Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τριπλό anime meeting Θεσσαλονίκης 21/11/2009

• Please log in to reply
114 replies to this topic

#76 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 20 November 2009 - 13:18

@MitHuNa δεν καταλαβε καλα ο ανηληκος την φραση!!! Ουτε ξησμα καπνου δεν θα παρει!!!:D

@alex90 μια καποια αλλαγη στο προγραμμα σου τουχαλιστον σαββατοκυριακα θα ηταν οτι πρεπει:yellowcard::tensai:

@Johny αστους να λενε απλα δεν θα καπνισεις σιγα το πραγμα μωρε!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#77 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 20 November 2009 - 17:42

μα τι γκαντεμιά.
ουτε εδώ θα μπορέσω να έρθω γτ πάλι δουλεύω.μα τι σόι πρόγραμμα έκανα??
κρίμα μωρε.

Η πολύ δουλειά θα φάει την Πόπη ΑΝΤΕ Ε! :redcard2:
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#78 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 20 November 2009 - 18:07

Καλά Πόπη υπάρχουν και άτομα σε χειρότερη θέση από σένα.Θα δεις τι εννοώ τον Δεκέμβρη...:(.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#79 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 21 November 2009 - 01:31

Πανο εαν νωμιζεις οτι εμεσως πλιν σαφως μας λες οτι σε καποιο απο ολα τα events δεν θα ερθεις και εμεις δεν το καταλαβαμε κανεις λαθος οπως κανεις λαθος και οτι δεν θα ερθεις...:kill4u:
Ελπιζω να καταλαβα λανθασμενα...!!:blurah5:

Εγω αυριο θα μπορεσω να ερθω μονο εαν ο Νικολης θα μπορεσει να βγει εξω γιατι ειναι αρωστουλης ε και τον αδερφο μονο του δεν θα τον αφησω κριμα ειναι γιατι ειναι δεδομενο οτι θα ηθελε να ερθει (εαν δεν μπορεσει να ερθει) ε και ειναι λαλακια να τον αφησω σαββατο βραδυ μονο του ενω δεν ειναι επιλογη του!!!:if:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#80 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 21 November 2009 - 01:42

Όχι δεν μιλάω για μένα.Εγώ στα πάντα θα έρθω.Για άλλα άτομα μιλάω:bahhh:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#81 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 22 November 2009 - 01:25

To μαγαζί ήταν η χειρότερη επιλογή που μπορούσατε να κάνετε.:nosey:
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#82 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 November 2009 - 11:24

To μαγαζί ήταν η χειρότερη επιλογή που μπορούσατε να κάνετε.:nosey:

κακία, αλλα συμφωνω!:nosey:
δεν προσφεροταν ο χωρος για να γνωρισουμε ατομα, ουτε μερικα ατομα προσφεροταν για να τα γνωριοσουμε, σορυ κιολα! η φωνη μου εκλεισε απο την πρωτη μια ωρα (αν και μετα μπορουσα ανετα να φωναζω στον Adventurer για τα κολπα με τις καρτες, ακομη σπαζοκεφαλιαζομαι:sleepy: για εκεινο με την ωρα by the way). δεν μπορουσαμε να πεξουμε ανετα παιχνιδια (κλασσικα δεν ετυχα τον Κιρα:emptyonexg1:).
περα απο αυτα τα 2-3 αρνητικα περασαμε αρκετα καλα, ειδα γνωστους που ειχα να δω καιρο και γνωστους μεσο ιντερνετ που γνωρισα (xexexe Keny, τριβω τα χερακια μου με τις φοτο σου! πλακα πλακα σα φαντασμα οσες σε πετυχα δεν φενοταν η φατσα σου , συνομοτει το συμπαν εναντιον μου! μην ανυσιχεις μια μερα το τιμιμενο αβαταρ μου θα φιλοξενισει μια φοτο σου! που θα μου παει!)
το highlight του meeting πιστευω ότι ήταν οταν είχαμε παει στη ναυαρινου για φαι και ήρθε ο παππους για κυριγμα με το χριστιανισμο, είχε την ατυχια να παει διπλα στον Πετρο (rory) οποτε αρχισε μια τερααααααααστια σιζυτιση στην οποια δεν συμετιχαμε, προτινα μαλιστα απο την αρχη να την κοπανισουμε γιατι μαντεψα τι θα γινοταν, οστωσο ο han tan χωρις να το θελει διεκοψε την συζητησηκαι ο rory την κοπανισε αφηνοντας αυτους τους 2, ο παππους προφανως βαρεθηκε με τον Στρεφανο XD και έφυγε για αλλους....

φοτος αργοτερα βαριεμε τωρα αν και δεν τραβηξα πολλες

αυτα, αν σκευτω τιποτα αλλο θα το πεταξω!

επισης μου την εσπασε που χωριστικαμε σε animegriwtes και animeclipsiotes στο τελος και δεν πηγαμε καπου μαζι αλλα σε διαφορετικα μερη...:yellowcard:

#83 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 22 November 2009 - 13:05

μετά από ενα δυνατό χτύπημα κάτω από την μέση και μία ταπεινωτική ήττα μπορώ να πώ οτι ναί, αξ'ιζει να ξαναέρθω μόνο για εκδίκηση:hahaha: ω ναι και θα είναι πολύ γλυκιά!
Βέβαια το καλό της υπόθεσης είναι οτι σε ένα απόγευμα απέκτησα μαμά,μπαμπά,γιαγιά και παππού(η οποία στην αρχή της ήρθε λίγο ξινό)

Προειδοποίηση.
Μη σας δω να κάνετε ποστ καμία φωτογραφία, θα εύχεστε να μην το είχατε κάνει!

#84 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 22 November 2009 - 13:18

Εγω παντως δεν περασα καθολου καλα...πηγαινοντας στο μαγαζι που επιλεξατε με αλλη παρεα ημουνα στην αρχη, με αλλη στο cafe κ με αλλη φευγοντας, τη να λεμε τωρα..καθολου συνχρονισμος.Τσατιστηκα τοσο πολυ που γ να χαλαρωσω πηγα σε ενα κλαμπακι στην παραλιακη(δεν κανουμε διαφημιση:hahaha:) κ ηπια γ να ξεχασω.:nanana:

Posted Image

#85 .morgenstern

.morgenstern

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 22 November 2009 - 13:40

:erk: Να πάρει! Δε μπόρεσα να έρθω :emptyonexg1: Έπρεπε να πάω μια βόλτα από το πατρικό μου... :bahhh: NEXT TIME!

#86 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 November 2009 - 13:49

Σορυ που δεν μπορεσα να ερθω στο μαγαζι...
ηρθα μονο στη καμαρα και εφυγα χωρις να χαιρετησω κανεναν!!!!

Gome!!!

@ΒlackROck χαρηκα για την γνωριμια... και δεν ξεχναω την φωτο που ειπα οτι θα σου αφιερωσω..
μουαχαχαχαχα!!!
@Kennyyyyyy σορυ που εφυγα ετσι....σου χρωσταω καφε!!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#87 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 22 November 2009 - 23:32

guys θα περιμενετε δυο μερες ακομα για να ανεβασω φωτος...

#88 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 23 November 2009 - 00:17

Δεν βιαζόμαστε καθόλου! Ελπίζω να έπιασες το υπονοούμενο *γκούχ*

#89 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 23 November 2009 - 09:14

http://rapidshare.com/files/310934969/2009-11-21_triple_meeting_-_kantoros.rar

οι φωτογραφιες τελικα περιμεναν μια μερα :hero:

#90 gpower2

gpower2

Proud AnimeClipse Member

• Members
  • 4 posts

Posted 23 November 2009 - 11:46

Ένα γεια και από μένα!
Αυτό που δεν αναφέρθηκε είναι ότι πιθανότατα είχαμε ρεκόρ προσέλευσης για meeting Θεσσαλονίκης, καθώς χοντρικά είμασταν γύρω στα 60-65 άτομα!

Όπως καταλαβαίνετε, η επιλογή μαγαζιού ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς εκτός από το πανηγύρι που είχε η Παναγία Δεξιά, λόγω της ημέρας υπήρχαν και διάφοροι αγώνες ποδοσφαίρου και οι περισσότερες καφετέριες απλά δε μας δέχονταν.

Ευτυχώς ο καιρός μας επέτρεψε να κάτσουμε έξω όπου και πιάσαμε ένα ολόκληρο μαγαζί! :P

Μάλλον τα τριπλά meeting θα πρέπει να οργανώνονται καλοκαίρι για να έχουμε περισσότερη άπλα και να μην αντιμετωπίζουμε προβλήματα στέγασης...

Anyways, η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και ελπίζουμε να οργανώσουμε από κοινού και άλλα events σύντομα (προβολές, συναντήσεις, κλπ...)
Posted Image
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...