Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.aNiMe//GR 2009 Anime Awards - Best OP/ED Sequence
Posted 02 February 2010 - 22:25
Nα παρει.Επιλεγω ομως Shin Mazinger
Posted 15 February 2010 - 01:57
Posted 15 February 2010 - 22:11
Οσο για το Κ-ΟΝ το ending ειναι καλο, αλλα το ΟP ΣΑΠΙΟ!!!
Εστω και αν εχω τα ιδια πληκτρα με την Tsumugi
Posted 24 February 2010 - 05:02
Pic related.

Πάντως όπως προείπα, ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο poll.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 24 February 2010 - 16:32
Posted 24 February 2010 - 16:44
θα βαλω astro γτ παιζει να ειναι η μοναδικη σειρα που καθε φορα εβλεπα το ED... και το OP ηταν απολαυση επισης.
αν και το eden εχει φοβερο OP και πραγματικα μοναδικο ED video wise
Posted 24 February 2010 - 21:31
Posted 24 February 2010 - 21:43

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 February 2010 - 01:19
ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ BOUNEN; FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU
χαχα μια απ'τα ίδια.......

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 26 February 2010 - 14:59
Άλλο ένα φριχτά δύσκολο poll. Αυτή η χρονιά είχε τρομερά OP/ED.
- Έχουμε το OP/ED του Michiko To Hatchin, το οποίο είναι ό,τι πιο στυλάτο και διαφορετικό-από-τα-συνηθισμένα έχω δει σε OP/ED εδώ και χρόνια (άτιμε Watanabe τι μας κάνεις
).
- Έχουμε το ΘΕ-Ο-ΠΑ-ΛΑ-ΒΟ OP/ED του Maria Holic (innuendo lyrics + sung by Yuu Kobayashi <3 + animated by SHAFT = EPIC WIN).
- Έχουμε το Eden Of The East, με OP από Noel Gallagher (FUCK YEAH) και ένα αποχαυνωτικό stop-motion animation ED.
- Εχουμε το OP/ED του Bounen No Xamdou, για το οποίο... δεν μπορώ να βρω ωραία λογάκια
, but it was just awesome.
- Έχουμε το OP/ED, ή μάλλον ΤΑ OP/ED του Bakemonogatari, τα οποία συνδυάζουν ποσότητα και ποιότητα. Damn you, SHAFT. <333
ΥΓ.: ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ K-ON. Slightly-above-average ED και σαχλό OP, at best.
Με κάλυψες οπότε μην τα ξαναγράφω

Το Κ-ΟΝ σκαλωτικό αλλά με τίποτα δεν είναι καλύτερο από τα προανεφερθέντα...Από την άλλη είμαι η μόνη που δεν της άρεσε σχεδόν καθόλου το ΟP του umineko ? Το βρήκα υπερβολικό αν μη τι άλλο... Θα ψήφιζα Michiko to Hatchin γιατί είναι ντροπή και αίσχος να έχει μόνο τόσες λίγες ψήφους αλλά τελικά θα ψηφίσω Bounen για δύο λόγους...Αφενός μου άρεσε (duhh) αφετέρου αν βγει το K-ON θα φάω τα all-star μου

Posted 26 February 2010 - 15:06
Παντως επρεπε να βαλουμε και του soul eater εδω, χθες ακουγα τα Ops-ends του και ηταν απιστευτα.
Posted 26 February 2010 - 18:36
Ντέρμπυ μεταξύ Bounen και K-ON? Του χρόνου θα κρατήσω την ψήφο μου ως το τέλος.
ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ BOUNEN; FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU
χαχα μια απ'τα ίδια.......
αν και δε μετανιωνω τη ψηφο μου, αλλα απο το να το παρει το k-on ... RAAAAAAAAAGEEEEEEEEE