Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#556 Masha-chan

Masha-chan

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 01 August 2013 - 15:07

το Masha βγαίνει από το Μαρία είναι μικρό μου όνομα στα ρωσικά (όπως λέμε πχ Αθανάσιος -> Θανάσης) k δεν ήθελα να το βάλω σκέτο οπότε το έβαλα Masha-chan.

#557 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 01 August 2013 - 15:20

μαρεσουν οι νεκροκεφαλες... χοχοχο

Imagination is the only limit!

#558 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 01 August 2013 - 19:54

Οταν ειχα κανει Register εβλεπα Naruto για πρωτη φορα και ειχα πορωθει :P 
Νομιζω ειναι προφανες απο που βγαινει το username μου (οσοι εχουν δει Ναρουτο ξερουν εννοειται).
Itachi Uchiha των Akatsuki.
Τωρα πια δεν νομιζω οτι με αντιπροσωπευει και τοσο πολυ, παροτι ο Itachi εξακολουθει να ειναι απο τους αγαπημενους μου ανιμε χαρακτηρες!

Edited by Itachi Akatsuki, 01 August 2013 - 19:54.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#559 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 01 August 2013 - 22:15

Θα μπορούσες να κάνεις αίτηση για κάθε φορά που αλλάζεις avatar να σου αλλάζουν και το username.
Ezio Akatsuki πχ.

LfNX0dh.png

#560 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 August 2013 - 23:22

Μην του βάζεις ιδέες εσύ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#561 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 01 August 2013 - 23:44

Θα μπορούσες να κάνεις αίτηση για κάθε φορά που αλλάζεις avatar να σου αλλάζουν και το username.
Ezio Akatsuki πχ.

Ο τυπας στο avatar λεγεται Edward.
Αρα Edward Akatsuki. 
It's not a bad idea though, καθε φορα που παιζω διαφορετικο game να μου αλλαζεται ονομα.

KennyΕσενα Kenny απου βγαινει το username?Ειναι και περιπλοκη λεξη  :hehehe: 

Edited by Itachi Akatsuki, 01 August 2013 - 23:45.

#562 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 August 2013 - 23:55

Εγώ θέλω να με κάνετε GatchaPrince για όσο θα παίζει το άνιμε !

Edited by GhostPrince, 01 August 2013 - 23:55.

フカフカ

#563 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 02 August 2013 - 01:01

Εγώ ανακοινώνω πως τις ημέρες των Χριστουγέννων θα γίνομαι ο White Kaiser. Και δεν έχω ανάγκη τους mod για αυτό.

#564 Doomsayer

Doomsayer

Starting...

• Members
  • 17 posts
  • LocationΑμπελόκηποι

Posted 02 August 2013 - 01:03

Στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω, παίζω παιχνίδια στο pc. Όχι όμως τα σύγχρονα, παλιά. Κυρίως γιατί οι γονείς μου δεν με πολυαφήνουν στον υπολογιστή, αλλά και γιατί δεν έχουν λεφτά για να πάρουν καλό μηχάνημα. Τώρα εδώ και λίγο καιρό, έχω κολλήσει με το Baldur's Gate! Εξερευνούσα κάτι ερείπια, έκλεψα ένα καταραμένο αγαλματίδιο, και μόλις έφευγα ήσυχα κι ωραία, μου επιτέθηκε κάτι σαν undead. Το όνομά του ήταν Doomsayer! Μου σκότωσε το πάρτυ 3 φορές μέχρι να το καταφέρω, και μου έκανε εντύπωση. Αυτό σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω σαν username εδώ, λοιπόν!

Today's friend is tomorrow's enemy

#565 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 02 August 2013 - 01:07

Στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω, παίζω παιχνίδια στο pc. Όχι όμως τα σύγχρονα, παλιά. Κυρίως γιατί οι γονείς μου δεν με πολυαφήνουν στον υπολογιστή, αλλά και γιατί δεν έχουν λεφτά για να πάρουν καλό μηχάνημα. Τώρα εδώ και λίγο καιρό, έχω κολλήσει με το Baldur's Gate! Εξερευνούσα κάτι ερείπια, έκλεψα ένα καταραμένο αγαλματίδιο, και μόλις έφευγα ήσυχα κι ωραία, μου επιτέθηκε κάτι σαν undead. Το όνομά του ήταν Doomsayer! Μου σκότωσε το πάρτυ 3 φορές μέχρι να το καταφέρω, και μου έκανε εντύπωση. Αυτό σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω σαν username εδώ, λοιπόν!

Κρίμα. Εγώ φανταζόμουν κάτι σε αυτό το στυλ ως το origin του username σου:

end-is-near-785574.jpg

#566 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 02 August 2013 - 07:39

Kαλη φαση ουτε που μου πηγε το μυαλο στους Doomsayer του Baldur's Gate!

Edited by Itachi Akatsuki, 02 August 2013 - 07:39.

#567 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 02 August 2013 - 12:42

Αφου ειδα το θρεντ ας απαντησω :P

redqueen = Nero's sword in DMC 4 dat κι οχι απο καποια ινδιανα βασιλισσα (οχι οτι δν ειναι καλη ιδεα)xD :hihi2:

(ps I love that name :3)

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#568 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 02 August 2013 - 13:39

Αφου ειδα το θρεντ ας απαντησω :P

redqueen = Nero's sword in DMC 4 dat κι οχι απο καποια ινδιανα βασιλισσα (οχι οτι δν ειναι καλη ιδεα)xD :hihi2:

(ps I love that name :3)

Γαμ*ει και το username και το σπαθι του Nero btw!

Edited by Itachi Akatsuki, 02 August 2013 - 13:39.

#569 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 02 August 2013 - 20:22

Εγώ το πήρα από ένα τεύχος του pc_magazine επειδή είχε φράση pc_mages. Αρχικά το είχα pc_wizard από το όνομα ενός προγράμματος.

Edited by pc_magas, 02 August 2013 - 20:22.

#570 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 August 2013 - 21:15

Ακόμα να γίνεις Linux_magas εσύ?

フカフカ