Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Gravel Kingdom


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 November 2009 - 06:11

Gravel Kingdom
砂礫王国

Posted Image

Author & Artist: Κaori Yuki
Υear : 1993
Status :
Completed
Genres
: Adventure, Drama, Fantasy, Shoujo


Υπόθεση

Σε έναν κόσμο ο οποίος καλύπτεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου από άμμο μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα στους ανθρώπους και τους υπεύθυνους για την καταστροφή του πλανήτη τους Sandbiters. Οι Sandbiters είναι ανθρωπόμορφοι δαίμονες οι οποίοι κυνηγούν ανθρώπους και ελέγχουν πλάσμα της ερήμου όπως για παράδειγμα τους δράκους της άμμου. Μοναδική όαση σε αυτόν τον πλέον εχθρικό πλανήτη είναι το Βασίλειο του Χρόνου το οποίο προστατεύεται από την θεότητα του νερού την Seraphita.

Όλα ξεκινούν όταν ο νεαρός πρίγκηπας του Βασιλείου ο Kirameki σε μια εξόρμηση στην έρημο γνωρίζει τον Saga έναν εξίσου νεαρό Sandbiter. Το παιχνίδι τους όμως διακόπτεται γρήγορα και τα παιδιά χωρίζονται. Οχτώ χρόνια αργότερα ο Kirameki ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον πατέρα του στον θρόνο αν και ο ίδιος κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένος είναι με την προοπτική αυτή και τις ευθύνες της ενηλικίωσης. Πολύ περισσότερο όταν οι ίδιες ευθύνες απειλούν να στερήσουν από αυτόν την παιδική του φίλη Worry η οποία ετοιμάζεται να στεφθεί αρχιιέρεια της Seraphita. H εισβολή όμως των Sandbiters στο βασίλειο ανατρέπει το σκηνικό και δημιουργεί απρόσμενες εξελίξεις με τα μονοπάτια παλιών γνώριμων να διασταυρώνονται ξανά υπό τελείως διαφορετικούς όρους.

Eίναι μία από τις πρώιμες δουλειές της mangaka πράγμα το οποίο φαίνεται σε αρκετά σημεία τόσο στο σχέδιο όσο και στο ότι η δομή της υπόθεσης είναι αρκετά απλή (δεν έχουμε τον καταιγισμό από subplots και το πλήθος από χαρακτήρες που παρατηρούνται σε μεταγενέστερες δουλείες της) αν και όχι απλοϊκή. Φαίνονται επίσης πολλά από τα patterns τα οποία χρησιμοποιούνται σε πολλές προγενέστερες και μεταγενέστερες δουλείες της (όπως πχ τα issues που έχει η γυναίκα με τις αδερφικές σχέσεις :).

Σίγουρα όμως πρόκειται για μια ιστορία που αξίζει κανείς να διαβάσει. Έχει γρήγορη εξέλιξη και εναλλαγή σκηνικών, πολύ καλό character development για το μέγεθος του τίτλου (αν και κάποιοι χαρακτήρες ήθελαν λίγη δουλειά παραπάνω) και πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα. Και όλα αυτά μέσα σε 4 chapters. Θα μπορούσε ενδεχομένως να το αναπτύξει πολύ περισσότερο σαν ιστορία γιατί υπήρχε πρόσφορο έδαφος, αλλά προφανώς θέλησε να μην επεκταθεί. Όπως και να έχει για άλλη μια φορά ο αναγνώστης μπαίνει στο πνεύμα της ιστορίας χωρίς καλά καλά να καταλάβει το πως.


Μπορεί κανείς να βρει τη σειρά διάβασμα οnline από εδώ και για κατέβασμα από εδώ!


Edited by iristella, 26 November 2009 - 06:24.


#2 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 November 2009 - 18:03

Καλη σειρα, αν και μικρη.
Πανω κατω ειναι count cain+fairy cube στην Σαχαρα αλλα γενικα σου μενει σα σειρα αν και πολυ συντομη.

qzMHWHd.png