Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Gamaran
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 11:19
Ά ρε αθάνατε Shishio...ντροπιάζει την τεχνική σου το νουμπί...
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 12:34
Ντροπή και μόνο που αναφέρθηκε το όνομα του Shishio εδώ μέσα.
Also, best crossover ever
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 07:39
Εν τω μεταξύ έχεις το Shinnojou να σου λέει ότι "διαβάζει" τις σκέψεις και μετά από λίγο τον Riko να σου εξηγεί πώς αναλύει τις κινήσεις. Nice.
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 23:15
Way to go, genius!
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 23:23
This what I thought when reading this:
LukeGama,they never told you what happened to your fatheryou were young so you may not remember my techinques but I specialize in analyzing your moves.They told me enough! They told me you killed him!What do you mean? (As if it wasn't obvious)I am your father!From now on you won't be able to attack!. . . !Nope, I still don't get it.
Way to go, genius!
I lol'd!
Πάντως,δεν απόλαυσα αυτό το κεφάλαιο τόσο ,όσο τα υπόλοιπα του arc....
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 23:51

Τι aho που είναι ο manga-ka...
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2011 - 12:20
kai oso gia to an o Gama einai ovepower einai kai kala apo tous prodigy ths genias.mhn ksexname kai pios einai o pateras tou.aplos den eixe thn katalhlh ekpaideush etsi oste na aksiopoihsei kalytera tis ikanothtes tou.kai epeishs opos exei anaferthei hdh arketes fores sto manga einai xarakthras(Gama) pou oso polemaei ginete kai pio dynatoteros,me kalyteres texnikes ktlp
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2011 - 12:52
Πάντως, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα posts, αυτό που δεν αρέσει σε αρκετούς από εμάς είναι ο τρόπος του και όχι η δύναμή του.
Παρόλα αυτά το ότι τρέχει στο
Βέβαια δεν είμαστε χαζοί, ξέρουμε τι παίζει στα shonen και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό (νομίζω ότι το διαφορετικό είναι πάντα έκπληξη). Όμως όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα και διαφορετικές ιδέες για το τι κάνει έναν ιδανικό πρωταγωνιστή, οπότε λογικό είναι να μην αρέσει σε ορισμένους από εμάς. Άλλωστε κάθε χαρακτήρας σε μια σειρά στοχεύει και σε διαφορετικούς αναγνώστες, imo.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2011 - 13:13
Μπα, δε χρειάζεται. Έχουμε το Faguto για την συγκεκριμένη κατηγορία.auto to manga aksizei na ginei anime,opos kai dipote
Με αγάπη, απο τον Gama για την Kai. Χα!
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2011 - 13:18
Επίσης, βγήκε κι άλλο κεφάλαιο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε επειδή ακόμα έχει αυτό το narrative που ο Gama δείχνει ότι τελικά χρησιμοποιεί και λίγο τα κύτταρα του εγκεφάλου του παρόλαυτα έλεος. Γρήγορα θα φύγει και η Κλεοπάτρα. Τον ήθελα κι άλλο ή να αλλάξει μεριά.
Επίσης,ομολογώ πως ο Gama εξέφρασε για μια φορά κοινά συναισθήματα με μας όταν κορόιδεψε το χτένισμα! xD
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2011 - 13:33
xaxaxa!!Επίσης,ομολογώ πως ο Gama εξέφρασε για μια φορά κοινά συναισθήματα με μας όταν κορόιδεψε το χτένισμα! xD
Θέλω να τον δω,να κόβει τα μαλλιά της Κλεοπάτρας,όταν νικήσει! XD
Καλό κεφαλαιο για τα δεδομένα του manga,αν κι ήθελα λίγο περισσότερη ανάλυση του αγώνα από τον
Τέλος πάντων,θεωρώ πως είναι λίγα τα ψωμιά της Κλεοπάτρας,άντε ένα με δυο chapters ακόμα,μιας κι ο Gama,άρχισε να χρησιμοποιεί,εκτός από τους μύες και τα εγκεφαλικά του κύτταρα.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2011 - 14:24
Με αγάπη, απο τον Gama για την Kai. Χα!
Spoiler:
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να περιγράψω τη συγκίνηση που ένιωσα όταν το είδα. Πλέον νιώθω τον δεσμό ανάμεσα σ' αυτόν τον χαρακτήρα κι εμένα να μεγαλώνει λεπτό προς λεπτό. Όχι, gamasecond προς gamasecond.
Έχω πάντως να δηλώσω πως εγώ δεν τον κοροϊδεύω μόνο από άποψη διασκέδασης αλλά από πραγματική κακία. Ήταν ένας χαρακτήρας που αρχικά μου ήταν πολύ υποφερτός αλλά πλέον είναι στην κατηγορία των πρωταγωνιστών που δε θέλω να πετυχαίνω μπροστά μου.
[off-topic] Έχουμε thread με ποιοι είναι οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές και γιατί στο anime.gr; [/off-topic]
Εγώ πάντως τη συμπάθησα την Κλεοπάτρα. Εκτός από το εξαίσιο μαλλί μου εμπνέει μια συμπάθεια. Αν καταφέρει και δώσει ένα-δυο χτυπήματα στον Gama πριν τον αποχαιρετήσουμε θα τον εκτιμήσω περισσότερο. Εγώ θέλω να δω τι θα κάνει ο Zenmaru που μέχρι τώρα κάτι την γλάστρα όταν έρθει η ώρα να παλέψει με τον αδερφό του πάντως που φαίνεται να έχει μεγάλη θέση ανάμεσα σε αυτούς που ακολουθούν τον μπαμπάκα. Αν κερδίσει, προβλέπω rage.