Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Gamaran
Posted 06 June 2011 - 12:06
Τέλος πάντων,παραδόξως μου άρεσε,φαίνεται,είχα καιρό να φάω τόσο κάρβουνο στην μάπα.Τέλος,ακόμα,να μας δείξει,αν το τρίτο μάτι,διαθέτει κάποια ειδική ικανότητα.
Posted 06 June 2011 - 15:18
Τέλος,ακόμα,να μας δείξει,αν το τρίτο μάτι,διαθέτει κάποια ειδική ικανότητα.
Αλιμονο του αν κανει καμμια τετοια πιπα!
Posted 06 June 2011 - 15:38
Iου~~~! Πιπερι!Αλιμονο του αν κανει καμμια τετοια πιπα!
Posted 08 June 2011 - 15:45
Νομίζω ότι το κακό φαίνεται ότι πιο πολύ ασχολούμαστε με το 3ο μάτι παρά με το μπλαμπλά για τα χάπια και τη μάχη του Gama.
Posted 09 June 2011 - 14:43

Στο τελευταίο αρκ,υπάρχουν αλληγορικά κοινωνικά μηνύματα κατά των ναρκωτικών και των αναβολικών.Γκε-γκε ;
Posted 18 June 2011 - 10:54
Αντε παμε τωρα στο Sidooh μπας και δουμε τιποτα καλο σημερα.
Posted 18 June 2011 - 11:34

Ο Gama-τος επέστρεψε και πλακώνει ό,τι κινείται με την χαρακτηριστική του άνεση !!
Καταντώ κουραστικός,το ξέρω,αλλά :
Επίσης,
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα όταν το διάβασα...Spoiler:Spoiler:
Posted 04 July 2011 - 02:33
Oh and by the way
NOTE: We like to apologise to didimakia for not thanking him for his mourvelous work on our credit page, but we where rushed and didn't have time to work on the credit page much XD, well make sure to do it next time, thanks so much and again we are truly sorry.
hahaha /poser mode off xD
Posted 04 July 2011 - 02:40
Αλήτες ρε didimakia, ούτε credits δεν δίνουν.

Posted 04 July 2011 - 08:23
Περίμενα κάποιον να γράψει αν και το χα διαβάσει αρκετό καιρό αλλά να συμφωνήσω με τον προλαλλήσαντα. Ωραία σκηνή. Μας δείχνει ότι ο Gama μπορεί να χει τρελαθεί στα power-ups αλλά ακόμα το χρησιμοποιεί το κεφαλάκι του, κάτι που με είχε τραβήξει σ'αυτό το manga απ'την αρχή!
Και η τελευταία σκηνή έλεγε αλλά έχω να κάνω μια πολύ σημαντική ερώτηση: αν η δύναμή σου δεν είναι φυσική αλλά σου δίνουν χάπια για ν'ανταπεξέλθεις τότε δεν είναι αποτυχία πλήρη να έχεις όριο χρόνου?