Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Gamaran
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2012 - 21:29
Παρόλα αυτά,θέλω να δω,τι κάνουν τα επικά παππούδια,που τα'χανε παρατήσει πριν κάτι εβδομάδες,να σφάζουν minions.
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2012 - 22:00
Αυτό θα είναι μάλλον. xDΠαίζει,να μην το πέτυχε κατά τον σχεδιασμό ο mangaka.
Υ.Γ. Ο Zenmaru έχει Daikatana.
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2012 - 22:09
Παρόλα αυτά,θέλω να δω,τι κάνουν τα επικά παππούδια,που τα'χανε παρατήσει πριν κάτι εβδομάδες,να σφάζουν minions.
Τόσος καιρός που έχει περάσει από τότε Botsun, μάλλον βγήκαν στη σύνταξη.
Πάντως θα μπορούσε να είχε εξηγήσει σε προηγούμενα κεφάλαια τις διαφορές ανάμεσα στα katana ή, αν πια το σπαθί του Kashitarou είναι τόσο μοναδικό, να το είχε αναφέρει νωρίτερα και να είχε πει τις διαφορές με το κανονικό. Οκ, φαντάζομαι στην Ιαπωνία όλοι είναι πολύ πιο σχετικοί με αυτά, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kai: 03 Φεβρουάριος 2012 - 17:22
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 15:57
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 17:16
Τεσπά,καλό ήταν.Ελπίζω,στο επόμενο να νικήσει ο Kashitarou και να προχωρήσει λίγο η πλοκή.
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 17:29
Δεν διαβάζω το Gamaran, αλλά μιας και το έθιξες το θέμα, ας το αναφέρω εδώ as a side note...Ελεεινά scanlations... -.-
Οι Dragon & Fly scans είναι group μισθωμένο από το ίδιο το Mangahere (που ουσιαστικά είναι το Mangafox με διαφορετικό όνομα). Ναι, εκεί έχουμε φτάσει. Πλέον το Mangafox είναι τόσο ισχυρό, που πληρώνει άτομα για να μεταφράζουν manga, με μοναδικό αντάλλαγμα να είναι το πρώτο site που τα δημοσιεύει και να παίρνει τη μερίδα του λέοντος στα pageviews (and subsequent ad revenue).

Φυσικά, για ποιότητα μετάφρασης, ή επιλογή να κατεβάσετε το chapter και να το διαβάσετε με τον reader της επιλογής σας, ούτε λόγος.
Βέβαια προφανώς δεν σας κατηγορώ αν τα διαβάζετε... ελλείψει άλλων scanlation groups που να δουλεύουν στο Gamaran, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα, πέραν του να περιμένετε αορίστως. Απλά είπα να τα αναφέρω για να 'χετε μια ιδέα τι παίζει από πίσω.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 17:35
Καλά,έκανες και το ανέφερες κι ομολογώ πως δεν το γνώριζα.
Υ.Γ
Θέλω να μάθω,πως το ξέρεις όλα αυτά!
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 17:37
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 17:40
OK, γράψε λάθος (that will teach me άλλη φορά να ελέγχω το Manga-Updates δυο φορές πριν postάρωΜα το μεταφράζουν και οι Vortex-Scans, απλά είναι ένα κεφάλαιο πίσω. Το θέμα είναι πόσο υπομονετικός είναι ο καθένας, δεν είναι ότι δεν έχουμε επιλογές.

I take back what I said then, και επαναδιατυπώνω:
Μην δίνετε pageviews σε Mangareader/Mangahere κτλ. Περιμένετε Vortex, που κάνουν και καλή δουλειά.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 17:49
Τυχερέ!Δεν διαβάζω το Gamaran
Εκτός απο τους Dragon & Fly scans, ποιά άλλα group είναι μισθωμένα απο Mangafox?
Εγώ προσωπικά μόνο μια φορά διάβασα απο mangareader και είμαι αθώος, η FAI φταίει που μου έδωσε το link.

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 18:25
Δεν διαβάζω το Gamaran, αλλά μιας και το έθιξες το θέμα, ας το αναφέρω εδώ as a side note...
Οι Dragon & Fly scans είναι group μισθωμένο από το ίδιο το Mangahere (που ουσιαστικά είναι το Mangafox με διαφορετικό όνομα). Ναι, εκεί έχουμε φτάσει. Πλέον το Mangafox είναι τόσο ισχυρό, που πληρώνει άτομα για να μεταφράζουν manga, με μοναδικό αντάλλαγμα να είναι το πρώτο site που τα δημοσιεύει και να παίρνει τη μερίδα του λέοντος στα pageviews (and subsequent ad revenue).
Φυσικά, για ποιότητα μετάφρασης, ή επιλογή να κατεβάσετε το chapter και να το διαβάσετε με τον reader της επιλογής σας, ούτε λόγος.
Βέβαια προφανώς δεν σας κατηγορώ αν τα διαβάζετε... ελλείψει άλλων scanlation groups που να δουλεύουν στο Gamaran, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα, πέραν του να περιμένετε αορίστως. Απλά είπα να τα αναφέρω για να 'χετε μια ιδέα τι παίζει από πίσω.
Εγω το ανεβασα απο το DF scans επειδη το βρηκα πρωτα απο κει...Ουσιαστικα λιγα sites κανουν καλη δουλεια..Το mangastream παραλιγο να διαλυθει επειδη ενας βλακας admin γουσταρε να το κανει.
Για το chapter,γουσταρω Kashitaru με τρελα..Ο τυπος ειναι θεος.
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2012 - 18:27
As far as I know, μόνο οι Dragon & Fly scans. Κάτι έχω ακούσει και για τους Easy Going scans ότι παίρνουν λεφτά από το Mangareader.net, αλλά αφενός δεν έχω concrete evidence, αφετέρου οι EGscans προσφέρουν direct downloads καθώς και τον δικό τους online reader.Εκτός απο τους Dragon & Fly scans, ποιά άλλα group είναι μισθωμένα απο Mangafox?
Εγώ προσωπικά μόνο μια φορά διάβασα απο mangareader και είμαι αθώος, η FAI φταίει που μου έδωσε το link.
(Όσο για τη FAI, τη μάλωσα πρόσφατα και θα την ξαναμαλώσω οσονούπω. XD)
Anyway, ας λήξουμε εδώ το off-topic. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, είμαι διαθέσιμος για VM/PM.
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 14:12