Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Gamaran

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#376 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 January 2012 - 21:26

To botsun έχει δίκιο, ο manga-ka ξέρει τι γράφει απλώς δεν του βγήκε στο σχέδιο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#377 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 29 January 2012 - 21:29

O Botsun,έχει πάντα δίκιο !

Παρόλα αυτά,θέλω να δω,τι κάνουν τα επικά παππούδια,που τα'χανε παρατήσει πριν κάτι εβδομάδες,να σφάζουν minions.

Posted Image

#378 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 January 2012 - 22:00

Παίζει,να μην το πέτυχε κατά τον σχεδιασμό ο mangaka.

Αυτό θα είναι μάλλον. xD

Υ.Γ. Ο Zenmaru έχει Daikatana.

#379 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 January 2012 - 22:09

Παρόλα αυτά,θέλω να δω,τι κάνουν τα επικά παππούδια,που τα'χανε παρατήσει πριν κάτι εβδομάδες,να σφάζουν minions.

Τόσος καιρός που έχει περάσει από τότε Botsun, μάλλον βγήκαν στη σύνταξη.

Πάντως θα μπορούσε να είχε εξηγήσει σε προηγούμενα κεφάλαια τις διαφορές ανάμεσα στα katana ή, αν πια το σπαθί του Kashitarou είναι τόσο μοναδικό, να το είχε αναφέρει νωρίτερα και να είχε πει τις διαφορές με το κανονικό. Οκ, φαντάζομαι στην Ιαπωνία όλοι είναι πολύ πιο σχετικοί με αυτά, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Edited by Kai, 03 February 2012 - 17:22.

ySss0UF.jpg

#380 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 03 February 2012 - 15:57

Gamaran 127 - Read Gamaran 127 Online - Page 1

Νεο chapter

Spoiler:

#381 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 03 February 2012 - 17:16

Ελεεινά scanlations... -.-

Τεσπά,καλό ήταν.Ελπίζω,στο επόμενο να νικήσει ο Kashitarou και να προχωρήσει λίγο η πλοκή.

Posted Image

#382 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 February 2012 - 17:29

Ελεεινά scanlations... -.-

Δεν διαβάζω το Gamaran, αλλά μιας και το έθιξες το θέμα, ας το αναφέρω εδώ as a side note...

Οι Dragon & Fly scans είναι group μισθωμένο από το ίδιο το Mangahere (που ουσιαστικά είναι το Mangafox με διαφορετικό όνομα). Ναι, εκεί έχουμε φτάσει. Πλέον το Mangafox είναι τόσο ισχυρό, που πληρώνει άτομα για να μεταφράζουν manga, με μοναδικό αντάλλαγμα να είναι το πρώτο site που τα δημοσιεύει και να παίρνει τη μερίδα του λέοντος στα pageviews (and subsequent ad revenue). :erk:

Φυσικά, για ποιότητα μετάφρασης, ή επιλογή να κατεβάσετε το chapter και να το διαβάσετε με τον reader της επιλογής σας, ούτε λόγος.

Βέβαια προφανώς δεν σας κατηγορώ αν τα διαβάζετε... ελλείψει άλλων scanlation groups που να δουλεύουν στο Gamaran, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα, πέραν του να περιμένετε αορίστως. Απλά είπα να τα αναφέρω για να 'χετε μια ιδέα τι παίζει από πίσω.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#383 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 03 February 2012 - 17:35

Good Guy Kenny,on the rescue! XD

Καλά,έκανες και το ανέφερες κι ομολογώ πως δεν το γνώριζα.

Υ.Γ
Θέλω να μάθω,πως το ξέρεις όλα αυτά!

Posted Image

#384 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 03 February 2012 - 17:37

Μα το μεταφράζουν και οι Vortex-Scans, απλά είναι ένα κεφάλαιο πίσω. Το θέμα είναι πόσο υπομονετικός είναι ο καθένας, δεν είναι ότι δεν έχουμε επιλογές.

ySss0UF.jpg

#385 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 03 February 2012 - 17:40

Μα το μεταφράζουν και οι Vortex-Scans, απλά είναι ένα κεφάλαιο πίσω. Το θέμα είναι πόσο υπομονετικός είναι ο καθένας, δεν είναι ότι δεν έχουμε επιλογές.

OK, γράψε λάθος (that will teach me άλλη φορά να ελέγχω το Manga-Updates δυο φορές πριν postάρω :hihi2:).

I take back what I said then, και επαναδιατυπώνω:

Μην δίνετε pageviews σε Mangareader/Mangahere κτλ. Περιμένετε Vortex, που κάνουν και καλή δουλειά. :thatsit:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#386 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 February 2012 - 17:49

Δεν διαβάζω το Gamaran

Τυχερέ!

Εκτός απο τους Dragon & Fly scans, ποιά άλλα group είναι μισθωμένα απο Mangafox?
Εγώ προσωπικά μόνο μια φορά διάβασα απο mangareader και είμαι αθώος, η FAI φταίει που μου έδωσε το link.:tensai:

#387 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 03 February 2012 - 18:25

Δεν διαβάζω το Gamaran, αλλά μιας και το έθιξες το θέμα, ας το αναφέρω εδώ as a side note...

Οι Dragon & Fly scans είναι group μισθωμένο από το ίδιο το Mangahere (που ουσιαστικά είναι το Mangafox με διαφορετικό όνομα). Ναι, εκεί έχουμε φτάσει. Πλέον το Mangafox είναι τόσο ισχυρό, που πληρώνει άτομα για να μεταφράζουν manga, με μοναδικό αντάλλαγμα να είναι το πρώτο site που τα δημοσιεύει και να παίρνει τη μερίδα του λέοντος στα pageviews (and subsequent ad revenue). :erk:

Φυσικά, για ποιότητα μετάφρασης, ή επιλογή να κατεβάσετε το chapter και να το διαβάσετε με τον reader της επιλογής σας, ούτε λόγος.

Βέβαια προφανώς δεν σας κατηγορώ αν τα διαβάζετε... ελλείψει άλλων scanlation groups που να δουλεύουν στο Gamaran, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα, πέραν του να περιμένετε αορίστως. Απλά είπα να τα αναφέρω για να 'χετε μια ιδέα τι παίζει από πίσω.

Εγω το ανεβασα απο το DF scans επειδη το βρηκα πρωτα απο κει...Ουσιαστικα λιγα sites κανουν καλη δουλεια..Το mangastream παραλιγο να διαλυθει επειδη ενας βλακας admin γουσταρε να το κανει.

Για το chapter,γουσταρω Kashitaru με τρελα..Ο τυπος ειναι θεος.

Spoiler:

#388 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 03 February 2012 - 18:27

Εκτός απο τους Dragon & Fly scans, ποιά άλλα group είναι μισθωμένα απο Mangafox?
Εγώ προσωπικά μόνο μια φορά διάβασα απο mangareader και είμαι αθώος, η FAI φταίει που μου έδωσε το link.:tensai:

As far as I know, μόνο οι Dragon & Fly scans. Κάτι έχω ακούσει και για τους Easy Going scans ότι παίρνουν λεφτά από το Mangareader.net, αλλά αφενός δεν έχω concrete evidence, αφετέρου οι EGscans προσφέρουν direct downloads καθώς και τον δικό τους online reader.

(Όσο για τη FAI, τη μάλωσα πρόσφατα και θα την ξαναμαλώσω οσονούπω. XD)

Anyway, ας λήξουμε εδώ το off-topic. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, είμαι διαθέσιμος για VM/PM.

2112.gif

#389 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 07 February 2012 - 14:12

Νεο chapter.

Gamaran 128 - Read Gamaran 128 Online - Page 1

Spoiler:

#390 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 February 2012 - 14:56

You can also find it here και το βγάλανε μάλιστα και νωρίτερα, μη στηρίζεστε μόνο σ'αυτό το site. Αλλά αφού ήρθα μέχρι εδώ, ας σχολιάσω κιόλας.

Spoiler:

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 07 February 2012 - 15:49.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai