Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Gamaran

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#241 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 13:45

μου φενεται η ο shin ειναι πολυ κοντος, στην 18 φενεται μεχρι και ο gama να τον ριχνει στο υψος, παλια δεν τον εδειχνε λιγο πιο ψηλο??

#242 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 13:46

Λοιπόν, αρκετά posts μπήκανε, τέρμα τα spoiler tags με σπάσανε τα νεύρα. Δε βάζω άλλα. Μ!

Κοίτα πως το είπα: εφόσον θα μαζευτούν καμιά κατοσταριά και ίσως παραπάνω minions σίγουρα θα υπάρχει προβληματάκι με το πώς να τους σκοτώσουν τόσοι πολλοί που θα ναι. Παρόλατα, με ένα rest θα μπορούν άνετα να τους βρουν αλλά εμένα μου φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν τώρα, να μαζεύουν τους "μικρούς". Ε, μέχρι να καταλάβουν τέλος πάντων τι γίνεται. Μετά φαντάζομαι θα πάνε και οι jii-san να τους βρουν σκοτώνοντας πηγαίνοντας.

Κάπως έτσι θα παιχτεί,θεωρώ, πως θα ξαναδούμε όλη την ομάδα μαζεμένη όταν θα είναι για να πολεμήσουν τον Jinsouke.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#243 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 13:53

μου φενεται η ο shin ειναι πολυ κοντος, στην 18 φενεται μεχρι και ο gama να τον ριχνει στο υψος, παλια δεν τον εδειχνε λιγο πιο ψηλο??

Ha ha, o Gama ψήλωσε, o Shin έμεινε στο ίδιο και δε μπορεί να είναι και bishounen και ψηλός! Και μην είσαι κακός καλέ με τον γλυκούλη Shin.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#244 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 00:22

ΟΚ, αρχίζοντας τα σχόλια αυτής της βδομάδας θέλω κάποιος να με πληροφορήσει γιατί τα μαλλιά του Jinsuke πάντα μα πάντα πετάνε? Πού είναι ο κρυμμένος τύπος ποθ του κάνει αέρα οέο?

Επίσης, η τρελή με το καρέ φαίνεται να έχει κάποιες ενδιαφέρουσες ικανότητες, αλλά βέβαια εν τέλη θα αντιμετωπίσει τον
Spoiler:
οπότε
Spoiler:
Amen.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#245 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 00:25

O Iori,χρησιμοποιεί την τεχνική pineapple head γι'αυτό το μαλλί του πετά συνέχεια.
Πάντως,τάμα το'χει ο mangaka,να μην αφήσει κανέναν να σταυρώσει μάχη,εκτός από τον Gama.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#246 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 00:32

Ρε συ όχι του Ιori, του Jinsuke. Εκεί, στο πρώτο panel και πάντα τα μαλλιά λες και τα φυσάει αγέρας...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#247 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 00:36

XAxaxaxa!!!
Έχεις δίκιο,μπερδεύτηκα.
Αλλά δες και του Iori,στην επόμενη σελίδα....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#248 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 00:38

Lol ναι τα είδα αλλά όπως είπες κι εσύ αυτά δικαιολογούνται από το κούρεμα, την οπτική, την κίνηση και τη σκηνή...ο άλλο καθόταν!

. . . πώς καταλήξαμε να μιλάμε για μαλλιά ωρε? Ας πούμε κάτι άλλο για το καινούργιο κεφάλαιο. Α ναι. Ξενάρα.
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#249 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 00:47

Τα μαλιά όπως και τα φρύδια,αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του manga...:canthelp:
Κρίμα για το παλικάρι με το καρέ,κρίμα μου που του έμελλε να αντιμετωπίσει τον Gama.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#250 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 13:44

Spoiler:

#251 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 18:32

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#252 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2011 - 21:41

Spoiler: νέο κεφάλαιο

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#253 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2011 - 22:11

Spoiler: νέο κεφάλαιο

+9000
Θεωρώ,πως η ευθανασία αποτελεί την καλύτερη λύση,για την περίπτωση του Zenmaru/Krillin
Gama-το κεφάλαιο....και δεν το λέω με την καλή έννοια του όρου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#254 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2011 - 22:28

Πραγματικά δεν έχω λόγια για
Spoiler:

ySss0UF.jpg

#255 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 11:04

Και ναι, δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό αλλά βλέποντας έτσι τον Gamma, πλέον μου λείπει ο Naoyoshi.

Kαι τώρα αποκαλύπτεται η διαβολική πλεκτάνη του Nakamaru-sensei: θέλει να κάνει όλους τους αναγνώστες του που δε συμπαθούσαν τον Naoyoshi, να τον συμπαθήσουν! Οπότε, το ultimate objective του δεν είναι να κάνει τον Gama τόσο overpowered που να τον μισήσουν όλοι αλλά να αγαπήσουν τον άλλον. Nakamarus-sensei is all about love you guys...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai