Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Tohoshinki!!!!!!!!!!!!!!!


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Chihiro_Reika_Kim

Chihiro_Reika_Kim

    Starting...

  • Members
  • 6 posts

Posted 20 November 2009 - 18:14

Εψαξα στην αναζητηση και ημουν σιγουρη πως θα βρεθει κατι,αλλα δεν βρεθηκε τιποτα για τη λεξη Tohoshinki!!!!Χαρηκα λοιπον που θα το ξεκινησω....:wooi2:

Προκειται για το ποπ συγκροτημα Tohoshinki που και παλι πιστευω πως το γνωριζετε και μονο μου διαφευγει...τελος παντων!

Το συγκροτημα αποτελειται απο 5 Κορεατες ονοματι Yunho,Jejung,Junsu,Yuchun,Changmin...η αντιστοιχα ειναι γνωστοι ως U-Know,Hero,Xiah,Micky,Max!!!Στην Κορεα ειναι γνωστοι ως Dong Bang Shin Ki (DBSK)
και διεθνως ως Tong Vfang Xien Qi (TVXQ)!Στην Ιαπωνια,ξεκινησαν απο την αρχη ως ιαπωνικο συγκροτημα αποτελουμενο απο 5 Κορεατες και οχι ως κορεατικο το οποιο ειχε κατακτησει την κορυφη στη χωρα του,κανοντας εμφανισεις σε μικρους χωρους με λιγους θεατες,για να καταληξουν να κατακτησουν κι εκει την κορυφη των τσαρτς εναντι αυτοχθονων καλλιτεχνων και να ειναι παρα πολυ δημοφιλεις,εκπληρωνοντας και το ονειρο να ανεβουν στη σκηνη του Tokyo Dome για τη δικη τους αποκλειστικα συναυλια που αφησε εποχη στην ιστορια τους!

Τπαγουδησαν το opening του One Piece "Share The World" (απο κει τους πρωτογνωρισα κι εγω,και τωρα ορκιζομαι στ'ονομα τους!!):orly:αυτη τη χρονια και εχουν ερμηνευσει remix του "We Are!"...

Aυτη η στιγμη κατεχουν το top 3 του Music Grand Prix στην Ιαπωνια για τα καλυτερα τραγουδια και την πρωτη θεση για τον καλυτερο καλλιτεχνη αφηνοντας πολλα ονοματα πισω τους...για το οποιο θα απονεμηθουν αληθινα βραβεια...:nanana:Εχουν δικη τους ραδιοφωνικη εκπομπη "Βigeastation"στον Tokyo fm,επισημο fan club Bigeast
(το αντιστοιχο κορεατικο Cassiopeia κατεχει Γκινες για το μεγαλυτερο παγκοσμιως,το ενα Γκινες απο τα 2 τους-το 2ο ως ο πιο φωτογραφημενος καλλιτεχνης στον πλανητη)...και οι διακρισεις δεν εχουν τελος!

Σας παροτρυνω ανεπιφυλακτα να κανετε μια αναζητηση για βιντεο σε αντιστοιχες σελιδες(μην κανω και διαφημηση!) στα οποια μπορειτε να τους γνωρισετε μεσα απο το αδιαμφισβητητο ταλεντο τους,τις υπεροχες φωνες και τις ικανοτητες τους στο χορο και οκ,δεν αναφερω καν την εμφανιση τους γιατι θα θεωρησετε πως ειναι ο μοναδικος λογος που τους εγκωμιαζω!...
:nbleed:
Και ειναι απαραιτητο να αναφερω ποσα ατομα τους εχουν λατρεψει βλεποντας τους σε αστειες στιγμες,σε εμφανισεις τους σε talk shows,συνειδητοποιωντας το δεσιμο μεταξυ τους και το χαρισμα τους που τους κανουν τοσο ξεχωριστους....:awww::lovulovu:

Και δεν μπορω να μην αφησω και μια λιστα υπεροχων ιαπωνικων τραγουδιων τους,αν και τα κορεατικα ειναι εξισου μοναδικα...χαριν του πνευματος της ιστοσελιδας!;)

Rising Sun:gotit:Aisenai Aishitai(Can't Love,Wanna Love):gotit:Proud:gotit:Choosey Lover:gotit:High Time:gotit:Loving You:gotit:Purple Line:gotit:No:gotit:Day Moon:gotit:Wasurenaide:gotit:Kotoba Wa Iranai:gotit:Asu Wa Kuru Kara:gotit:Beautiful You:gotit:Doushite Kimi O Suki Ni Natte Shimattandarou?(Why Did I Fall In Love With You?):gotit:Kiss The Baby Sky:gotit:9095:gotit:Survivor:gotit:Bolero:gotit:Dead End:gotit:Crazy Life(Yunho solo):gotit:Xiahtic(Junsu solo):gotit:Maze(Jejung solo):gotit:Share The World:gotit:Stand By You:gotit:Colors~Melody and Harmony(Yuchun&Jejung):gotit:"O":gotit:Jumon(Mirotic):gotit:

Δεν μπορουσα να γραψω λιγοτεραααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!でわまた!!!!!!!!!!!!!:byejg9:

Edited by Chihiro_Reika_Kim, 20 November 2009 - 18:20.


#2 miko-chin

miko-chin

    Anime Professional

  • Members
  • 732 posts

Posted 21 November 2009 - 18:00

Αν και προσωπικά προτιμώ να αναφέρομαι σε αυτούς ως DBSK ή TVXQ μιας και το thread είναι στο J-music section θα περιοριστώ στα ιαπωνικά άλμπουμ τους.
Ξεκίνησα να τους ακούω αφού η φίλτατη yami μου είπε ότι το βίντεο που ανέβασα σε ένα άλλο thread ανήκει στο συγκρότημα Tohoshinki(δε μπορούσα να καταλάβω το όνομά τους γιατί ήταν γραμμένο στα kanji).Κατέβασα λοιπόν τη δισκογραφία τους και ενθουσιάστηκα.Είμαι φαν από τον Αύγουστο.Αγαπημένα μου ιαπωνικά τους τραγούδια είναι τα Doushite,Begin,Dead end,9095,Bolero,Survivor,Taxi,Darkness Eyes,Purple Line και λατρεύω το Shelther που τραγούδησαν οι Jejung&Yuchun.
Kαι γω παρακολουθώ τα Bigeast episodes(με υπότιτλους βέβαια γιατί είπαμε δε ξέρω ιαπωνικά).Ειδικά τα τελευταία τους ήταν απίστευτα:hahaha:.Απ'ότι ξέρω οι δραστηριότητές τους στην Ιαπωνία συνεχίζονται κανονικά αλλά ελπίζω σύντομα να τους δούμε όλους μαζί.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg


#3 Chihiro_Reika_Kim

Chihiro_Reika_Kim

    Starting...

  • Members
  • 6 posts

Posted 21 November 2009 - 19:06

μακαρι μακαρι επιτελους να τους δουμε οπως παλια....κι εγω απο ιουλιο-αυγουστο εχω μπει στον tohoκοσμο!!!ειναι πολυ θλιβερα αυτα που συμβαινουν,αλλα εμπιστευομαι ολους τους και πιστευω πως οταν λυθουν τα θεματα θα μαθουμε και ολη την αληθεια....ξερεις που μπορω να βρω τα επεισοδια Bigeast απο την αρχη??γιατι οσο εψαξα βρισκω μονο τα τελευταια...υπαρχει ελληνικο φορπυμ των φαν τους θα ηταν υπεροχο να ερθεις κι εσυ εκει αν δεν εισαι μελος...λεγεται andromeda...θα συναντηθουμε και τον δεκεμβριο!^^

#4 miko-chin

miko-chin

    Anime Professional

  • Members
  • 732 posts

Posted 21 November 2009 - 23:18

τα επεισόδια τα έχει σχεδόν όλα εδώ (και οτιδήποτε άλλο ψάχνεις από dbsk).Βασικά είμαι μέλος στη community andromeda στο livejournal.Μου είχαν πει ότι υπήρχε και φόρουμ αλλά το ξέχασα τελείως.Τρέχω να γραφτώ!:joyful:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg


#5 Chihiro_Reika_Kim

Chihiro_Reika_Kim

    Starting...

  • Members
  • 6 posts

Posted 22 November 2009 - 05:15

πωπω βλεπω τον jaebeom...2pm ε;;;ασε στενοχωρια....πικρα...:bahhh:

ευχαριστω γ τ συνδεσμο!!!!!!!!!!ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kill4u:

Edited by Nighteyes, 23 November 2009 - 09:27.


#6 miko-chin

miko-chin

    Anime Professional

  • Members
  • 732 posts

Posted 22 November 2009 - 21:29

πίκρα δε λες τίποτα αλλά τι να κάνουμε!
στο θέμα μας τώρα..είδα τους JaeSuChun στα MAMA Awards και πολύ στενοχωρήθηκα που δεν ήταν και οι άλλοι δύο.Ο καημένος ο JaeJoong λίγο ακόμη ήθελε και θα έκλαιγε!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg


#7 Barbara

Barbara

    Queen of Pirates !!!

  • Members
  • 375 posts

Posted 05 December 2009 - 19:13

Τους εχω ΛΑΤΡΕΨΕΙ!! :kawaii:
Και φωναρες! :respect: και μανάρια :love:


#8 nancy_neko

nancy_neko

    Anime Fan

  • Members
  • 233 posts

Posted 21 February 2010 - 20:48

Τους εχω ΛΑΤΡΕΨΕΙ!! :kawaii:
Και φωναρες! :respect: και μανάρια :love:

ισχυει xD
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#9 Chihiro_Reika_Kim

Chihiro_Reika_Kim

    Starting...

  • Members
  • 6 posts

Posted 27 February 2010 - 16:47

http://tvxqgreece.darkbb.com/forum.htm

to polu agaphtiko greek tvxq fanforum^^ eimaste san oikogeneia ekei <3 elate na moirastoume thn tohoagaph!!!!!!!!!!!! yayyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :gotit:

#10 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

    I'm just one hell of a butler :)

  • Members
  • 1,306 posts

Posted 12 March 2010 - 01:28

Αααααααχ.. αυτο ταιριαζει μονο σε αυτο το νημα...

ενα απλο

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: