Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

windows 7 home premium ή ultimate
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 19:40
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 20:53
[media]http://www.youtube.com/watch?v=BX8ob4tZ9zA[/media]
Εδω μπορείς να δείς τις διαφορές απο τη σελίδα της Microsoft
http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare
Θα σου έλεγα να πάρεις τη Home Premium.
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 17:38
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 13:54
Kαι εγω που παιζω σαν τρελος games εχω το premium κ ειναι πολυ βολικοτερο απο το ultimate.
Βολικότερο/καλύτερο σίγουρα δεν είναι. Το ότι είναι όμως αχρείαστα τα χαρακτηριστικά του Ultimate σε σχέση με την τιμή του ισχύει.
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 17:09

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 18:14

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 19:07
Δαγκωτά Ultimate.

(και Pro ~ δεν είναι άσχημα βέβαια http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Pro-64-bit-Greek-DSP.htm)
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 20:37
για εμένα το θέμα έλειξε.αν πιστεύτε όμως πως αξίζει να διατηρηθεί αφήστε το
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 11:50
Off Topic: Οσοι απο εσας δεν ειχατε super μηχανηματα και πηρατε τα 7 και ειχατε πριν τα XP πως την βλεπετε την αποδοση?
σιγουρα ειναι ποιο γρηγορα απο τα XP(κι ομως δεν το περιμενα μετα την πατατα-vista), εχω την 32bit ultimate εκδοση και παει μια χαρα, μονο το παλιο κλασικο start menu να ειχε καλα 8α ηταν. χρησιμοποιει περισσοτερη φυσικη μνημη(παλι καλα γιατι 4 Gb ηταν αχρειαστα για τα XP) γενικα αμα 8ες ομως να τα αγορασεις καλυτερα περιμενε λιγο ακομα, να πεσουν οι τιμες, ισως να βγει και κανα service pack....
@Adventurer: εγω που 8ελω να παιξω Cossacks (European Wars) τι πρεπει να κανω δλδ ?? μονο στα XP με SP1 και κατω επαιζαν. μετα...
[Sorry για το offtopic]
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2010 - 10:56

Πάντως για τους φοιτητές να ξέρετε ότι είναι πολύ πιθανό να δικαιούστε τσάμπα λειτοργικό σύστημα (τουλάχιστον η σχολή μας, μας παρέχει κάτι τέτοιο) μέσω msdn.
Από εκεί εγώ έβαλα τα Professional.
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2010 - 12:42
Ουσιαστηκα δεν χρειαζεσε ultimate εκτος και εαν εχεις σκοπο να ασχοληθεις ποιο ουσιαστικα με το λογισμικο και τις δυνατοτητες που αυτο μπορει να σο προσφερει περαν των games....
Λογο του οτι το λογισμικο ειναι μια γεφυρα XP-Vista (κληνει περισσοτερο σε Vista) ειναι καλυτερο απο τον προκατοχο του δηλαδη πιο γρηγορο εχει ολα τα καλα στοιχεια των Vista οπως π.χ το search που ειναι τελειο και αμεσο και φυσικα για εσενα Direct x11 (βαλε και μια Ati 57XX και θα σε αρχοντας)... Ουσιαστικα αυτο που τα καθηστα λιγο ποιο βαρια απο τα XP ειναι το οτι μιλανε πολυ στην γραφηκον οποτε καλυτερα να ειναι να η γραφηκων σου να εχει τουλαχιστον 512md ram!!!
Υπαρχουν ιδη παρα πολες συμβατοτητες οποτε coolαρε οτι προγραμμα δεν σου παιξει (λεμε τωρα..) θα το κανει λιαν προσεχως!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2010 - 19:56
Γίνεται να τα ζητήσεις στην αγγλική γλώσσα;Πάντως για τους φοιτητές να ξέρετε ότι είναι πολύ πιθανό να δικαιούστε τσάμπα λειτοργικό σύστημα (τουλάχιστον η σχολή μας, μας παρέχει κάτι τέτοιο) μέσω msdn.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2010 - 19:57