Ο γιατρός και ο παπάς έχουν διαπιστώσει εδώ και πόσους θανάτους πριν, ότι έχουν να κάνουν με βρυκόλακες και κάθονται και τα ξύνουν!

Έτσι όπως πάμε, δεν θα μείνει άνθρωπος για ανθρωπος σ' αυτό το χωριό.
Ο ένας γιατί λυπάται τους βρυκόλακες επειδή γνώρισε την Sunako(ας αφήσω στην άκρη το lolicon syndrome) και την συμπάθησε, ο άλλος πάνω που είχε ξεσηκώσει η άλλη τους χωριανούς έκανε την πάπια γιατί ήθελε πρώτα να βρει το αδύναμο σημείο τους. Δεκτόν το τελευταίο αλλά σε κείνη την φάση οι βρυκόλακες ήταν πολύ λίγοι και όπως και να είχε αν ενώνονταν θα μπορούσαν να τους νικήσουν. Και τώρα που χτύπησε και το δικό του σπίτι ο θάνατος(ε βέβαια πιο πριν είχε επαναπαυτει) θα χρησιμοποιήσει το σώμα της γυναίκας του, αν γίνει βρυκόλακας (που θα γίνει) για να πειραματιστεί. Αυτό κι αν είναι gross. Όχι το ότι θα κάνει πείραμα αλλά το ότι θα μπορούσε να την σώσει αν ήθελε αλλά δεν το έκανε.
Βασικά είμαστε καλά; Δεν θα μπορούσε τόσο καιρό να τους μαζέψει όλους τους χωριανούς και να τους πει καμια μαμακία ότι είναι ραδιενεργό το νερό, κάτι τελωσπάντων ώστε να τους πείσει να φύγουν από το χωριό; Να σώσει όσους μπορεί τουλάχιστον και μετα ας κάτσει να παίζει σπασμένο τηλέφωνο με τους βρυκόλακες. Έλεος!
Ο άλλος δε, που κάθησε να τον φάει ο φίλος του.

Γιατί; Κάποιος να μου εξηγήσει γιατί.

Ούτε γκόμενο να τον είχε και μη μου πείτε ότι βλέπω yaoi υπονοούμενα εκεί που δεν υπάρχουν. Αλλά και πάλι 1 χρόνο τον ήξερε. Και το χωριό ούτε που ήθελε να το ξέρει. Προς τι η τόση αφοσίωση. Και συγνώμη ρε παιδιά, ξερεις ότι θα ρθουν να σε φάνε, ότι το σπίτι σου είναι ανοιχτό για τους βρυκόλακες και κάθεσαι μόνο με ένα κλειδί για παξιμάδια και περιμένεις;
Και λογικά, θα βρυκολακιάσει κι αυτός (ω τι τύχη, θα ζήσει) αλλά θα πάει κόντρα στον μουλωχτό με τα πράσινα μαλλιά και θα προσπαθήσει να αλλάξει τους βρυκόλακες εκ των έσω. Μην πω ότι θα τακιμιάσει και με τον γιατρό. Άλλο σενάριο δεν μου βγαίνει.