Ο μόνος λόγος που δικαιολογεί το να μην ειναι στο top 5 καποιου είναι να μην τους ξέρει απλως.

Φυσικά οι ποταπές λογοτεχνικές μου ικανότητες δεν ειναι αρκετές για να περιγράψουν το μεγαλείο και την τελειότητα της μουσικής τους.Ετσι κι'αλλιως όποιος τους ακούσει το καταλαβαίνει και απο μόνος του. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω, είναι το ότι κάθε φορά που ακούω κάποιο τραγούδι δεν μπορω να εντοπίσω ούτε ένα λάθος. Πραγματικά, αν και μουσικά είμαι n00b, ακόμη και με την απλοϊκή μου κρίση μπορώ να νιώσω ότι κάθε νότα "is in its right place". Δεν ειναι απλως όμορφη η μελωδία, είναι και περίπλοκη.
(δεν θυμάμαι που το διάβασα, αλλά όταν ο matthew bellamy είπε ότι οι muse μπορουν να παραγουν τον ίδιο ηχο με τους radiohead με 3 οργανα μόνο, έδειξε πόσο μα πόσο λίγος είναι...)
My fav albums είναι το ok computer και in rainbows. Βεβαια δεν μπορώ να πω ότι υπαρχει και κάποιο τραγούδι που να μην μου αρεσει(εκτος απο κάποια στο pablo honey) Τρελή επιθυμία μου είναι να γνωρίσω προσωπικά τον Thom Yorke, απο περιέργια και μόνο για να δω τι είδους ανθρωπος μπορεί να γράφει τέτοια μουσική!
Το ξέρω ότι όλοι τους ξερετε, αλλα είναι κρίμα να μην υπάρχει ενα thread.

Edited by samurai_pizza_dora, 03 January 2010 - 01:58.