το Masha βγαίνει από το Μαρία είναι μικρό μου όνομα στα ρωσικά (όπως λέμε πχ Αθανάσιος -> Θανάσης) k δεν ήθελα να το βάλω σκέτο οπότε το έβαλα Masha-chan.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Από που βγαίνει το username σας;
Posted 01 August 2013 - 15:07
Posted 01 August 2013 - 15:20
μαρεσουν οι νεκροκεφαλες... χοχοχο
Posted 01 August 2013 - 19:54
Οταν ειχα κανει Register εβλεπα Naruto για πρωτη φορα και ειχα πορωθει
Νομιζω ειναι προφανες απο που βγαινει το username μου (οσοι εχουν δει Ναρουτο ξερουν εννοειται).
Itachi Uchiha των Akatsuki.
Τωρα πια δεν νομιζω οτι με αντιπροσωπευει και τοσο πολυ, παροτι ο Itachi εξακολουθει να ειναι απο τους αγαπημενους μου ανιμε χαρακτηρες!
Edited by Itachi Akatsuki, 01 August 2013 - 19:54.
Posted 01 August 2013 - 22:15
Ezio Akatsuki πχ.
Posted 01 August 2013 - 23:22
Μην του βάζεις ιδέες εσύ.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 01 August 2013 - 23:44
Θα μπορούσες να κάνεις αίτηση για κάθε φορά που αλλάζεις avatar να σου αλλάζουν και το username.
Ezio Akatsuki πχ.
Ο τυπας στο avatar λεγεται Edward.
Αρα Edward Akatsuki.
It's not a bad idea though, καθε φορα που παιζω διαφορετικο game να μου αλλαζεται ονομα.
KennyΕσενα Kenny απου βγαινει το username?Ειναι και περιπλοκη λεξη

Edited by Itachi Akatsuki, 01 August 2013 - 23:45.
Posted 01 August 2013 - 23:55
Εγώ θέλω να με κάνετε GatchaPrince για όσο θα παίζει το άνιμε !
Edited by GhostPrince, 01 August 2013 - 23:55.
Posted 02 August 2013 - 01:01
Εγώ ανακοινώνω πως τις ημέρες των Χριστουγέννων θα γίνομαι ο White Kaiser. Και δεν έχω ανάγκη τους mod για αυτό.
Posted 02 August 2013 - 01:03
Στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω, παίζω παιχνίδια στο pc. Όχι όμως τα σύγχρονα, παλιά. Κυρίως γιατί οι γονείς μου δεν με πολυαφήνουν στον υπολογιστή, αλλά και γιατί δεν έχουν λεφτά για να πάρουν καλό μηχάνημα. Τώρα εδώ και λίγο καιρό, έχω κολλήσει με το Baldur's Gate! Εξερευνούσα κάτι ερείπια, έκλεψα ένα καταραμένο αγαλματίδιο, και μόλις έφευγα ήσυχα κι ωραία, μου επιτέθηκε κάτι σαν undead. Το όνομά του ήταν Doomsayer! Μου σκότωσε το πάρτυ 3 φορές μέχρι να το καταφέρω, και μου έκανε εντύπωση. Αυτό σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω σαν username εδώ, λοιπόν!
Today's friend is tomorrow's enemy
Posted 02 August 2013 - 01:07
Στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω, παίζω παιχνίδια στο pc. Όχι όμως τα σύγχρονα, παλιά. Κυρίως γιατί οι γονείς μου δεν με πολυαφήνουν στον υπολογιστή, αλλά και γιατί δεν έχουν λεφτά για να πάρουν καλό μηχάνημα. Τώρα εδώ και λίγο καιρό, έχω κολλήσει με το Baldur's Gate! Εξερευνούσα κάτι ερείπια, έκλεψα ένα καταραμένο αγαλματίδιο, και μόλις έφευγα ήσυχα κι ωραία, μου επιτέθηκε κάτι σαν undead. Το όνομά του ήταν Doomsayer! Μου σκότωσε το πάρτυ 3 φορές μέχρι να το καταφέρω, και μου έκανε εντύπωση. Αυτό σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω σαν username εδώ, λοιπόν!
Κρίμα. Εγώ φανταζόμουν κάτι σε αυτό το στυλ ως το origin του username σου:
Posted 02 August 2013 - 07:39
Kαλη φαση ουτε που μου πηγε το μυαλο στους Doomsayer του Baldur's Gate!
Edited by Itachi Akatsuki, 02 August 2013 - 07:39.
Posted 02 August 2013 - 12:42
Αφου ειδα το θρεντ ας απαντησω
redqueen = Nero's sword in DMC 4 dat κι οχι απο καποια ινδιανα βασιλισσα (οχι οτι δν ειναι καλη ιδεα)xD
(ps I love that name :3)
Posted 02 August 2013 - 13:39
Αφου ειδα το θρεντ ας απαντησω
![]()
redqueen = Nero's sword in DMC 4 dat κι οχι απο καποια ινδιανα βασιλισσα (οχι οτι δν ειναι καλη ιδεα)xD
(ps I love that name :3)
Γαμ*ει και το username και το σπαθι του Nero btw!
Edited by Itachi Akatsuki, 02 August 2013 - 13:39.
Posted 02 August 2013 - 20:22
Εγώ το πήρα από ένα τεύχος του pc_magazine επειδή είχε φράση pc_mages. Αρχικά το είχα pc_wizard από το όνομα ενός προγράμματος.
Edited by pc_magas, 02 August 2013 - 20:22.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 02 August 2013 - 21:15
Ακόμα να γίνεις Linux_magas εσύ?