Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τριπλό anime meeting Θεσσαλονίκης 21/11/2009

• Please log in to reply
114 replies to this topic

#31 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 13 November 2009 - 20:49

i ll be there for youuuuuuuuuuuuuu αλλά μην χωριστούμε πάλι σε κλικεεεες και δεν γνωριστούμεεεε!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ λεω να περάσω απ όλα τα τραπέζια και να συστηθώ σαν τους πολιτικούς!

Καλα με τετοιο fanclub κατεβαινεις ανετα για βουλευτης:smokingg::smokingg:
@gogeta-san εκανες την εκκινηση και εχουμε πηξει(με την καλη εννοια) στα meetings!!:kakaka::kakaka:

@Matassos σου εχω υλικο το σαββατο:hehehe::hehehe:Θα ερθει και ο Ξερεις-Ποιος:ureshii::ureshii:
Αντε με το καλο να γνωρισουμε πολλα ατομα και σε αυτο το meeting..
Cant wait:sadist::sadist::sadist:

#32 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 13 November 2009 - 22:17

CosplayerMary, πρόκειται για συνάντηση, όχι cosplay. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν θέλεις να έρθεις μασκαρεμένη, όμως θα είσαι η μόνη. Για το θέμα του cosplay γενικότερα (τι και πως) ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο sub forum μας.

Επίσης απέφευγε να κάνεις διπλά και τριπλά posts στη σειρά. Μπορείς αντ' αυτού να χρησιμοποιείς το κουμπάκι EDIT που βρίσκεται κάτω δεξιά, για να τροποποιείς τα posts σου :thatsit:

E5VV38U.jpg

#33 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 13 November 2009 - 23:39

@Matassos σου εχω υλικο το σαββατο:hehehe::hehehe:Θα ερθει και ο Ξερεις-Ποιος:ureshii:

περιμενε! το ξερεις ποιος το πρωτοχρησιμοποιησα για τον ανδρεα (εναν τυπο που δεν ηθελε να βαλουμε φοτος του, δεν ξερω αν τον ξερεις) , για τον αλον ξερεις ποιο που ξερω οτι ενοεις αυτον που ξερω ας βγαλουμε αλλο παρατσουκλη που να το ξερουμε! με 2 λογια πολυ ξεραιλα!

βλεπω οτι θα ανεβουν ατομα και απο αλλου, guetella δεν ξερω αν με θυμασε απο περσι στο meeting της anime-clipse, ωραια να δουμε και αλλους μιας και γνωρισαμε τις ανιμοφατσες της γυρω περιοχης!:congrats:

#34 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 13 November 2009 - 23:46

περιμενε! το ξερεις ποιος το πρωτοχρησιμοποιησα για τον ανδρεα (εναν τυπο που δεν ηθελε να βαλουμε φοτος του, δεν ξερω αν τον ξερεις) , για τον αλον ξερεις ποιο που ξερω οτι ενοεις αυτον που ξερω ας βγαλουμε αλλο παρατσουκλη που να το ξερουμε! με 2 λογια πολυ ξεραιλα!

γυρω περιοχης!:congrats:

i think that we all know who you know and who he thinks he knows! btw θα έχει και κλέφτες και αστυνόμους?
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#35 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 14 November 2009 - 00:09

i think that we all know who you know and who he thinks he knows! btw θα έχει και κλέφτες και αστυνόμους?

Αν εισαι εσυ ενοειτε, ποσο συχνα βρισκω ισαξιο αντιπαλο?!:nanana:

#36 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 14 November 2009 - 00:45

μα τασο, γιατι να παιξουμε κλεφτες και αστυνομους και οχι βεζυρη?? αραγε?

#37 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 14 November 2009 - 10:25

Εγω ψιφηζω κλεφτες και αστυνομους FTW!!!!!
Posted Image

#38 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 14 November 2009 - 11:25

μα τασο, γιατι να παιξουμε κλεφτες και αστυνομους και οχι βεζυρη?? αραγε?

γιατι αυτη η εικονα θα γινει πραγματικοτητα!:fromabove: οπως και αυτη:beaten:
παρολαυτα θα παιζουμε! η κ0λ0νεις? :orly:
καποιος να φερει ενα πακετο τσιγαρα απο τα μεγαλα! την προηγουμενη φορα ψαχναμε μια ωρα, μου θελετε ολοι στριφτα!

Εγω ψιφηζω κλεφτες και αστυνομους FTW!!!!!

εμ αφου δεν επαιξες στο βεζιρι (να ποιος κ0λ0σε!) δεν ενοιωσες τη χαρα του παιχνιδιου. και την τρομοκρατηση που αισθανεσε οταν σε τυχαινει η λιλι...:uhh:
τεσπα , παμε και βλεπουμε , εγω μια φορα τραπουλες θα φερω(ξες εσυ!)!

#39 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 posts

Posted 14 November 2009 - 11:35

8α το ψηνα και γω τιγκα να ειμαι πανω αλλα δε ξερω αν 8α τα καταφερω γιατι να μεν 8α ανεβω για το event στις 19 αλλα δε ξερω αν 8α την παλεψω να κοιμαμαι τοσες μερες στα παγκακια :tensai: γιατι λεφτα για ξενοδοχειο γιοκ :cry5:

@matasos 8α εχει και τραυματιοφορεις το meeting?:hahaha:
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#40 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 14 November 2009 - 13:18

[quote]@matasos 8α εχει και τραυματιοφορεις το meeting?:hahaha:]
αν τελικα παιξουμε βεζυρη και παιζει και η λιλη, τοτε ναι! αλλιως δεν το νομιζω. sorry τασο που απαντησα εγω αλλα ξερω οτι εχουμε την ιδια αποψη.

το πακετο με τσιγαρα εννοουμε σκληρο πακετο, οχι τα μαλακά.

#41 CosplayerMary

CosplayerMary

CospLayerMary

• Members
  • 7 posts

Posted 14 November 2009 - 18:17

Αχ ρε κρίμα......... Δυστιχώς 8α είμαι στην Α8ήνα με το Judo για αγώνες

Μα τόσο γκαντέμια πιά ????:Crying2:

Αλλά να μην χα8ούμε.... Να συναντιόμαστε στην 8εσσαλονίκη Χριστούγεννα , Αποκριές , Πάσχα κτλ.

Παρεπιπτόντως είμαι καινούρια και ανυπομονώ να σας γνωρίσω όλους..

Καλά να περάσετε και περιμένω fotos ok guys ???

Sayonara :nanteee:

#42 CosplayerMary

CosplayerMary

CospLayerMary

• Members
  • 7 posts

Posted 14 November 2009 - 18:22

Τώρα παιδί μου με βοή8ησες αρκετά μπορώ να πω αλλά είμαι τόσο γκαντέμο που οι αγώνες του Judo στην Α8ήνα πέφτουν την ίδια μέρα.....:Crying2:

Αλλά όταν κάνουμε άλλο meeting 8α είμαι εκεί 100000000000 %

Καλά εεεε ?

Ευχαριστώ πολύ με σώνεις αλλά είμαι τόσο γκαντέμο που οι αγώνες Judo παίφτουν την ίδια μέρα με το meeting:Crying2:

Αν είναι δυνατόν δηλαδή !!!!!

Εκτιμώ βα8ύτατα την βοή8εια σου !:awww:

Άμα γίνει τπτ τέτοιο Χριστούγεννα κτλ. τότε 8α είμαι εκεί σίγουρα

Υ.Γ Ο Itachi χρησό μου παιδί βάζει μολύβι , βάφει νύχια κτλ.

Στο τέλος τελος ΥΑΟΙ 8α μας βγει :kakaka:

Και επιδή είμαι καινούρια και μου αρέσει να σας πρίζω 8α κάνω μια ακόμα ερώτηση....:hehehe:

CospLay party πότε 8α γίνει γτ τότε 8α είμαι σίγουρα εκεί.......

Με έχει πιάσει καψούρα να δώ πότε !!!!

Απαντήστε εεεε ?:blingeye2:

Edited by Phantom Duck, 14 November 2009 - 21:59.
3x post merged

#43 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 14 November 2009 - 19:14

[quote name='kantoros'][quote]@matasos 8α εχει και τραυματιοφορεις το meeting?:hahaha:]
αν τελικα παιξουμε βεζυρη και παιζει και η λιλη, τοτε ναι! αλλιως δεν το νομιζω. sorry τασο που απαντησα εγω αλλα ξερω οτι εχουμε την ιδια αποψη.

το πακετο με τσιγαρα εννοουμε σκληρο πακετο, οχι τα μαλακά.[/quote]

Βλεπω το εχετε κανονισει καλα και οι 2 σας!!!Μας λειπει ενας τραυματιοφορεας και η mithuna να ειναι παρων γιατι σιγουρα θα φυγει κανενα δοντι αν παιξει και η λιλι:sadist::sadist:...Γιαυτο λοιπον οποιος εχει δοντια για βγαλσιμο ας ερθει!!!:hot::hot:

#44 CosplayerMary

CosplayerMary

CospLayerMary

• Members
  • 7 posts

Posted 14 November 2009 - 19:25

Αγαπητέ Phantom Duck 8έλω να μά8ω επίσης πότε και σε ποιό μέρος ( άμα γίνει ) 8α

οργανω8εί CospLay Party στην 8εσσαλονίκη.... :gotit:

#45 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 14 November 2009 - 19:56

Βλεπω το εχετε κανονισει καλα και οι 2 σας!!!Μας λειπει ενας τραυματιοφορεας και η mithuna να ειναι παρων γιατι σιγουρα θα φυγει κανενα δοντι αν παιξει και η λιλι:sadist::sadist:...Γιαυτο λοιπον οποιος εχει δοντια για βγαλσιμο ας ερθει!!!:hot::hot:

Μπα δεν ανυσιχω για δοντια, φορουσα 3 χρονια σιδερακια δεν τα φοβαμαι!

btw mithuna οδοντιατρικη σπουδαζεις? εχω ενα φιλο που ενδιαφερετε για εκει, προσωπικα το ψιλοαπεχθανομαι μετα την παραπανω εμπειρια ολων αυτων των χρονων!(βασικα ολη την ιατρικη την απεχθανομαι σαν επιλογη! αιματα? μπλιααχχχχχχ:hahaha:)

πιο πολυ φοβαμαι για αυτια , μαγουλα κλπ , σε εμενα ειχε αστοχισει και μου κοκινισε ολο το μαγουλο!:beaten: παντως θα παρω μαζι μου πανατολ για καλο και κακο γιατι με βλεπω με πονοκαιφαλο!(κανουμε και διαφημηση!)

Edited by matassos, 14 November 2009 - 19:59.
δν εκανα καλο quote και αναγκαστικα να το διορθωσω, damn you hellboyz!