχοντας αποικήσει και σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, στις περίφημες ιπτάμενες ηπείρους του Κρόνου και τις φουτουριστικές μεγαλουπόλεις του Ουρανού. Κάποιοι άνθρωποι όμως, με ικανότητες που μόνο λίγοι μπορούν να κατανοήσουν, επωφελούνται από τις άγριες συνθήκες που επικρατούν μεταξύ των τριών πλανητών της Ομοσπονδίας, και είναι έτοιμοι να προκαλέσουν κακό. Μόνο μια δύναμη ανώτερη είναι ικανή να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που προσπαθούν να διαταράξουν την φυσική γαλήνη του κόσμου και να επαναφέρει την αρμονία.

Θα μου πείτε τώρα κι εμάς τι μας νοιάζει ? Ίσως να σας ενδιαφέρει, μιας και ο δημιουργός είναι εμφανέστατα επηρεασμένος από τα manga, κάτι που δεν προσπαθεί να κρύψει, όμως παράλληλα δίνει και μια δική του νότα στην όλη ιστορία. Έχει ανακοινωθεί πως θα ολοκληρωθεί σε 20 τόμους, πράγμα πρωτόγνωρο και μεγαλεπίβολο, πόσο μάλλον για τα ελληνικά δεδομένα μιας και οι Έλληνες δημιουργοί δεν μας έχουν συνηθίσει σε τόσο μεγάλο αριθμό σελίδων.

[media]http://img638.imageshack.us/img638/7889/galaxiaposterparousiasi.jpg[/media]


Για το Galaxia: Τα φτερά του Κρόνου θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του Comicdom Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο εκδότης της Comicworld Ανδρέας Πεφάνης και ο δημιουργός Μάνος Λαγουβάρδος, όπου θα υπογράψει και αντίτυπα του έργου του. Πληροφορίες για το κόμικ μπορείτε να βρείτε στο επίσημο blog του.

Οι εκδόσεις Comicworld επίσης πρόσφατα αποφάσισαν να μπουν στο χώρο των manga με το "Grimm's manga". Απ' ό,τι φαίνεται τα anime / manga έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται για τα καλά στη χώρα μας. Εγώ μια φορά θα την κάνω τη βόλτα μου από εκεί, όσοι πιστοί προσέλθετε.

E5VV38U.jpg


#2 Cougar

Cougar

    Anime Freak

  • Members
  • 325 posts

Posted 23 February 2010 - 15:49

Φαίνεται πολύ promising από θέμα artwork... ελπίζω να έχει επιτυχία! Αν ο πρώτος τόμος όντως είναι καλός, επειδή το εκδίδει η comicworld κι όχι η Anubis, θα το υποστηρίξω σίγουρα.

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif


#3 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 23 February 2010 - 23:32

εντάξει δεν είναι βασίλης λωλός...αλλά το θέλω...