Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Gamaran
Started By
Punisher_P.E.F.
, Feb 18 2010 04:44
465 replies to this topic
Posted 10 April 2012 - 19:54
Εμενα ο μονολογος του Jinsuke μου θυμισε τον Griffith.
Spoiler:
Posted 10 April 2012 - 20:00
Pfffff, δεν ξέρω τι σας θύμισε αλλά εμένα με εξόργισε ειλικρινά. Γκρρρρρρρ...!
Γιατι?Κοιτα εμενα μου φανηκε σαν να Σκεφτεται λιγο τον Gama.
PS.Πωω ακομη δεν εχω συνελθει.Γαμημενε υπνε.
Spoiler:
Posted 10 April 2012 - 20:16
Ρε..Ειδαμε τον Gama.Χαχα,τον ειχα ξεχασει.
Οπως ειπα,ο Jinsuke ειναι σαν τον Griffith.Oλα τα εχει γραμενα εκτος απο το ονειρο του.
Οπως ειπα,ο Jinsuke ειναι σαν τον Griffith.Oλα τα εχει γραμενα εκτος απο το ονειρο του.
Spoiler:
Posted 10 April 2012 - 23:07
Βαρετά τα τελευταία chaps.
Spoiler:
Posted 24 April 2012 - 20:03
Για τέτοια topics λατρεύω το MAL.
http://myanimelist.net/forum/?topicid=149475

Βαρετό και το 137. Τςςς φοβερό entrance έκανε ο Gama, μας έλειψε.
http://myanimelist.net/forum/?topicid=149475

Βαρετό και το 137. Τςςς φοβερό entrance έκανε ο Gama, μας έλειψε.
Posted 24 May 2012 - 12:23
Κατά την γνώμη μου,έχει φτιάξει αρκετά η ιστορία κι έχει περισσότερες Gama-τες στιγμές.
Οπότε,μην φοβού Μαριάμ διάβασέ το και μετά έλα να το κράξουμε!
Οπότε,μην φοβού Μαριάμ διάβασέ το και μετά έλα να το κράξουμε!

Posted 24 May 2012 - 15:08
Δε θες να μάθεις, πίστεψε με. xDΣτα τελευταία κεφάλαια φοβάμαι και να τ'ανοίξω για να δω τι γίνεται έτσι...?
Posted 23 June 2012 - 19:41
Youtube Video
Yaaaaaaaaa-hooooooooo-hoooooooooo-tralalala-yahohotralalala.
Posted 01 October 2012 - 08:05
You know what guys? Νομίζω πως στα τελευταία πέντε κεφάλαια το manga ξαναπαίρνει τα πάνω του! Μου άρεσε αρκετά ο νέος τύπος που εμφανίστηκε κι επιτέλους είδαμε κάτι από το παρελθόν καθώς και τι στο καλό έγινε. Γνώμη μου πάντα, αλλά ο Jinsuke δεν έπρεπε ποτέ να κάνει παιδάκι. Αφού έχει άλλα πράγματα στο κεφάλι του, έχει και το "όνειρό" του, τι κάθεται και δημιουργεί ψυχολογικά τραύματα στο παιδάκι του;