Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Gamaran

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#256 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 October 2011 - 11:19

Τρελό κλάμα έριξα όταν είπε: "I'm gonna win, period!"
Ά ρε αθάνατε Shishio...ντροπιάζει την τεχνική σου το νουμπί...

#257 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 29 October 2011 - 12:34

Μετά τα κύτταρα, τίποτα. Μία είναι η ατάκα.
Ντροπή και μόνο που αναφέρθηκε το όνομα του Shishio εδώ μέσα.

Also, best crossover ever
Spoiler:

ySss0UF.jpg

#258 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 30 October 2011 - 22:44

Napster. Η ευχή σου τώρα πραγματοποιήθηκε. Μόνη σου το κανες Kai?

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#259 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 02 November 2011 - 07:39

Οκ, 116, τίποτα το σημαντικό για να βάλω spoiler tag. Δε μ' ενδιαφέρει αν θα χάσει ο Riko στο τέλος. Το ευχαριστήθηκα μόνο και μόνο επειδή ο Gama τα βρήκε κάπως σκούρα σ' αυτό το κεφάλαιο και ελπίζω να τα συνεχίσει έτσι έστω και λίγο το επόμενο.

Εν τω μεταξύ έχεις το Shinnojou να σου λέει ότι "διαβάζει" τις σκέψεις και μετά από λίγο τον Riko να σου εξηγεί πώς αναλύει τις κινήσεις. Nice.

ySss0UF.jpg

#260 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 02 November 2011 - 23:15

This what I thought when reading this:

Luke Gama, they never told you what happened to your father you were young so you may not remember my techinques but I specialize in analyzing your moves.

They told me enough! They told me you killed him! What do you mean? (As if it wasn't obvious)

I am your father!From now on you won't be able to attack!

. . . ! Nope, I still don't get it.

Way to go, genius!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#261 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 02 November 2011 - 23:23

This what I thought when reading this:

Luke Gama, they never told you what happened to your father you were young so you may not remember my techinques but I specialize in analyzing your moves.

They told me enough! They told me you killed him! What do you mean? (As if it wasn't obvious)

I am your father!From now on you won't be able to attack!

. . . ! Nope, I still don't get it.

Way to go, genius!

I lol'd!

Πάντως,δεν απόλαυσα αυτό το κεφάλαιο τόσο ,όσο τα υπόλοιπα του arc....
Spoiler:

Posted Image

#262 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 November 2011 - 23:51

Και έλεγα να postάρω σε αυτό το chap...
Posted Image
Τι aho που είναι ο manga-ka...

#263 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 November 2011 - 14:21

Oρίστε και η καθηλωτική ερώτηση στο τέλος του κεφαλαίου:

Will Gama go beyond his limits and finally defeat Rito?

Well, duh. Είναι ο πρωταγωνιστής που τώρα τελευταία είναι εντελώς overpowered. FUUUUUU-!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#264 Sporakos

Sporakos

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 17 November 2011 - 12:20

auto to manga aksizei na ginei anime,opos kai dipote
kai oso gia to an o Gama einai ovepower einai kai kala apo tous prodigy ths genias.mhn ksexname kai pios einai o pateras tou.aplos den eixe thn katalhlh ekpaideush etsi oste na aksiopoihsei kalytera tis ikanothtes tou.kai epeishs opos exei anaferthei hdh arketes fores sto manga einai xarakthras(Gama) pou oso polemaei ginete kai pio dynatoteros,me kalyteres texnikes ktlp

#265 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 17 November 2011 - 12:52

Καλά, ας μην πιάσουμε τώρα τα manga που το αξίζουν και δεν έχουν anime.
Πάντως, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα posts, αυτό που δεν αρέσει σε αρκετούς από εμάς είναι ο τρόπος του και όχι η δύναμή του.

Παρόλα αυτά το ότι τρέχει στο DNA του κύτταρά του, δεν είναι δικαιολογία να κάνει απανωτά level ups κάθε φορά που πολεμάει. Ούτε ο χαρακτήρας δικαιολογεί τεχνικές που άλλοι αποκτούν με χρόνια εμπειρίας. Ο Gama είναι gamaτος και σε ένα χρόνο τα κάνει όλα πχ.

Βέβαια δεν είμαστε χαζοί, ξέρουμε τι παίζει στα shonen και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό (νομίζω ότι το διαφορετικό είναι πάντα έκπληξη). Όμως όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα και διαφορετικές ιδέες για το τι κάνει έναν ιδανικό πρωταγωνιστή, οπότε λογικό είναι να μην αρέσει σε ορισμένους από εμάς. Άλλωστε κάθε χαρακτήρας σε μια σειρά στοχεύει και σε διαφορετικούς αναγνώστες, imo.

ySss0UF.jpg

#266 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 November 2011 - 13:13

auto to manga aksizei na ginei anime,opos kai dipote

Μπα, δε χρειάζεται. Έχουμε το Faguto για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Με αγάπη, απο τον Gama για την Kai. Χα!
Spoiler:

#267 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 17 November 2011 - 13:18

Eπίσης, η γενική κακία που βγάζουμε εναντίων του Gama γίνεται από καθαρά πλευρά διασκέδασης κι όχι πραγματικής κακίας και μην αφήσεις το γεγονός ότι κοροϊδεύουμε τα απανωτά και λίγο αδικαιολόγητα power-ups του να σε χαλάσουν. Ο καθένας λέει τη γνώμη του.

Επίσης, βγήκε κι άλλο κεφάλαιο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε επειδή ακόμα έχει αυτό το narrative που ο Gama δείχνει ότι τελικά χρησιμοποιεί και λίγο τα κύτταρα του εγκεφάλου του παρόλαυτα έλεος. Γρήγορα θα φύγει και η Κλεοπάτρα. Τον ήθελα κι άλλο ή να αλλάξει μεριά.

Επίσης,ομολογώ πως ο Gama εξέφρασε για μια φορά κοινά συναισθήματα με μας όταν κορόιδεψε το χτένισμα! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#268 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 17 November 2011 - 13:33

Επίσης,ομολογώ πως ο Gama εξέφρασε για μια φορά κοινά συναισθήματα με μας όταν κορόιδεψε το χτένισμα! xD

xaxaxa!!
Θέλω να τον δω,να κόβει τα μαλλιά της Κλεοπάτρας,όταν νικήσει! XD

Καλό κεφαλαιο για τα δεδομένα του manga,αν κι ήθελα λίγο περισσότερη ανάλυση του αγώνα από τον Χελάκη...Zenmaru.
Τέλος πάντων,θεωρώ πως είναι λίγα τα ψωμιά της Κλεοπάτρας,άντε ένα με δυο chapters ακόμα,μιας κι ο Gama,άρχισε να χρησιμοποιεί,εκτός από τους μύες και τα εγκεφαλικά του κύτταρα.

Posted Image

#269 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 17 November 2011 - 14:24

Με αγάπη, απο τον Gama για την Kai. Χα!

Spoiler:

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να περιγράψω τη συγκίνηση που ένιωσα όταν το είδα. Πλέον νιώθω τον δεσμό ανάμεσα σ' αυτόν τον χαρακτήρα κι εμένα να μεγαλώνει λεπτό προς λεπτό. Όχι, gamasecond προς gamasecond.

Έχω πάντως να δηλώσω πως εγώ δεν τον κοροϊδεύω μόνο από άποψη διασκέδασης αλλά από πραγματική κακία. Ήταν ένας χαρακτήρας που αρχικά μου ήταν πολύ υποφερτός αλλά πλέον είναι στην κατηγορία των πρωταγωνιστών που δε θέλω να πετυχαίνω μπροστά μου.

[off-topic] Έχουμε thread με ποιοι είναι οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές και γιατί στο anime.gr; [/off-topic]

Εγώ πάντως τη συμπάθησα την Κλεοπάτρα. Εκτός από το εξαίσιο μαλλί μου εμπνέει μια συμπάθεια. Αν καταφέρει και δώσει ένα-δυο χτυπήματα στον Gama πριν τον αποχαιρετήσουμε θα τον εκτιμήσω περισσότερο. Εγώ θέλω να δω τι θα κάνει ο Zenmaru που μέχρι τώρα κάτι την γλάστρα όταν έρθει η ώρα να παλέψει με τον αδερφό του πάντως που φαίνεται να έχει μεγάλη θέση ανάμεσα σε αυτούς που ακολουθούν τον μπαμπάκα. Αν κερδίσει, προβλέπω rage.

ySss0UF.jpg

#270 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 24 November 2011 - 10:58

"You win you jerk!" η πεμπτουσία του κεφαλαίου, nuff said! xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai