Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Shiki
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 00:08
Με μια γρήγορη έρευνα στο νετ, των umee αν και τελειωμένο είναι από stolen κλασικά official crunchryroll subs απ' ότι λένε, ενώ των taka που αργοπορούνε παραπάνω και είναι στο 16, είναι πράγματι pure fansubs.
Η λογική λέει να κατεβάσω "taka" γιατί όπως και να το κάνουμε fansubs>>>>> crunchyroll αλλά καμιά γνώμη από κανέναν που να τα σύγκρινε ;;
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2011 - 19:02
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2011 - 19:30
Αν θες να το δεις τώρα go for it, unless you're a weaboo.
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2011 - 19:40
Μπα αυτό με πειράζει πολύ και το έλεγαν και άλλοι σε άλλα threads επίσης.Μια χαρά είναι η μετάφραση στο release των umee, το μόνο που ίσως να πειράξει κάποιους είναι το americanization.
Ναι βλέπεται σε γενικές γραμμές άλλα...
Τελικά το τσέκαρα και απ' τα δύο και το προτίμησα από Taka που αν και άργησαν παραπάνω δεν ήταν τυχαίο, καθώς εχουν κάνει μετάφραση μέχρι και σε κάμποσα types και notes όπως αποδείχτηκε, και σε κάτι φάσεις πέτυχα απίστευτες λέξεις σε ιατρική ορολογία οπότε τους βγάζω το καπέλο εκεί, μακάρι να έκανε κανείς έτσι και το monster κάποτε...
19/22 είναι από Taka οπότε όσοι το είδατε από umee απλά χάσατε.

Δεν καταλαβαίνω την λογική του να βλέπεις κάτι μόνο από όποιον το τέλειωσε και έτσι να χάνεις τα release με την περισσότερη τελειομανία...
Είμαι στο 13, θα επανέλθω όταν το τελειώσω, αρκετά καλό μέχρι τώρα...
θα δω και τα 3 last από umee. Και πολύ τους είναι.

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2011 - 20:06

Να ήταν το Aoi Bungaku ή το Mouryou no Hako (που περίμενα 2 χρόνια για αξιόλογο release) να το καταλάβω, αλλά για το Shiki? To Shiki? O_o

Πάντως, μάλλον είμαι μόνη μου σε αυτό, στη συγκεκριμένη σειρά εγώ γούσταρα πολύ τις Αμερικλανιές στη μετάφραση. F uck off κ έτσι, χελζ γέα!!!
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2011 - 20:08
Πάντως, μάλλον είμαι μόνη μου σε αυτό, στη συγκεκριμένη σειρά εγώ γούσταρα πολύ τις Αμερικλανιές στη μετάφραση. F uck off κ έτσι, χελζ γέα!!!
You are not the only one. Είχα ψοφήσει στο γέλιο... Αν και θα ακούσω τον Radagast και θα κατεβάσω το release των Taka για storage πρέπει να ομολογήσω ότι δεν σκαμπάζω γρι από ιατρικές ορολογίες ώστε να μου κάνει διαφορά η extra προσπάθεια τους.
Και μόλις συνειδητοποίησα ότι εχω μείνει στο 14... Shame on me.
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2011 - 21:23
Καλά σε αυτό δεν έχεις και άδικο, δεν είναι άλλωστε και κάνα αριστούργημα. Από flaws έχει κάμποσα, αν και imo βλέπεται άνετα από fans του είδους.Να ήταν το Aoi Bungaku ή το Mouryou no Hako (που περίμενα 2 χρόνια για αξιόλογο release) να το καταλάβω, αλλά για το Shiki? To Shiki? O_o
Btw :
14:
PS : Όσο αφορά τις αμερικανιές στη μετάφραση, no thanks, δεν βλέπω anime για να θυμάμαι πως βρίζει ένας αμερικάνος... Τόσα χρόνια άλλωστε μας το σέρβιραν και μας το σερβίρουν στο παλιόκουτο...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 19 Ιανουάριος 2011 - 23:24
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2011 - 22:02
Χαχ, έχω ακριβώς την ίδια γνώμη.Καλά σε αυτό δεν έχεις και άδικο, δεν είναι άλλωστε και κάνα αριστούργημα. Από flaws έχει κάμποσα, αν και imo βλέπεται άνετα από fans του είδους.
Btw :
14:Spoiler:
PS : Όσο αφορά τις αμερικανιές στη μετάφραση, no thanks, δεν βλέπω anime για να θυμάμαι πως βρίζει ένας αμερικάνος... Τόσα χρόνια άλλωστε μας το σέρβιραν και μας το σερβίρουν στο παλιόκουτο...
Anyway, εμένα αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση (λολ) ήταν φυσικά το Lady Gaga reference....
Haters gonna hate, and Vampires gonna vamp i guess..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 20 Ιανουάριος 2011 - 11:55
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 02:00
Μπορω να πω πως εχω τις καλυτερες εντυπωσεις.
Καταπληκτικη μουσικη,μερικοι γαματοι χαρακτηρες,περιεργο και μοντερνο σχεδιο που αρχικα ξεγελαει,και εξειρετικη μουσικη.
Αυτο που γουσταρω σε αυτην τη σειρα,ειναι ο τροπος με τον οποιο δε δισταζει καθολου να δειξει τους χαρακτηρες να πεθαινουν.
Βεβαια,σε μερικους θα προτιμουσα να δω λιγο περισσοτερη αναπτυξη,αλλα οσο πιο μακρια απο τη λογικη του Oda,τοσο το καλυτερο i guess...
Major spoilers:
Ending
Αυτα προς το παρον...
Αναμενουμε κατι καλο για το καλοκαιρι...
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 02:38
Νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου στα news πως θα βγούνε άλλα 2 επεισόδια που είναι και το πραγματικό τέλος της σειράς, αλλά θα βγούνε περίπου Ιούνιο, καλοκαίρι...
Tα δύο αυτά επεισόδια έχουν αριθμό 20.5 και 21.5, οπότε φαντάζομαι πως απλά συμπληρώνουν την ιστορία, χωρίς ν' αλλάζουν το τέλος.
Σε γενικές γραμμές μου άρεσε η σειρά. Από ατμόσφαιρα, σχέδιο, σκηνοθεσία, OST καλύφθηκα απόλυτα, αλλά όπως επεσήμανε η Nighteyes, όσο σκέφτεσαι περισσότερο την υπόθεση, τόσο περισσότερες τρύπες βρίσκεις.
Δεν ξέρω αν οφείλεται στη μεταφορά από το βιβλίο ή αν και το βιβλίο έχει το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια είχε και τις καλές στιγμές του.
Και τα τελευταία επεισόδια μου φάνηκαν κι εμένα λίγο πρόχειρα. Figures, όταν πας να χωρέσεις τόσα subplots στα 2-3 τελευταία επεισόδια. Αν και νομίζω ότι τα δύο DVD-only επεισόδια θα το διορθώσουν λιγάκι αυτό.
ΥΓ. Έχει significant ιατρική ορολογία το Shiki; Εγώ μια αναιμία θυμάμαι και έναν ενδοφλέβιο ορό
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 02:43

Ελα γεια σου!!! Πόσα επεισόδια την έβγαλα περιμένοντας το αυτό! Και να φωνάζω στην οθόνη, αλλά τίποτα ο άσχετος που μου είχε και πτυχίο...
(btw, γιατρέ, νωρίς το κατάλαβες πως πρέπει να δώσεις αίμα σε αναιμικούς :3)
Spoiler:
Αντε ρε συ, επαιζε κι ο Gackt τον μπαμπα;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 20 Ιανουάριος 2011 - 03:05
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 10:14
Βασικά, όπως αποδείχτηκε, ακόμα είμαι παλαβή και για τα βαμπίρια, και χαίρομαι που είδα όλο το Shiki γιατί μου το θύμισε αυτό.
Τα 2 πρώτα επεισόδια ήταν πραγματικά απαράδεκτα, και thank CTHULHU που υπάρχει η Iristella που μου έλεγε ότι η σειρά είναι καλή και με έβαλε στο τρυπάκι να την ξε-dropparw και να τη δω ολόκληρη. You rock girl!Shiki: Τα 2 πρώτα επεισόδια ήταν επιεικώς εμετικά, αλλά επειδή αρέσει σε άτομα που εμπιστεύομαι θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία.
Μιας και την τελείωσα, πήγα πίσω και διάβασα κάποια από τα ποστ, και έχω να πω ότι η Nighteyes με κάλυψε απόλυτα με ΑΥΤΟ το ποστ της.
Πάντως έχοντας δει ελάχιστα βαμπιροανιμέ (αυτό, τη Miyu, Vampire Knight, Kurozuka, Dance in the Vampire Bund, την 1η σειρά του Hellsing) νομίζω ότι αυτό ήταν το καλύτερο και το απόλαυσα περισσότερο από τα άλλα (το Kigeki εξαιρείται γιατί είναι αριστούργημα). Μάλλον φταίει το gore και το splatter που είναι οι αδυναμίες μου.
Γενικά σαν αίσθηση και όσων αφορά την πλοκή μου θύμισε πολύ την επική ταινία/σειρά του 1979 το Salem's Lot (σε όσους σας άρεσε το Shiki να τη δείτε), και αυτό ήταν πάρα πολύ θετικό.
Βλέποντας τα πρώτα 2 επεισόδια της είχα βάλει περίπου 4/10, τώρα όμως της βάζω άνετα ένα ξεγυρισμένο 7άρι. Αν δεν είχε τα γελοία κουρέματα, το fanservice που είχε, και τις εκνευριστικές κρίσεις κλαψομουνίασης από τις 2 πλευρές θα έπαιρνε κανά 8άρι, αλλά ας ήμεθα εγκρατείς! XD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 20 Ιανουάριος 2011 - 10:23